kvlado78

Swiss inn Resort Hurgada /ex Hilton Resort Hurgada/

374 poruke u ovoj temi

Beogradjani,

Tek sam sad videla vašeg divnog "bebca"! Tako mu je bilo lepo! Mogu misliti kako će tek ove godine uživati u moru i na pesku.:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

jeste,bese mali bebac (smrc),sad je deckic (nekako brzo prodje bebeca faza,sad je vec "opasan"),pa cak i garderoba za njih vise nije bebeca,a ja je tako volim! :-)

za njega bi tek sad hilton bio pun pogodak-zbog sobe velike (tek sad hoda,jurca,prosle je samo lezao),plaza sa lepim ulaskom,nema kamenja i sl..,ali eto-tako se pogodilo da smo isli prosle godine,bilo nam je glupo opet da idemo tamo,a i cena je jaca nego mi sto smo platili (bio last minute).

a ove godine je pitanje i velicina sobe,plaza je fina-to znam,i ima dugacko setaliste duz celog sahl hasisa,pa mozemo u setnjicu malo.videcemo kako ce biti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me kolike su sanse da doplatimo i dobijemo apartman ili su uvek puni? Hvala unapred. :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

eto,mi kad smo bili nisu bili puni.jel mislite da doplatite,bas da doplatite ili castite?velika razlika..ako placate-bas je skupo..

i zavisi koji apartman,mi smo dobili junior suite,to je najmanja opcija,imate vi i vece,za 4,5-oro.ja ulazila u te,ogromni su,bas kao stan,sa odvojenim celinama.a nas je bio iz jednog dela,ali bas veliki.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da castimo, mislim da je to bolja opcija. :yesss: Nama i ne treba veci, dvoje nas je. Po slikama vas apatman izgleda jako lepo, nadam se da cemo dobiti slican vasem. Mi idemo 23.07. preko Argusa. :thankyou2:

Izmenjeno (Homer Simpson)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

znate kako,mi nismo trazili apartman nego da bude veca soba zbog bebe,nisam ocekivala apartman,ali nas je recepcioner tamo odveo.nisam sigurna bas da ce dvoje ljudi pustiti,ali ko zna-zavisi ko vam se zadesi na recepciji i od raspolozivosti soba.ja vam ,svakako,zelim da dobijete,a vi javite kad se vratite kako je bilo..pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da se oglasim i ja, posto smo se u petak vece vratili iz Hurgade. Bese lepo, ali kao i uvek kad je nesto lepo, kratko je trajalo :)

Opsti utisak je da smo veoma zadovoljni i da smo se lepo proveli.

Problemi koji muce Egipat se u Hurgadi ne vide toliko (mi nismo isli na ekskurzije zbog bebe, ali recimo drugari su isli na voznju kvadrovima). Svi su ljubazni, sve je uobicajeno lepo, jedino sto sam primetio ove godine je da su malo "zakinuli" AI uslugu... da neko ne razume pogresno, sve imate, ali pojasnicu posle sta i kako.

Prva stvar - check in. Ja sam im napisao mail malo pre puta pitao da li me imaju na spisku, pitao za krevetac i zamolio da soba bude blize moru. Odma su mi odgovorili potvrdili za krevetac i da me ima na spisku, a da se zahtev za sobu razmotriti kao top priority :)

Tamo smo stigli oko 8 ujutru (malo ranije). Receno nam je da se u sobe ulazi u 14h, ali da ce nas pustiti u iste verovatno vec u 11. Posto smo bili sa prijateljima koji takodje imaju malu bebu, zajedno smo predali pasose. Kad su videli prezime odma su se uzvrteli i rekli nam da ce nas odmah smestiti i tako je i bilo. Mi smo dobili blok 5 (prvi do mora sa leve strane hotela) a oni blok 4. U sobi smo bili u 8 i 15. Soba je bila lepa, u prizemlju gledala na plazu i more. Bracni krevet je manji nego u Grand Plazi, ali dovoljno je veliki. Krevetac je bolji nego u GP i bebac je fino spavao u njemu. Manje vise soba je slicnih dimenzija kao u plazi a razlika je recimo u TVu jer je ovde neki LCD od 40" (sumnjam da je nekome to bitno, al da napomenem).

Hilton je dosta miran hotel, porodicno orjentisan i uglavnom su gosti Rusi (ali nema pijanih koji prave gluposti). Plaza je prepuna, pa mi koji nismo rano ranili smo nalazili mesta na plazi gde hocemo, ali blize marini je uvek moglo da se nadje mesto, tako da nije bilo problema. Plaza je nesto bolja nego u GP iako dele lagunu. Cisto je i stvarno se trude da plazu stalno ciste.

Hrana je odlicna, a rekao bih da je tu mozda i najjasnije ucljiva prednost u ceni u odnosu na GP. Raznovrsnije je, ima raznih sokova, vise razlicitih jela, dosta voca, prosto siri izbor. U glavnom restoranu nema guzve, dosta je veliki i lepo je organizovan. Imaju hranilice za decu, kao i jedan poseban deo za restorana koji je opremljen bas za decu. Restoran na plazi je onako. Manji izbor hrane, kranje jednostavnog izgleda, ali je na plazi pa i to znaci.

Bazen je ok, ali bazen u GP je znacajno bolji. Bar u bazenu nije radio, vec samo onaj spoljni deo. Generalno u bazenu nije bilo puno ljudi, tek popodne bi mogao po neko da se vidi. A i tada je najpuniji bio deciji bazen jer je bilo bas puno dece.

Sad malo pojasnjenje za AI. Po AI imate pravo na sve sokove, negazirana pica i domaci alkohol, kao i pivo i vino. I imate pravo, samo sto imate satnicu gde kada mozete sta da uzimate. Npr. u Marini preko dana mozete da koristite sve to, ali uvece se placa i to po nekim nenormalnim cenama. Marinu sam naveo kao primer jer tamo prave i nargile i moze da se pusi za 10 funti (to je svuda cena nargile, i po kaficima i po hotelima - malo vise od 1e). Medjutim ako zelite da popijete i pice, morate da platite, pa smo tako zena i ja 2 male limenke piva platili 48 funti (u kaficima je veliko pivo 10 funti). Potpuno nepotrebno...

Takodje, dozvoljeno je da svako uzme samo jedno pice, pa da se posle vrati i popije ga. Ok, daju oni meni 2 pica, jer je to kao za mene i za zenu, ali kad sam trazio 4 pica, da ne moram da trcim svaka 2 minuta od terase do bara (case su uzgred budi receno uzasno male) nisu mi dali i cak sam se raspravljao sa nekim menadzerom, ali dzaba. Prosto ne razumem. Ako imam prava da pijem neograniceno to mice, u cemu je problem da mi da 4 case pica, a ne da me maltretira za takvu glupost. Ipak, to nije samo u Hiltonu, vec sam po prici drugih ljudi zakljucio da je ove godine tako i u drugim hotelima, sto prosle godine nije bio slucaj.

Za pusenje nargile (ja sam veliki fan iste :) ) imate bar koji se nalazi odmah pored glavnog ulaza, moze da se udje i od spolja, i iako pripada hotelu radi potpuno kao kafic (tu smo recimo gledali finale lige Evrope u fudbalu). Veoma je lep, ali je i dosta skup (veliko pivo 30 funti). Nargile su im odlicne.

Posto se hotel nalazi u Memshi ima veliko setaliste i prijatno je za setnju, uz naravno neizostavne likove koji te zaskacu da ti nesto prodaju, ali prosto ignorises i nemas problem.

Usluga u samom hotelu je dobra, a najveca zamerka je to sto jako malo njih zna engleski. U GPu su konobari odlicno pricali engleski, a u Hiltonu jedva nabadaju da mozes da se sporazumes, jer svi govore ruski. Na recepciji je druga prica, ali na recepciju realno nismo ni isli. Najbolje je negleski govorio lik koij je radio tetovaze i umetnicke slike :)

Momak koji nam je cistio sobu je bio odlican, dolazio je kada mu kazemo, svaki put nam je soba bila koa nova, menjao peskire svaki dan, pravio nam neke figurice, kada smo ga zamolili da nam da dve flase vode doneo nam 4 al da nikom ne pricamo :)

Uvece se u Merhabi (kafic koji je u srcu hotela, ali koji su nesto sredivali jedan deo naseg boravka) organizuje mini disko za decu, pa neki program i ti ljudi iz animation tima su bili skroz ok. Ne smaraju previse, a dobro govore engleski i ljubazni su. Repretora je rekao bih standardan.

