Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Vila Aktion.  Mislim da si i ti tamo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Pre 21 sat, meda71 je rekao/la:
Pre 22 sata, dujaspasa je rekao/la:

Vila Aktion.  Mislim da si i ti tamo.

Da, ali kada sam danas nazvala da potvrdim rezervaciju rekli su mi da dvo krevetni imaju samo za 16.06. osim u slucaju da neko ne odustane.Tako da cu naj verovatnije cekati informacije od tebe.:rolleyes:

I ja sam danas uradila rezervaciju u oktopodu, koju si kucu izabrala?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,
Da li je neko od vas isao u Atinu iz Edipsosa? Zanima me koja je cena tog izleta, i sta preporucujete, da idemo u svojoj reziji ili sa agencijom? Ne mogu ovde nista da nadjem, uglavnom svi pricaju o ekskurziji iz Pefkija za Atinu, pa me zanima da li je neko od vas bio, i kakva su vam iskustva?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pefki je počeo da se radi jako davno, još 2oo7. godine. Edipsos tada niko nije ni radio - zato to ne možeš toliko ni naći. Ja sam te godine išla na izlet u Atinu i vredi svaku paru. Ako imaš parica za izlete - to pod obavezno. 

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poz svima! Uplatio sam sa društvom Vilu Angelos, preko Halo tursa, pa me interesuje da li je neko bio u njoj i uopšte iskustva sa mestom. Znam da nije baš za mlade ali nama to baš i odgovara. Interesuju me cene u mestu, ne mora detaljno, čisto da li je kao na Halkidikiju ili jeftinije/skuplje.  :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Maja92, ne moye biti mnogo skuplje nego iz Neos Pirgosa, mi smo placali 20 evra ( ako idemo i na Lihadonisija izlet ) ili 25, ko ne ide na drugi izlet.

Ja bih vam preporučila da na L. ( vulkanska ostrva ) idete brodićem iz Edipsosa, a ne preko agencije, jer je jeftinije! Kada nađem sliku, postaviču je.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Vullanska ostrva svakako idemo samostalno brodicem iz Edipsosa jer smo na mnogim mestima procitali da je jeftinije nego preko agencije :-). A sto se Atine tice, nadam se da nece nesto mnogo podici cenu :-). Hvala na odgovoru. Pozz 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo onda slika za ostale :-)

Sto se cena tice, mi smo pili kafu ya 3 evra i jeli smo sladoled, kugla 3 evra-sedeli smo, sada 'u staviti i sliku tog mesta, sliku kafica nemam.

Nismo nista jeli jer smo bili samo 4 sata tamo, a poneli smo nesto iz odlicne pekare u Neos Pirgosu.

Kafic ima stepenice, kojima se silazi do plaze,a ispred njega -tamo gde s enarucuje, ne gde je basta, je veliki sladoled, na stazi.

DSCN6737.JPG

DSCN6806.JPG

DSCN6835.JPG

DSCN6839.JPG

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo je ono sto nam je trebalo :). Hvala na slikama. Pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drago mi je da sam pomogla, pozdrav :-)!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Djovana?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gagaja, vidim da već drugi put pokušavaš!:neznam:

Prema fotografiji i podatku da je 120 m od plaže, ta vila je u jednoj od paralelnih ulica sa morem. Ali gde, ne znam. Ako ti nije značajan pogled na more, onda je to ok vila.  Sve te ulice su asfaltirane i pune vila za izdavanje. Oni imaju standarde i sve vile koje se nude po toj ceni su slične

Izmenjeno (dujaspasa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li neko zna za neki aranzman preko nasih agencija posle 20 septembra..ne mogu ranije, a nista nisam nasla u ovom terminu... treba mi paket aranzman...

Izmenjeno (sandraivlada)
slova
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 12 sati, dujaspasa je rekao/la:

Gagaja, vidim da već drugi put pokušavaš!:neznam:

Prema fotografiji i podatku da je 120 m od plaže, ta vila je u jednoj od paralelnih ulica sa morem. Ali gde, ne znam. Ako ti nije značajan pogled na more, onda je to ok vila.  Sve te ulice su asfaltirane i pune vila za izdavanje. Oni imaju standarde i sve vile koje se nude po toj ceni su slične

Hvala puno. O ovoj vili bas nista nisam nasla na forumima. Obicno ima puno utisaka, pa je lako steci neku sliku, makar pribliznu. Bili smo u Pefkiju pre dve godine, a kroz Edipsos prosli na putu za Atinu. Bas me kopka kakva je, mada u principu i nije toliko bitno, ali lepo je cuti "zivu" rec. Dugo smo inace birali, pa su neke druge vile "otisle".

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pefki i Edipsos su neuporedivi. Meni je Edipsos mnogo lepši kao mesto, nekako ima stila. Obzirom da je to banja, puna je starijih ljudi, najviše Grka. Mirno je i nema noćnog života za mlade. Banja je banja!

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905763
    Ukupno poruka