saks

Golden Beach - Skala Panagia i Skala Potamia

838 poruka u ovoj temi

Negde između

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Konfiguracija plaže se promenila u odnosu na prošlu godinu u delu od vatrogasne osmatračnice ka Skala Potamiji. Na obali i u moru ima sitnog i krupnog šljunka.

U delu plaže, koji pripada Skala Panagiji, nema onih hladnih slatkovodnih "izvora", koji su prošle godine izvirali iz peska.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema hlad vetar duva al ne uvek

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bilo bi bolje da je svuda pescana. Ko setabos smetaju kamencici ali ipak ne toliko da se zbog toga ne ode tamo. I dalje ima delovala gde je samo pesak. A negde je samo malo u plicaku. Realno ispred Skale Panagia je pesak i veca guzva.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Golden Beach-u, kod kampa, konfiguracija plaže se menja svaki dan. Jedan dan je šljunak na ulazu u vodu, sutradan pesak, prekosutra sitan šljunak!?!

Talasi svašta rade, donose i odnose.

Čak je i na čuvenom Paradisu šljunak na pola metra nakon ulaska u vodu, pa na dalje onaj čuveni pesak.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da..ma svakako je plaza super...treba je videti. prosle godine smo bili u Limenariji gde je manja guzva i isto je plaza dugacka ali ima puno kamenja tako da je ova plaza u zalivu Golden beach sa kog god kraja ipak mnogo bolja i treba je svakako posetiti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Niste valjda sve vreme sedeli na gradskoj plaži u Limenariji, pored toliko lepih plaža u okolini...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I opet sunce prži na "sportskoj" plaži.

IMG_20160707_173408.jpg.44c725b8d4439b9a

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kako se zove WOB tačno ovaj deo plaže

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

WOB  Uzivajte i odmarajte.  Puno sunca i malo talasa vam zelim.  

Talasi ko talasi neka ih, nego jel voda hladnjikava?

Hvala i sve najbolje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 8 sati, Boba i Sloba je rekao/la:

to sam i ja pomislio kada sam video sliku

kako se zove WOB tačno ovaj deo plaže

To je plaža ispred kampa Golden Beach.

Nema mnogo delova plaže, gde postoji prirodni hlad na samoj plaži (drveće). Jedan je kod kampa, drugi otprilike tačno na sredini.

IMG_20160706_135456.jpg.a3b384b501e46ade

Treći je "skroz dole", tj. Skala Potamia, ali je tu drveće u zaleđu, pa je hlad tek popodne. Ove godine su proširili deo sa ležaljkama i trščanim suncobranima na tom delu.

Pre 8 sati, sensa je rekao/la:

WOB  Uzivajte i odmarajte.  Puno sunca i malo talasa vam zelim.  

Talasi ko talasi neka ih, nego jel voda hladnjikava?

Hvala i sve najbolje.

Hvala.

Juče nije bilo talasa, prekjuče malo. Zato je voda prekjuče bila toplija, juče hladnija, ali to hladnija znači da možete ostati u vodi oko 2 sata :-)

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

БДате, како ти знаш да уживаш... а имао си где и од кога да се обавестиш. :D

Ако није тајна, у којем сте смештају? Какве су цене? Шта ради од ресторана, кафића, продавница, гироса?

Имал вутре у мору? Мед и ораси? Ципуро? :zvizduk:

Дал су живи баба и деда? :neznam: Не мораш да идеш код њих, само гвирни повремено...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Добио сам одговоре на своја питања преко ПП (ипак су помало интимна) и све је у реду. Све ради и све је живо и како смо иначе навикли... чак и вутра у мору.

Ех... догодине, даће Бог.

П.С. толико смо се од те кобне 2014. истрошили на адвокате, судове, неплаћене рачуне, нотаре, пресељење и комплетно сређивање "новог" стана да смо могли комотно да купимо Фијат 500Л (или пре Дачију МЦВ) и да идемо барем две године њимe на Тасос по 15 дана. Страшно.

Сад вам куцкам глупости из удобности дома свога, ал ми је срце доле са вама. Не може и јаре и паре, речено је.

Izmenjeno (Баџа)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da to nisu opsani opasni talasi ali kada su nesto veci oko 1m u najvisem delu onda jeste malo onako ako te isprevrce..u plicaku gde se samo prevrcu svakako i deca ulaze. Moja cerka ima 11 i bogami se par puta bas naljutila i izasla jer je bilo malo prevrtanja ali ja sam uzivala...tako reci od sada samo na plaze sa talasima

U kom periodu ste bili? Mi smo bili u Potamii pre dve godine krajem jula. Nije bilo ni T od talasa :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Један + један рефинансирајући... будали таман, паметном превише. Проћи ће.

Ево нама нижњима једна таласотерапија, Скала Панагија од пре осам година. Предвече је, Сунце је иза Ипсариона (оно чега се прибојавају неки), а јуноша који се дере из офа је сад матурант.

Izmenjeno (Баџа)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905882
    Ukupno poruka