Na kraju, mi smo se zadovoljni vratili sa letovanja, iako smo imali peh sa avionom u povratku. Naime poleteli smo malo ranije od predvidjenog a u BG nas je cekalo nevreme, pa avion nije mogao da sleti. Zbog toga smo preusmereni na Sofiju, pa smo sleteli tamo da dospemo benzin. Ali muka je bila sto egipcani nemaju dil sa Bugrima, pa je potrajalo dok su poslali neke papire da bi nam sipali gorivo. Na kraju smo umesto u pola 8, u BG sleteli u 22h. Prezivesmo :)

Eto toliko za sada, onako na prvu loptu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja bih rekla da vam je bilo lepo i da nisam slagala sto se tice hrane,sobe i ostalog :-)

sto se tice kolicine casa,to ne znam,jer ja nisam ni mogla da nosim 4 (:-)),ali sam zato imala one velike debele,pa tu stane dosta pica,a kad zafali odem po jos.

sto se cena tice,ja sam rekla da je jako skup hilton,ma caj je skup,a kamoli nesto drugo...

generalno,imate iste utiske kao mi,ja bih rekla da je to sasvim ok hotel i zovem ga "sigurica" (kao i sunrise royal makadi),tacnije da u njega moze uvek sigurno da se ode (ako ne mozes u drugi),a da znas da ce sve biti dobro (kvalitet hrane,cistoca,soba i sl.)

p.s.mene je iskreno bazen u grandu uzasavao kad sam setala plazom,u smislu sto kad god sam prosla trestala je Ceca i neki domaci hitovi,osecala sam se kao u Sutomoru i to mi se ne dopada,ali ok-svi smo razliciti,mozda sam bas nabasala na neku smenu nasih koji su terali one DJ-eve da pustaju nasu muziku :-)

i moram da kazem da sam opet odusevljena sto vas je cekala soba i to lepa,pored mora (ej,gde ces vise!),tako rano ujutru,znaci zaista vrlo profi (kao i u nasem slucaju). well done,Hilton!

Izmenjeno (beogradjani)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imal novijih iskustava u vezi ovog hotela,kakva je situacija ?:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovanje,

dvoumimo se izmedju ovog hotela i Desert Rose-a, iscitali smo obe teme vezane za hotele i ne znamo koji odabrati,

ono sto bi presudilo je hotel koji ima lepsu plazu i higijena u samom hotelu.

svaki savet je dobrodosao :)

Hvala unapred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo se odlucili za Desert Rose, kontaktirala sam i sa jednim nasim covekom preko Tripadvisora, koji mi je zaista detaljno opisao hotel, kaze da je izuzetno cisto. Naravno svakom svoje, ali eto, to je nasa odluka.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovanje,

dvoumimo se izmedju ovog hotela i Desert Rose-a, iscitali smo obe teme vezane za hotele i ne znamo koji odabrati,

ono sto bi presudilo je hotel koji ima lepsu plazu i higijena u samom hotelu.

svaki savet je dobrodosao :)

Hvala unapred :)

Ja bih se uvek pre odlucila za Hilton jer ima lepsi polozaj, nalazi se na novom setalistu, plaza je super, prepun je zelenila a sto se higijene i hrane tice ne postoje zamerke.
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudiiii pomagajte dvoumim se izmedju Hilton Resorta i Grand Plaze Hotela ili Resorta za letovanje ove godine,

citala sam komentare i za jedan i za drugi i ne znam, inace prvi pzt treba da letujem u Egiptu :neznam: :neznam: :neznam: :neznam: :neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hilton resort,ipak je bolji...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudiiii pomagajte dvoumim se izmedju Hilton Resorta i Grand Plaze Hotela ili Resorta za letovanje ove godine,

citala sam komentare i za jedan i za drugi i ne znam, inace prvi pzt treba da letujem u Egiptu :neznam: :neznam: :neznam: :neznam: :neznam:

Hilton Risort, bez dvoumnjenja
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka