djordjeg

DIONISOS

822 poruke u ovoj temi

Pozdrav,

Sa porodicom ove godine prvi put letujem u Dionisosu od 15.06. u Zorbasu.Ako je neko boravio u ovim apartmanima mogo bi da napiše svoje utiske.:rolleyes:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 18.2.2016. at 12:54, Radeni je rekao/la:
Citat

 

Апартмани су одлични, нова кућа и намештај, добијаш све што ти треба од посуђа а и пространи су. Стварно ниједну замерку нисам имао.

Јако љубазни и предусретљиви домаћини. Плаже су боље према Мудањи.

 

Izmenjeno (Jug)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cao ljudi,ima li neko ko je boravio u vili Djovani,idemo prvi put u Dionisios i jos sa decom od 5 i 1god...molim vas za savete i oko komaraca,posudja,WIFI,...ah da kazem da idemo 4jula...u trokrevetnom studiu...Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo danas smo prvi put došli u Dionisios i smešteni smo u Viki vili. Ako nekom može pomoći naši utisci onda je to sledeće:

Mesto je poprilično zapušteno, pogotovo plaža.

Vila Viki više nego pristojna osim za posebno izbirljive ali je pitanje šta bi našli kao zamerku. Plaćamo 35e studio koji je zaista lepo sređen i čist, sa sitnicama kao što je uključena klima, šamponi, deterdženti, kvalitetan nameštaj unutra i na terasi. Što se nas t

iče ljudi se potrudili i mi to cenimo. Položaj vile na oko 120m od plaže.

Plaža prilično zapuštena, naročito prilaz sa onim korovom i bockama, ulaz u vodu je kamenit (kamenje i šoder kao za betoniranje, i još separisan :-) ). Voda čista i bistra, topla.

Moudania je blizu tako da sopstvenim prevozom to lako ide.

Izmenjeno (shadow452)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Shadow,zahvaljujem na informacijama unapred.Kakve su cene lezaljki na plazi,koje su cene u marketima za hleb,mleko...jel bilo problema na granici,cuo sam na forumu da je leva strana plaze bolje uredjena,tj oko kafica Dream,delu blizem do moudanie, pa probajte...mi stizemo u utorak...poz i lep provod

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Na plaži su standardne cene. Od marketa ne znam šza da kažem jer kupujemo u Lidlu. Granica nije problem ali smo na MK čekali 50min jer su pustili samo 2 gate. Na GR 30min. Ka Moudaniji je uređenije ali ono što smo obišli svugde je šoder na ulazu u vodu i pomalo ima trave ali nije strašno i može se zaobići. Zaključili smo da je prozirnost vode manja od nekih drugih mesta ali to je zbog peska.

Pozzzz

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Izvinite,shadow na dosadi,ali moze li konkretno da mi kazete cene  na plazi,neznam sta vam znace standardne cene,kafa pivo,sladoled...idem sa decom i interesujeme dali  za suncobran i lezaljke treba da izdvojim 10e dnevno,ako je tako da ponesem svoj suncobran...

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Konkretno mi nije jasno kako se nekom isplati da za 10 dana da 50e za boravak na plaži kad za 2000din može kupiti solidan suncobran koji će koristiti bar 10 godina (ako govorimo o isplativosti). U suprotnom cene su irelevantne.

Pozzzz

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zeko,stvarmno si zmaj...ja upravo zbog toga i pitam,vodim 2 male cerke,pa gde da nosim jos i suncobran,pored guma,misica i duseka za plivanje za decu....

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Supruga i ja stigli danas u Dionisos.VReme idealno.Nema vrućine,voda topla.Giros skuplji nego u Jerisosu za 50 centi...Kasandra valjda neka ekskluziva.....smestili se u Enastro.Kiki sredila vilu tip top.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Koliko ste plaćali smeštaj?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

35€ studio za dvoje a ima i jedan pomoćni ležaj na rasklapanje.Znači može troje da se smesti.

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

 Za ljubitelje Dionisosa evo izveštaja sa lica mesta. Stigli smo 01.juna oko 10 h i tražili apartman ili studio za dvoje.Polovina vila je zaključana.Neke se tek sređuju. Prvo smo išli u dionisius2 ,našli smo u holu smenu koja odlazi i oni su nas uputili u dionisius3 gde je bila recepcija za sve dionisuius apartmane. Tražio sam smeštaj za 6 noći ,cena je bila 30E za apartman.Prošetali smo gradom i na par mesta je cena bila ista ili čak i  veća. Artemis je spustio na 29 , u Krisy je tražila 25 za studio. Supruga je odlučila da ipak platimo 30,a ja sam samo trržio da nam pokaže sobu u dionisius4 koji je na oko 50 m od mora,i tako tamo uzesmo apartman za 30 E dnevno koji ima oko 30m2,sa balkonom i svaka prostorija zasebno.To je apartman za troje ali je ista cena i za studio. Znači d2 je izdat agencijama, d3 ima još mesta d4 smo bili samo mi i dvoje iz MAK.Naglašavam ovo jer je faktički hotel prazan ali cene ne spuštaju mada je prvi dan juna. Svugde se primete nedostatci ili nedovoljna pripremljenost ali gazda Dionisious apartmana je profesionalac,hotel je vrlo sređen,sve je na svom mestu i ubedljivo najbolje spreman za sezonu. Isti dan je puštena voda na tuševe ali je ima samo na par tuševa na  levom kraju plaže gde smo mi,verovatno jer su te gazde jedini uplatile da se pusti voda. Na šetalištu još nisu proradili svi restorani ali se pripremaju,nema pijace u parku,ne radi fontana...                                                           Voda je topla,zvanično 22 stepena ali osećaj je da je i toplija. Juče popodne je bio jak vetar i talasi skoro metar,ali je bilo preko stotinu kupača,uglavnom Grka,koji su došli na vikend.Jutrros   se vetar smirio ali je voda bila za nijansu hladnija,međutim oko podne je opet bila topla. Popodne se opet digao jak topao vetar sa juga ali su talasi bili upola manji. Oblak stalno kruži sva tri dana ali kod nas nije pala kap kiše,mada je Sitonija  juče a danas Olimpiska regija i sever kopna bio sigurno zaliven pljuskom. Znači,vreme se još stabilizuje. Da zaključim: Grad se polako sprema za sezonu,cene smeštaja su visoke obzirom na datum,i bez obzira što im sobe zvrje prazne ne spuštaju cenu.Boravišnu taksu niko ne spominje. Što je najvažnije,voda i vreme je kao da je početak jula, Gradić je interesantan, plaža lepa ,hrana kao i na Sitoniji gde smo redovni gosti i ja i supruga smo vrlo zadovoljni. Drugi deo nam je u Nikitiju, još 6 noći ali ćemo se verovatno iduće godine prebaciti na Dionisos. Kad duva vetar, samo 7 km dalje na divljim plažama levo od Neo Potidee nema talasa a voda je topla kao da je avgust mesec,zvanično 23 ali je sigurno toplija.Takav nam je bio subjektivni osećaj kad smo juče zbog talasa otišli tamo. 

34323962_10211057651588485_4866997480299954176_n.jpg

Pogled sa našeg balkona

Dole: Iznenadni susret sa domaćinom

 

 

34441184_10211057485744339_8654696544135544832_n.jpg

Izmenjeno (ZivANA)
2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905056
    Ukupno poruka