Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Pa Skijatos vredi super je voznja brodem u gradu Skijatso se posle zadrzava 3 sata a zatim na brod i na plazu Kukunarijes jos 3 sata. Lep izlet vredi svaki evro. Takodje i Lichadonisia. Atina....to mislim da je vec mrcvarenje. A palze...u Edipsosu i nije nesto spoecijalno pa ako ste kolima bolje zujati. Malo do Nisiotisa plaze ,Pa Neos Pirgos,tu je Orei, onda Gialtra ....pa Eleniki itd...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pa Skijatos vredi super je voznja brodem u gradu Skijatso se posle zadrzava 3 sata a zatim na brod i na plazu Kukunarijes jos 3 sata. Lep izlet vredi svaki evro. Takodje i Lichadonisia. Atina....to mislim da je vec mrcvarenje. A palze...u Edipsosu i nije nesto spoecijalno pa ako ste kolima bolje zujati. Malo do Nisiotisa plaze ,Pa Neos Pirgos,tu je Orei, onda Gialtra ....pa Eleniki itd...

Hvala puno na brzom odgovoru. ? Još jedno pitanjce samo: Ima li Edipsos neko duže šetalište pored plaže ili nešto slično tome? 

Mi imamo naviku jutarnjeg trčanja pa rekoh da vidim može li se u Edipsosu to raditi pored /u blizini mora, ili ćemo morati druge trase da tražimo regularnom ulicama... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa sta znam....Procenite sami. M,ada mzoe da se trckara po Edipsos

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

prosle godine sam bio u edipsosu...pored obale se moze trcati celom duzinom mesta,ali ako zelite nesto van mesta,najbolje je da trcite (desno ako gledate u more) ka plazi agio nikolau ( Sveti Nikola)...mislim da je duzina u jednom smeru oko 2,5 km i celo vreme pored mora...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko isao oktopodom u vilu katerinu,mrzi me da gledam prosle postove

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar vam dan svima.

Ove godine smo kao zamenski vaucer odabrali Edipsos, hotel Themis.

Ako je neko imao iskustva, dobro bi nam dosla.

Inace, nikada nismo letovali u Edipsosu. Nadam se da ce biti dobro.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Edipsos je banja na Evii, nema lepu plažu, tj. ima pored luke, i ima izvan grada. Gradić je lep, i iako je banja, ima i dosta mlađih ljudi, ne samo penzionera, ima par hotela sa spa tretmanima, ako Vas to zanima, ali imate i tzv. bazenčiće uz izvor tople a ponekad i baš vrele lekovite slane vode. Mesto je na uzbrdici i nadam se da imate kondicije. Ima jedan sjajno snabdeven privatni market, Galaktikos ili tako nešto, ima sve što treba za jedan grad, ne brinite. Ne propustite izlet na Lihadonisia, vulkanska ostrva, ali ne morate preko agencije. Brodovi su u luci, oko 10€ je bila povratna karta po osobi, odvezu vas i ukotve se do povratka nazad, oko 16h. Imate i mogućnost da odete do Halkide, glavnog grada na ostrvu, ili do Atine, recimo, ima most koji Eviu spaja sa kopnom. Ako budete koristili bazenčiće sa tom vodom, nemojte dugo, nije preporučljivo, šire se krvni sudovi, inače je ta voda super za reumatske probleme...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da cemo naci neko prijatno mesto na plazi i kupati se u moru. Banja nas toliko ni neinteresuje.

Hvala Vam na odgovoru

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogrešićete ako ne probate i bar se brčnete u toj vodi, verujte mi... 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@cvishnasigurno ćeš uživati u Edipsosu. Nekako je drugačiji od drugih gradova u Grčkoj. Pitomiji.

Tvoj hotel je na odličnom mestu. Blizu si plaže, odnosno sve ti je blizu. 

Evo malo podsećanja na glavnu plažu... 

AirBrush_20210526160404.thumb.jpg.a2f5c0

Možeš tamo i da ručaš. Cene su povoljne. 

AirBrush_20210526160305.thumb.jpg.6fb83e

A @Silvija sa Dorćolaje u pravu kad ti je rekla da treba otići na "banjsku" plažu. Sediš na nekoj od glatkih stena, niz ledja ti teče topla mineralna lekovita voda a noge držiš u moru. Kad ti dosadi odeš da plivaš!

AirBrush_20210526160242.thumb.jpg.94c998

Ili leškariš u plićak u kom iz peska tu i tamo izvire ta topla voda i ćaskaš sa društvom. 

AirBrush_20210526160346.thumb.jpg.89e480

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@cvishnasigurno ćeš uživati u Edipsosu. Nekako je drugačiji od drugih gradova u Grčkoj. Pitomiji.

Tvoj hotel je na odličnom mestu. Blizu si plaže, odnosno sve ti je blizu. 

Evo malo podsećanja na glavnu plažu... 

AirBrush_20210526160404.thumb.jpg.a2f5c0

Možeš tamo i da ručaš. Cene su povoljne. 

AirBrush_20210526160305.thumb.jpg.6fb83e

A @Silvija sa Dorćolaje u pravu kad ti je rekla da treba otići na "banjsku" plažu. Sediš na nekoj od glatkih stena, niz ledja ti teče topla mineralna lekovita voda a noge držiš u moru. Kad ti dosadi odeš da plivaš!

AirBrush_20210526160242.thumb.jpg.94c998

Ili leškariš u plićak u kom iz peska tu i tamo izvire ta topla voda i ćaskaš sa društvom. 

AirBrush_20210526160346.thumb.jpg.89e480

Divno, divno. Hvala ti na ovim slikama i opisu.

Sigurno ce biti sve u redu i odmor ce sigurno biti odlican. 

Pogrešićete ako ne probate i bar se brčnete u toj vodi, verujte mi... 

Hocemo, hocemo. Lose sam protumacila Edipsos. Mnogo mi je jasnije posle citanja teme na forumu.

Hvala 

Izmenjeno (cvishna)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar vam dan svima.

Dobar vam dan svima.

Da javim svoje utiske hotela Themis i mesta Edipsos.

Hotel je odlican i dobro je pozicioniran. Gazde hotela su odlicni domacini. Hotel je jako uredan i prostran. Namestaj u sobama je starijeg datuma, ali veoma je uredan namestaj. Terase su velike, mi smo u sobi  125 i ona ima kruznu terasu. Na par metara smo bukvalno od svega, i od marketa, banje, plaza gradska nam je na stotinak metara.

Divno je

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nadam se da cemo naci neko prijatno mesto na plazi i kupati se u moru. Banja nas toliko ni neinteresuje.

Hvala Vam na odgovoru

A idete kolima ili bus??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar vam dan svima.

A idete kolima ili bus??

Autobusom, trebalo nam je osamnaest sati da stignemo do Edipsosa.

Ali cim smo dotakli more, sve smo zaboravili.

More je prelepo, temperatura vode je taman kakva treba biti da se rashladis od ove vrucine. Mi smo vise na gradskoj plazi, gde uz dva pica imas suncobran od trske i lezaljke.

Inace, nedavno im se promenio gradona elnik. Gradonacelnik je sad iz Edipsosa i mestani kazu da se Edipsos poceo menjati na bolje. Ulice se uredjuju, kupi se smece, zaliva se cvece...priroda ozivljava. 

Inace, Edipsos ima dosta hotela koji su u vlasnistvu drzave i koji sada sluze kao svratiste golubova (tuzno izgleda). Pa se mestani raduju sto je gradonacelnik iz ovog mesta.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li postoje izleti ove godine?

Ako postoje koji su?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka