jelenap.

Jonsko plavo - Lefkada-putopis

55 poruka u ovoj temi

Свака част! :)

Јако ми се допада како си ти видела Лефкаду!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Samo da dodam, fototure su na ovom linku Lefkas, pa ako nema nekih fotografija u putopisu, ima u fototuri.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:klap:

Svaka cast, lepo sad Lefkada ima dosta putopisa i dovoljno za najznatizeljnije . Ima svasta na toj Lefkadi, dobar opis. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jako lep putopis i kao i obično zavirivanje u svaki kutak ostrva. Vidi se da si zaljubljenik u fotografiju, svaka čast. :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
klap.gif Super je putopis i ja sam se osećala kao da sam bila sa vama. Kako ste samo u jednom danu uspevale da stignete na više različitih strana. Čitala sam ga sa uživanjem!
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se tiče talasa i izlaska iz vode, meni su spas bile one patikice za vodu. Ima ih svuda da se kupe, nije skupo i stvarno je jako korisno. Mnogo se lakše krećete na tim kamenčićima, zaštitite malo stopalo i brži ste, jedino malo smetaju u plivanju. Moja preporuka je svima da kupe te patike.

Ej jel se te patikice tamo kupuju? osmeh1.gif koliko koštaju? Uh, to mi treba pod obavezno! Baš sam razmišljala da uzmem neke ovde u Bg ( sad su sniženja i imaju baš lepe, Ipanemine, kao sandalice, skroz providne, idu oko noge sa kaiščićima, deluju mi ok), međutim meni dečko kaže da su te što sam ja zamislila da kupim mnogo slabe, u fazonu, treba nam nešto jače, pa se ja baš pitam kako te tvoje patikice izgledaju? Ne bih da se iskasapim u vodi, al opet ne bih da plivam u cokulama, ako znaš na šta mislim.. pliz help.. osmeh1.gif thx

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E da! Zaboravila sam da jelenip uputim sve čestitke na putopisu! PRELEPO!!! Kao što neko ovde reče, vidi se da si zaljubljenik u fotografiju :) svaka sličica ti je kao iz časopisa ;) svaka čast još jednom i hvaaaala, dala si mi odgovore na još neka pitanja... jooooj, još 7 dana!!! Can't wait...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja hoću da kupim tu obuću za vodu. Mada, znam da ću ih obuvati samo u početku, a posle ću rizikovati svaki bol, samo da uživam u dodiru sa vodom od glave do poslednjeg prsta na nozi. osmeh1.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jelenap, cestitam, predivno je sve sto si napisala, a slike same govore!nisam jos uvek bila na lefkadi, ali bih rado!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jelenap, moze li malo da mi objasnis kako da sidjem do Milos Plaza jer kako vidim ovde svi kazu da je to malo teze i mora da ides po uskim patekama i nije obelezeno?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ej jel se te patikice tamo kupuju? osmeh1.gif koliko koštaju? Uh, to mi treba pod obavezno! Baš sam razmišljala da uzmem neke ovde u Bg ( sad su sniženja i imaju baš lepe, Ipanemine, kao sandalice, skroz providne, idu oko noge sa kaiščićima, deluju mi ok), međutim meni dečko kaže da su te što sam ja zamislila da kupim mnogo slabe, u fazonu, treba nam nešto jače, pa se ja baš pitam kako te tvoje patikice izgledaju? Ne bih da se iskasapim u vodi, al opet ne bih da plivam u cokulama, ako znaš na šta mislim.. pliz help.. osmeh1.gif thx

Око 6-8€. Зависи од броја и места где се купују. Супер су. Мени је жао што их не купих. Висе испред радњица поред сунцобрана и осталих реквизита за плажу.

Ма какве ипанема сандале...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@jelenap, moze li malo da mi objasnis kako da sidjem do Milos Plaza jer kako vidim ovde svi kazu da je to malo teze i mora da ides po uskim patekama i nije obelezeno?

Ма није ништа тешко. Мала узбрдица шумском стазом од неких 200 метара, па низбрдо исто толико. То само ове београдске бабе и стрине (међу њима и моја драга:zvizduk: ) што су навикле да 100 метара иду градским превозом кукају да је тешко :P

Кад уђеш на шеталиште Агиос Никитаса, гледај лево и видећеш после 50 метара Посејдон ресторан испред кога има стрелица са натписом Милос бич. Ако промашиш, частиш пиво :D

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Око 6-8€. Зависи од броја и места где се купују. Супер су. Мени је жао што их не купих. Висе испред радњица поред сунцобрана и осталих реквизита за плажу.

Ма какве ипанема сандале...

Ok, hvala. Znači tamo da ih kupim...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ма није ништа тешко. Мала узбрдица шумском стазом од неких 200 метара, па низбрдо исто толико. То само ове београдске бабе и стрине (међу њима и моја драга:zvizduk: ) што су навикле да 100 метара иду градским превозом кукају да је тешко :P

Кад уђеш на шеталиште Агиос Никитаса, гледај лево и видећеш после 50 метара Посејдон ресторан испред кога има стрелица са натписом Милос бич. Ако промашиш, частиш пиво :D

Pa i moja draga je ko tvoja hehehehehe...ajde probacu sledece nedelje kad idem pa pisacu od tamo ako nadjem net-a kako je bilo... hvala ti na info :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

JelenaP bila si nam od koristi i pre puta prosle godine sa svojim savetima al ovaj putopis je fenomenalan meni se cini kao da pola ovoga nisam ni videla tako da cu ocigledno morati i treci put na Lefkadu zvizduk.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka