nelli

KAD PUSTITI DETE NA SAMOSTALNO LETOVANJE

56 poruka u ovoj temi

Pa i ja sam mislila da je 17 ok, a hoćeš li ćerku tako ili je drugačije za muško i žensko dete.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Moji već odlučili 45-ice.

Sin(18) će sa društvom (proverenim, niko nema dosije) u Grčku autobusom, a ćera(16) sa drugaricama opet u Grčku.

Uz objašnjenje - pa dobro, da li Vi smatrate da smo mi nesposobni?

Naravno da ne smatram, ali se bojim samo onog da su sposobni za mnogo što šta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bajazzo mene interesuje to žensko dete, prvi put ide ili ?

Jao kud sam i ušla na ovu temu već me frka a imam još vremena, bar još 2 godinice :zvizduk:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, ne, na vreme si se uključila. Nama je tada sin počeo sa pričom i presijom, ali smo ga prve godine iskulirali, druge (prošle) jedva, a ove godine nam je bilo popuno jasno da nam nema spasa :hahaha:

Pa, do ćerke računam ima još vremena, ali mislim da je tako ko 17-18 sasvim ok da idu sa društvom. Naravno, tu ne mislim organizovano preko škole, kada bih ih pustila i ranije. Oni su uvek išli sa školom i vrtićem od najranijih dana i tu nikada nije bilo problema.

Nemamo mi problem sa odvajanjem od dece ili brnuto, kao što recimo ima jedna moja koleginica-nikada se nisu odvajali i ne mogu ni da zaisle taj scenario. Meni je samo frka, što reče Bajazzo, za šta su sve sposobni! :vestica: :dosada:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeco, srećo moja, prvi put. Prošle godine su mi u Polihronu, čak sam to i napisao negde, saopštili da im je ovo zadnji put da idu sa nama. Kažu da smo dosadni i samo gledamo šta oni rade. Računam da je ona sa 16 na nivou onog sa 18 pa mu dođe na isto. Videćemo, pošto ne mogu sami sebi da uplate letovanje, od njihovog ponašanja zavisiće im sledeće. Samo, ne daj Bože, da u znak protesta kao što sam ja svojevremeno uradio, odu bez para stopom na more. Jadni moji roditelji.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa da i ona je išla sa vrtićem, prvi pu kad je imala 4 god., i onda kasnije svuda sa vrtićem i školom i nije frka nikada bila, ali tu su bile vaspitačice, učiteljice, nastavnice.... Pa išla i sa babom na zimovanje, letovanje. Sve je to super ali ovo kada znaju i sposobni su za svašta e tu je muka i sekiracija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neli, Blok 45 koliko godina imaju vaši tinejdzeri .

Moja ima 17 godina...

Čekam da vidim kako će ovo dvoje ( Bajazzo i Blok 45) da prodju sa svojom decom, pa tek tada da odlučim da pustim svoje,...ali tek naredne godine...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

naredne godine, kada postane punoletna!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Decu treba pustiti samostalno tek kada ukapiraju:

viewersk.png

Ili pak, pametni roditelji.

vieweroo.png

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E moj bajazzo, ovo je škola za petičare, tu neće upasti oni sa 2 do 4. A za tatu na motoru... ima viška dece.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja ima 17 godina...

Čekam da vidim kako će ovo dvoje ( Bajazzo i Blok 45) da prodju sa svojom decom, pa tek tada da odlučim da pustim svoje,...ali tek naredne godine...

Eh, lako je tebi kad izgleda nemaš ovakav pritisak kao mi.... a traje već skoro 2 godine. Moraš nekad malo i popustiti da bi nešto dobio. Osim toga stvar je i poverenja, koje nije da imamo preterano u njega, ali opet mu ne možeš to tako reći i pokazati :sorry: moraš dozvoliti da se osamostaljuje, a ovo jeste jedan vid osamostaljivanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906109
    Ukupno poruka