Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Pre 3 sata, sandraivlada je rekao/la:

da li neko zna za neki aranzman preko nasih agencija posle 20 septembra..ne mogu ranije, a nista nisam nasla u ovom terminu... treba mi paket aranzman...

Eta turs, Haloturs,Grand turs.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cula sam da ima turisticka organizacija od Edipsosa do Atine pa me zanima koliko se putuje i koliko kosta karta?Hvalaaa :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko letovao u vili Hristos, preko Banbusa? Svaka informacija o vili i o prevozu preko agencije, je dobrodosla!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 12 sati, divmicika je rekao/la:

Da li je neko letovao u vili Hristos, preko Banbusa? Svaka informacija o vili i o prevozu preko agencije, je dobrodosla!

Ta vila izgleda super na slikama, mi je hteli, ali je rasprodata, tako da smo uplatili vilu Djovana, koja i nije nesto, bar na slikama, a isto preko Banbusa.  I ja bih neku informaciju iz prve ruke.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas sam, sasvim slucajno, razgledajuci ponude za Potos, ne znam ni ja kako, pocela da gledam ponude za Edipsos i da iscitavam utiske na forumu. Valjda radi veoma povoljnih cena. Banbus je bas povoljan, medjutim, jako sam se iznenadila zato sto je zadnja smena od 18.9. skroz rasprodata, a u smeni od 8.9. imali su samo dvokrevetni studio u vili Palatino 2 /na uzbrdici je, tipa kao Balkanska ulica u Beogradu/. Na kraju smo muz i ja odlucili da sacekamo "las minute" ponude, krajem avgusta, pa cemo valjda nesto naci. P.S. Meni izgleda lepo vila Djovana.

Izmenjeno (divmicika)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nova sam na forumu, mada ga odavno pratim, zato izvinite zbog mogućih grešaka.:rolleyes: Gledala sam preko Barcina, vila Ifigenija u Edipsosu. Da li je neko bio tamo i ima li iskustva sa dotičnom agencijom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/23/2016 at 15:49, sandraivlada je rekao/la:

da li neko zna za neki aranzman 

treba ti baš Edipsos ili može i Pefki ... 

pre sat vremena, hemera je rekao/la:

Da li je neko bio tamo i ima li iskustva sa dotičnom agencijom.

Posebna je tema o agencijama - imaš je gore pri vrhu foruma -- Turističke agencije se zove. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 sati, hemera je rekao/la:

Nova sam na forumu, mada ga odavno pratim, zato izvinite zbog mogućih grešaka.:rolleyes: Gledala sam preko Barcina, vila Ifigenija u Edipsosu. Da li je neko bio tamo i ima li iskustva sa dotičnom agencijom.

Da bi se mogla viditi tema o agencijama morate imati 5 poruku na forumu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da ona kao novi član ne može to da čita!?

@hemera, pogledala sam na sajtu vilu Ifigenija. Ona je praktično u centru grada. Plaže su vam, gledajući prema moru, levo na 50-100 m, a termalne plaze još malo dalje.  Vila je na obali i od mora je deli lepo šetalište. Odmah ispred je mala luka i pristanište za trajekt. Sve vile su uglavnom veoma slično opremljene i to vam je to!

Za Barcino ništa neznam iz prve ruke.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, liliputanac je rekao/la:

Da bi se mogla viditi tema o agencijama morate imati 5 poruku na forumu

aha ... ok onda ... dobro, pokazaćemo joj kada bude prošla 5 ... 

U 1/23/2016 at 17:31, dujaspasa je rekao/la:

Meni je Edipsos mnogo lepši kao mesto, nekako ima stila. 

Mnoogoo, mnogoo ... i lepši i otmeniji. Termalna banja - banja imperatora ... ima starijih ljudi, mislim da je bilo dosta i stranaca ranije. 

Mesto i nisu ranije radile agencije, no verovatno da probijaju led sada i dobre su im onda zato i cene ... ali mislim da to mesto vredi obići ...

I samo da skrenem pažnju i na jednu stvar .. bilo je nekada dosta apoteka i to veoma dobro snabdevenih ... obuća anatomska po extra cenama ... ako vas to zanima - pogledajte svakako, tipa SCHOLL je uvek tamo bio najpovoljniji, a i ostalo. Čim je banja, mora se misliti i na ostale stvari koje banja podrazumeva, tu mislim i na obuću i na kupaće kostime itd itd.

Ja sam tamo kupila npr. svoje prve patikice za vodu - u to vreme ih nigde nije bilo, nego tamo. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/27/2016 at 19:11, Biljana 2302 je rekao/la:

aha ... ok onda ... dobro, pokazaćemo joj 

Valjda smo pokazali

Izmenjeno (liliputanac)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, 

razmišljam da sa momkom idem u Edispos. Želimo mirno letovanje bez izlazaka, pa mi se čini da je ovo lepo mesto za nas. Samo me zanima, da li su plaže peščane ili šljunkovite? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mesano.

DSCN6817.JPG

DSCN6798.JPG

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili preko Barcina Edipsos:D. Valjda će zadovoljiti naša očekivanja. Može li mi neko reći kakva je temperatura mora, u odnosu na Halkidiki. Pošto sam ja prilično zimogrožljiva. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U kom periodu? Generalno u odnosu na Halkidiki malčice je hladnije. Ništa strašno. Kad je na H 27 na Eviji je npr. 25.5 - 26. Otvorenije je. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905763
    Ukupno poruka