3621 poruka u ovoj temi

Vidim da ima onih koji su bilia na Krfu u Dasiji,pa sam htela da pitam,ako nije problem da mi neko napise nesto o hotelu "Eliana"u Dasiji.Krecem 20.jula.I zanima me koje su cene za rent-a car,i koliko bi otprilike para trebalo da se ponese da bude sasvim dovoljno?

Na većinu pitanja imaš odgovor na prvoj strani... Što se tiče Eliane nemam pojma ni da li sam je video! Toliko ima tamo apartmana...

Što se džeparca tiče ne znam šta da ti kažem,mislim da bez 300€ ne vredi. Pogotovo ako hoćeš i auto da rentiraš! Pazi možeš i manje poneti,sa tim da hranu poneseš i ako nemaš neke prohteve i ne izaziš često! :unsure:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

paleokastrica: angelokastro, manastir, la grota, bela vista, ...

da li je do ovih (i drugih) lokaliteta oko paleokastrice moguće doći peške ili je do nekih potrebno ići kolima?

gde se parkirati?

E ovo šta si nabrojala sve ne znam šta su! Možda vidikovci ili šta? Parking u Paleokastirici imaš kod same gradske plaže. Parking je ogroman,tako da uvek imaš mesta. Cena je 2€ na dan! Što se tiče manastira u pricipu možeš do njega peške,ako voliš da šetaš po suncu,ali ako ste uzeli auto nema potrebe peške da se penješ na brdo! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Setih se La Grote... To je kafić sa uvalicom! :) Tamo smo bili! Brzo zabortavljam! :) Tako je to kada dva dana provedeš u redovima za vizu! :( Inače od tog parkinga do La Grote imaš jedno 2 km! Tako da i tu otpada varijanta peške! Koliko me sećanje služi(ali ne bih se baš mnogo pouzdao) kod La Grote je problem parking,odn. auto moraš ostaviti na magistrali! Neka me neko ispravi ako grešim! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E ovo šta si nabrojala sve ne znam šta su! Možda vidikovci ili šta? Parking u Paleokastirici imaš kod same gradske plaže. Parking je ogroman,tako da uvek imaš mesta. Cena je 2€ na dan! Što se tiče manastira u pricipu možeš do njega peške,ako voliš da šetaš po suncu,ali ako ste uzeli auto nema potrebe peške da se penješ na brdo! :)

hvala, Roli!

ps

nabrojao ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E Roli jesi li bio u kafanici /Dassia/ svi pricaju o njoj ..... Drunken Duck (obavezno videti, gazdarica je neka debela holandjanka, bila udata za grka, on umro i ostavio joj kafanu; svako vece u 22,15 pocinje isti sirtaki sa istim likovima, posle toga igraju sa gostima, lumperajka do zore, gipsani tanjiri se cepaju, na kraju dobijes i metlu da ocistis, hehe!) :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E videli smo to! Baš smo šetali mirnom i poluuspavanom Dasijom,kada naltesmo na tu kafanicu! Zabavno je bilo ali mi nismo učestvovali u programu,jel smo već bili umorni! Nije bilo puno ljudi,ali stvarno je bilo veselo! Da neka debela žena je bila najveselija! Inače kada smo mi naleteli bilo neko starije društvo! Nalazi se blizu onih hotela Dasije! :D

A tebi Tralala se izvinjavam,ali ti si već treći čiji sam rod omašio! Zasad su polove promenili : salsita,premijer i ti! :wacko::D :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Roli na iscrpnom izvestaju.

U tvom putopisu sam nasao odgovor nas oko 70% pitanja koja su me zanimala u vezi Krfa. Posto sa zenom i sinom krecem sredinom avgusta po jonskoj obali definitivno smo resili da 5-7 dana provedemo na zapadnoj obali Krfa ili mozda cak i u samom gradu Krfu napravimo bazu pa odatle obidjemo ostrvo. A u septembru cu ispricati a li si bio u pravu i nadam se dopuniti ovaj zaista kvalitetan izvestaj. Ocekujem i od drugih forumasa slicne price iz ostalih krajeva voljene nam Elade.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dodje li jos neko sa Krfa? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jecika i Srdjan se ocekuju ovih dana... Nadam se da ce se uskoro javiti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Srećan put svima koji uskoro kreću! Nadam se da sam vas sve dovoljno informisao i da mogu da idem da se odmorim malo! :) Vidimo se za nekih 20 dana ponovo! Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ljudi zna li neko nesto da mi napise o mestu Acharavi, sredimom avgusta putujem tamo B)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze nesto da mi napise o vili Marileni u Dasiji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Marilena nije daleko od plaze i od supermarketa, ima lepo dvoriste, svi apartmani imaju terase, ali i sto i stolice sa ulazne strane (bar oni u prizemlju) tako da moze i ujutru i uvece da se sedi napolju u hladu, ima svo posudje u kuhinjama, nije neki bas nov namestaj i to odaje utisak da je malo soc varijanta, ali sve u svemu nije los smestaj. Cisto je i gazdarica je ok, menjali su im peskire na dva dana, jednom su im menjali i posteljinu. Klima se doplacuje (bar za ove sto idu preko Perle) 5e dnevno. Jedina zamerka im je (muskom delu populacije) sto su kreveti nesto manji, uzani su i u dvokrevetnom apartmanu razdvojeni

p.s. kopirano sa drugog foruma.

Izmenjeno (salsita)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cula sam da na Krfu mogu da se kupe jeftine, i slatke papucice i letnje kr[ice, pa me interesuje da li je to tacno :blink:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cula sam da na Krfu mogu da se kupe jeftine, i slatke papucice i letnje kr[ice, pa me interesuje da li je to tacno :blink:

Nisi trebala na svakom topic-u o Krfu postaviti isto pitanje!

Kada smo mi bili u junu,jeftine garderobe i nije bilo! Sve sto je bilo jeftino uglavnom je bilo kinesko(po vecim cenama nego ovde)... Jedino ako su sada popusti,pa mozda i ima nesto! U samom gradu Krfu imas super prodavnice,ali cene su bile dosta visoke! Ipak ti pročešljaj malo... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26954
    Ukupno tema
    904378
    Ukupno poruka