Putnica

EDIPSOS

913 poruka u ovoj temi

Gde se nalazi ta plaza, mislim, na koju stranu :-)? Mozete li d aje obelezite na Google Earth?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da pitam opet---Da li je neko bio u vili "Djovana" i kakvi su utisci? Ovo je prvi put da idemo u neku vilu, a da nista o njoj procitali nismo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima bus koji ide kroz Neos Pirgos, iz Istiee, za Atinu, ali samo 1 nedeljno. Nisu me razumeli kada sam.pitala za cenu, ali definitivno je dosta jeftinije da se ide organizovano kao izlet.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam mogla da nadzem odgovor... koliko ima meduza u Augus ? :neznam:

Izmenjeno (aleksandratuta)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi nismo videli nijednu u avgustu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fala ti mnogu Tirkizna, za odgovorot. Se nadevam deka ubavo ke si pominam so semejstvoto.....fala.... :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u kom delu edipsosa se nalaze ti termalni izvori koji se besplatno koriste kako bi odabrali najblizi apartman

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@radoslav dzakula, termalni izvori su, gledajući prema moru, skroz na levoj strani kod hotela Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel.

Praktično od luke na jug vam je sve bliže i bliže. Kad nešto odaberete, pomoći ćemo vam!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi prijatelji ,

hvala na svemu sto ste postavili o Edipsosu ovo mnogo znaci , razmisljam se da posetim ovo mesto ali vrlo malo znam o njemu ali uz pomoc svih vasih komenatar koje sam procitao na ovom forumu bas sam se dosta informisao.

Imao bih par pitanja ako neko moze da mi da odgovor bio bih vam zahvalan , 

- Kako planiram da idem sredinom maja do sredine juna , zanima me ako je neko bio u slicnom periodu da li je moguce u tom terminu(majskom)suncanje i kupanje?

- Da li neko moze da preporuci neki dobar hotel sa tri zvezdice , da ima na primer svoju plazu sa lezaljkama itd...?

- Da li moze da se koriste welnes i spa programi po hotelima naravno da se plate i ako niste njihov gost tog hotela,I isto to da li moze za medicinske usluge , primer terapije za zglobove,kicmu,mozda lekovito blato,kozne probleme i sl...?

Hvala unapred , 

Srecan Uskrs svima koji slave,

Srdacan pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mogu se koristiti wellnes usluge i ako niste gost hotela.

Hotel sa svojom plazom, ne verujem da cete naci u Edipsosu, bar ne sa 3*. Vecina lezaljki, koliko sam primetila, pripada kaficima uz obalu (ali ne drzite me za rec, mozda ima i nekih hotela koji imaju lezaljke).

Sto se tice termina, nisam od pomoci, bila sam u julu, ali moji roditelji su bili sredinom juna i bilo je jako vruce. Doduse, zalomio im se te godine, onaj toplotni talas. Mada, verujem, da je na Eviji i tad, solidno toplo. Ustvari, za suncanje sigurno, a za kupanje imate termalne izvore, vruca je voda, pa eto, sigurno moze nesto da se iskombinuje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Suki , 

Hvala puno :-)

Super informacije , to mi je jos trebalo,Edipsos stizem...:-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Muž i ja se spremamo polako da u junu idemo u Edipsos. Mene već hvata panika od dugačkog puta autobusom!

Interesuje me da li neko zna da li idu i kada autobusi iz Edipsosa u Halkidu? Hvala unapred!

Izmenjeno (Pegi)
Jooj, nešto sam pogrešila!?
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me da li je neko bio u Holtelu Galaxy u Edipsosu? Koliko je hotel udaljen od termalnih izvora?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bila u tom hotelu, ali znam da je od temalnih plaža udaljen oko 1,3-1,4 km. Možete ići uz more ili ulicom paralelno sa morem. Vaš hotel je na severo-zapadnom delu grada i do luke vam treba desetak minuta hoda ili oko 800 m. E, od luke na jugo-istoku se nalaze prvo plaže sa mogućnošću iznajmljivanja suncobrana, a zatim još malo dalje te plaže sa termalnim izvorima.

U tom delu grada je i glavna zabava. Pisaću detaljno kad se vratimo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i mi smo uplatili Edipsos,preko Oktopoda- vila Aktion kraj juna :)

nadam se da ce biti toplo more i da cu se moci kupati. zimnicava sam :) ima li ko iskustva sa ovom vilom?

jedva cekam, vec brojim dane :))))

koliko košta rentiranje skutera? za obilaske ili je bolje busem? 

pohvale članovima koji nesebično dijele savjete i svoja iskustva :srce: zbog Vas je izbor i pao na Eviju ;)

Izmenjeno (Viktorija357)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26915
    Ukupno tema
    902724
    Ukupno poruka