hedonista77

Parndorf

435 poruka u ovoj temi

@Zona

ja imam neke flajere sa snizenjima za Bozic,a koliko vidim to pocinje od 1.dec i svaki dan je snizenje za nesto drugo. Evo za Reebok za 9.12 i 10.12 pise:Toning Bekleidung und Schuhe( sta god to znacilo posto ne znam nemacki:blush:) a za 16 i 17.12 :ZigTech Bekleidung und Schuhe...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

a kakve su cene u mangu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moze da se nadje i u mangu,samo ja nisam neki ljubitelj manga ni ovde pa nisam mnogo vremena provela u prodavnici,ima haljina,nekako preovladjuju zlatna boja i sljastece

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jelica

To je kao snizenje odece i obuce, e pa super... na sportsku garderobu sam i planirala da potrosim parice..

Bas se radujem... Reci mi samo kakve su cene u Timberland-u, interesuju me one njihove klasicne, zute, duboke cipele...

:klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Toning Bekleidung und Schuhe( sta god to znacilo posto ne znam nemacki:blush:) a za 16 i 17.12 :ZigTech Bekleidung und Schuhe...

Toning Bekleidung und Schuhe = Toniranje odece i obuce wink.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,ispade da to znaci toniranje obuce i odece!:D Ma uglavnom je to neko snizenje odece i obuce! ;) U Timberlandu sam videla neke cizme za 89e,mislim da je toliko bilo,koje su mi se dopale,moj decko kaze da su u proseku jeftiniji za oko 40-50e nego ovde,e sad ne znam...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Evo vratih se ja jutros rano iz Parndorfa,pa da ispunim ovde dato obecanje i podelim utiske sa ostalima...

Prvo i osnovno - Parndorf nije jeftin, ali je jeftiniji od Beograda! To je glavni utisak nakon jednodnevne posete.Dakle,90% lokala prodaje firmiranu robu, tu su bukvalno svi "jaki"brendovi (Armani,Prada,Escada,Hugo Boss itd),ali ima i pristupacnijih brendova,poput Manga,Tom Tailora,Mexxa itd.

Nemojte ocekivati da odete u Parndorf i da kupujete Lacoste ili Hilfiger majice po 5-10 evra,jer toga jednostavno nema!Ne samo u Parndorfu,nego nigde u Evropi.Dakle,ko zeli firmiranu garderobu,slobodno neka zapuca u Parndorf,jer je sve dosta jeftinije nego u Beogradu,ali nemojte ocekivati da je roba bagatela.

Ruku na srce,mogu se naci i neke zaista "bargain"ponude,ali iskljucivo ukoliko je ostao 1-2 komada nekog artikla i to u nekoj nestandardnoj velicini (npr.videli smo zenske Geox cipele za 29,90 eura,ali broj 41).

Evo i nekoliko konkretnih primera sta koliko kosta: Timberland je ubedljivo najpovoljniji za kupovinu,jer je kudikamo jeftiniji od beogradskog.Cipele su 70-80 evra,moja supruga je kupila zimske cizme skroz postavljene za 85 evra,a iste takve u Beogradu su 17.000!

Hugo Boss - kosulje oko 90-100 evra,pantalona od 100 evra navise,zenske cizme 150 evra...

Hilfiger - dzemperi 70 evra,majice 40-45evra,cipele 70-80evra...

Gant - duksevi 90-105 evra,pantalone 90 evra...

Ralph Lauren - duksevi 70-75 evra, zenski dzemper 50 evra,kosulje 50-60 evra...

Lloyd - cipele 70-100 evra,kozne jakne 180-200 evra...

Beneton - dzemperi 30-60 evra...

Adidas - patike 35 - 90 evra,donji delovi 25-40 evra,duksevi pamucni 30 evra,majice kratkih rukava 15-25 evra...

Takodje,ja sam kupio kolegi sa posla aparat za nes kafu Dolce Gusto za 75 evra,a isti takav u Srbiji kosta 18.000 (onaj okrugli).Ima dosta povoljnog posudja (Tefal) i malih kucnih aparata (Rowenta i sl).

To je ono cega sam uspeo da se setim ovako na prvu loptu,ako nesto jos nekog zanima konkretno,neka pita slobodno,pokusacu da pomognem ako mogu.

I jos jednom naglasavam - nemojte ocekivati da odete u Parndorf i da se za 100 evra vratite sa 10 punih kesa.

P.S. Sve pohvale agenciji Travelino za organizaciju putovanja,posebno vodicu Jovanki za profesionalnost i preciznost.

Izmenjeno (aladarinho)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E pa hvala puno na realizovanom obecanju.... predpostavila sam da su to te cene.. najvise idem zbog sportske garderobe tako da po tebi mislim da cu se lepo nakupovati, isto tako hocu i Timberland cipele tako da mi i to odgovara.... Hvala jos jednom...:klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima!

Kako ja u petak putujem u Pandorf, zamolila bih one koji su bili da mi kazu kakva je situacija kada je u pitanju decija garderoba i stvari za decu uopste. Moram da priznam da sam od onih koji se prethodno nisu dobro informisali o Pandorfu, tj. nisam znala da su tamo iskljucivo jaki brendovi prisutni, ali dobro. Nakon povratka cu i ja podelilti svoje utiske sa svima koje to bude zanimalo naravno. Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel zna neko da li u Parndorfu snizenja traju i u periodu oko 13.01?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Pardnorfu su sniženja uvek, nevezano za datum. Eventualno bi možda trebalo biti nekih većih rasprodaja tj. konkretnih popusta na neke brendove i to pre 25.12. ali to niko ne može potvrditi dok ne objave na sajtu neki specijalni popust.

Po iskustvu ljudi koji su bili do sada je bih izbegao Parndorf vikendom, jer gužve postaju nesnosne. Juče mi je poznanik rekao da je bio za ovaj prethodni vikend i da je situacija u radnjama kao na stadionima - masa te nosi, ne možeš da se krećeš normalno u pojedinim radnjama, a i kad uspeš da nešto nađeš, smoriš se dok dočekaš kasu. E sad, ljudi malo i karikiraju, malo treba tu oduzeti, ali opet, činjenica je da vikendom ima mnogo više naroda nego nekim radnim danom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel zna neko radno vreme Pardorfa i SCS-a za novu godinu? Konkretno me zanima 02. i 03. januar.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna kakva su snizenja oko 13.januara u Parndorfu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel zna neko radno vreme Pardorfa i SCS-a za novu godinu? Konkretno me zanima 02. i 03. januar.

ponedeljak-petak: 9:30 - 19:00h

subota: 9:00 - 18:00h

nedelja: NE RADI

24.12.2011. radi od 9:00 - 13:00h

31.12.2011. radi od 09:00 - 13:00h

2. i 3. januar radi redovno od 9:30 - 19:00h.

Da li neko zna kakva su snizenja oko 13.januara u Parndorfu?

Čini mi se da se ovde malo gubi koncept i slika o tome šta je zapravo Parndorf - outlet village. Dakle, u Parndorfu su TOKOM CELE GODINE stvari u SVIM RADNJAMA snižene za 30-70%. Zimi su sniženja na letnju garderobu bliža 70%, a leti na zmisku po istom principu. Ako postoje neke posebne akcije ili sniženja, naglašena su na sajtu, ali opet - to nisu nikakve spektakularne stvari gde ćete se nakupovati brendova za sitne pare. Ne postoje ULTRA NOVOGODIŠNJE RASPRODAJE i likvidacije gde se uzima šakom i kapom. U principu, možda obavite bolji šoping u avgustu, nego u decembru.

Te ''akcije'' o kojima se priča bukvalno su mini-reklame kuća koje to uredno plaćaju Mc Arthur Glen-u. Evo, recimo ovde ima spisak celog decembra i stvari koje su označene da su na popustu svakog radnog dana.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sada sam pogledao sajt Parndorfa i ako sam dobro razumeo to je trzni centar na otvorenom? Odnosno prodavnice nisu smestene u nekom zatvorenom prostoru, kao kod nas u Uscu ili Delta City-ju, vec ste prakticno pod vedrim nebom kada idete iz radnje u radnju? Ako je tako onda je malo nezgodno zimi stalno ulazis iz hladnog u toplo i obrnuto, ili ako pada kisa ili sneg.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904378
    Ukupno poruka