hedonista77

Parndorf

435 poruka u ovoj temi

Planiram putovanje u Bec ,preko Argusa.

Zanima me  da li se u Parndorf moze se otici u sopstvenoj reziji,da li postoi neki prevoz zgodan od nekih hotela koji su u ponudi Argusa?mislim da je 2-3 sata koliko oni planiraju za outlet malo,barem meni.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Molim vas,da li neko moze da mi kaze radno vreme Parndorfa i SCS 01.01.2011.?

Unapred zahvalna!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sutra putujem, necu ici u Pandorf, ali sam cula da nece raditi. Drugarica koja takodje za NG putuje u Bec je planirala da svrati tamo, poslala im mail i oni joj odgovorili da uopste nece raditi 31-og.

Bila sam pre par meseci u Austriji, ali u Linzu i Salzburgu i znam kakva je situacija tamo sto se shopinga tice, ali ne znam za Bec. Bila sam u Linzu u jednom velikom shoping centru Plus City. Mogle su se naci neke stvarcice na snizenju, ali je izbor bio oskudan. Npr. U H&M-u sam uzela par letnjih majica za nekih 5e, dok se stvari iz aktuelnih kolekcija nisu mogle naci za taj novac. Zara, Mango i slicne marke su istih cena kao i kod nas tako da to nisam htela ni da uzimam, jedino sto ce sad snizenja u tim buticima biti mozda veca.

Nasla sam neke Guess stvarcice, proslogodisnje modele po extra cenama. Muske dzempere MC Neal takodje. Oni se kod nas ne mogu naci, a dosta su kvalitetni, a pri tom povoljni.

Mm je bio u Pandorfu. Nije naleteo na neka extra snizenja tamo. Uzeo mi je npr. Nike duks za 40e sto po meni nije nesto extra cena posto je takav isti kod nas malo skuplji, pa prosto ne mogu da poverujem kad cujem da ljudi u Pandorfu kupuju komplet Nike trenerke za taj novac.....Ali kompletan izvestaj o shopingu i cenama  posle praznika1

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sutra putujem, necu ici u Pandorf, ali sam cula da nece raditi. Drugarica koja takodje za NG putuje u Bec je planirala da svrati tamo, poslala im mail i oni joj odgovorili da uopste nece raditi 31-og.

Parndorf ce raditi 31.12 do 13h meni su u mailu juce tako rekli,a sve ostale radnje po gradu ce 31.12 raditi do 14h.Sve ono sto spada u program agencije mora se ispostovati tako da cisto sumnjam da bi vodili turiste da se prethodno nisu dobro obavestili,ja takodje idem veceras i za sutra mi je predvidjen Parndorf.

Za sve kojima je sutra predvidjen Parndorf , opustite se necete ostati uskraceni za shopping jer rade do 13h biggrin.jpg .Radnje u centru Beca ce raditi do 14h 31.12.

Molim vas,da li neko moze da mi kaze radno vreme Parndorfa i SCS 01.01.2011.?

Unapred zahvalna!

Parndorf nece raditi 1.1 .

Gde moze da se proveri radno vreme 03.01.

Dal rade ili kao i mi odmaraju?

Probao sam da saznam za pandorf, scs, ali nigde ne nadjoh.

Hvala

3.1 svi rade normalno ali je njihovo radno vreme do 19h.

Samo u zemlji Srbiji praznici traju i 3.1 biggrin.jpg

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratili se juče iz Beča (čitaj šopinga)

Nakupovali svašta nešto i to

15% SCS

10% Maria H.Š.

75% Pandorf

Svuda ima po nešto za svačiji džep, ali mi se čini da je Pandorf najpovoljniji...

Savet za one koji idu autom

ako sipate gorivo u Mađarskoj plaćajte karticom ne kešom

pazite se radara na ulasku u Austriju. Ja pukao samo 20e od "zagarantovanih" 170e (80 + 22 km/h & nevezan pojas na zadnjem sedištu)

Izmenjeno (dext)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putniče,

a šta ima u tom Pandorfu dobrog kad si toliko procenata tamo ostavio? :)

Ja u Beč idem sledeći vikend... pa da čujem malo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

"Priprema" koju sam pre puta izvršio sastojala se u tome da sam u BG obišao radnje u kojima sam snimio cene stvarčica koje su me prvenstveno zanimale i onda nisam toliko nasedao na varijantu bilo toliko pa sniženo na ovoliko...

Evo malog izvoda iz uporednih cenovnika (odnosi se na identične modele)

merrell cipele u BG oko 100e u pandorfu 60 (iste u scs 70)

nike patike koje su u BG 120 i 160e u pandorfu 80 i 95

tommy hilfiger farmerke u BG oko 70e u pandorfu takve+još jedne po izboru 105e

itd

diesel farmerke su sa 230 snižene na 90, sa oko 100 na 35-50...

Naravno dosta toga se može naći za 10+e, samo se treba dobro "zaroviti"

Supruga kupila sako za 9,9e, čini mi se u mangu, i uredno ima etiketu na nemačkom, cenu....

Dođemo kući i ona u džepu pored rezervnih dugmića nađe etiketu-deklaraciju na srpskom i cenu od 3299 rsd.blink.gif Kako i otkud, bem li ga.

Prvi dan u pandorfu merkali neke papuče 14,9e i odustali, pa se prekosutra ipak vratili po njih da bi se prijatno iznenadili cenom od 9,9e

I tako pandorf pokupi onih 75%wink.gif

Izmenjeno (DraganV)
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li mozda neko zna, da li ima radnim danima neki bus do iz Parndorfa do Beca?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

probaj ovde da vidis

http://www.designer-...Shuttle_Bus.pdf

i mozda ima free shuttle dobro pogledaj nisam sigurna

hvala, vidim da ima prevoz od petka do nedelje, a ja sam u becu od ponedeljka do cetvrtka....

Da ne znas mozda da li ima tim danima, neki bus, ili mini busevi da li voze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dixi iskreno nemam pojma

sta tu pise to i ja znam, procesljaj malo sajt

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala, vidim da ima prevoz od petka do nedelje, a ja sam u becu od ponedeljka do cetvrtka....

Da ne znas mozda da li ima tim danima, neki bus, ili mini busevi da li voze?

Jedino vozom. Od Beča do Parndorfa(Wien-sudbahnhof - Parndorf-ort). Pa 2km pešice ili taxi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dosla danas iz Beca, i samo da kazem da u SCS-u nema snizenja i da su cene malo jace za nas smrtnike :blush:

Ali zato parndorf je ispunio sva moja ocekivanja, iako smo protrcali kroz njega, kupila sam patike za 35€, i trenerke i majice po15-25 €. Nisam imala vise vremena, inace bi svasta bilo :vruce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Listam već neko vreme ovaj deo foruma i ne mogu da nađem neke informacije vezane za ovaj Outlet village.

Ima sajt gde su informacije uglavnom na nemačkom i malo nešto na engleskom.

Bio sam u maju ove godine u proputovanju pa sam navratio, nakupovao neverovatno jeftinih stvari (npr Burton snowboard jakna/zimska jakna za 40 evra, pantalone za 50). Sad planiram da napravim malo organizovaniju turu da odem, prespavam jednu noć u nekom od obližnjih hotela i natenane napunim gepek stvarima klap.gif

Zato sam i otvorio ovu temu za sve one koji imaju iste ili slične motive, a ne mogu da pronađu dovoljan broj informacija tipa:

1. Gde je najbolje odsesti

2. Koje doba godine su najveći popusti

3. Da li ići vikendom ili radnim danom

4. Koliko ima puta do gore: km i koliko sati kolima/busom

5. sva iskustva vezana za šoping

Nadam se da ima onih koji će moći da doprinesu svojim iskustvima!

Pozdrav sivma!

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904649
    Ukupno poruka