Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Trenutno sam u Edipsosu, danas je loš dan jer je noćas bilo nevreme, duvao je vetar i padala je kiša pa danas imamo temperaturu od 23 C.

Vila Vergina izgleda sasvim dobro i na dobrom je mestu. Videla sam da imaju i sušilice za veš na terasama, a sa uluce, koliko su to dozvolila otvorena vrata, enterijer je nov i uredno je. Jedino su terase na prizemlju znatno manje od onih na spratovima. Ulica je jedna od prometnijih u mestu.

A što se tiče školske dece, viđena su na plaži, kasno uveče, čuje se srpski jezik, kako nonšalantno puše džoint, imaju noćno kupanje, neke parove... Frapirala sam se. Marihuanu sigurno nisu kupili u Edipsosu, a nastavnike nisam videla u njihovoj blizini. Moja vila je iznad hotela Hermes, prolaze posle terena, pa se čuje i "rečnik".

Mi smo tamo od 26. jula. Vidim da niko nije bio tamo. Nadam se da je bar onako kao na slikama. Nije daleko ni od plaže, ni od termalnih izvora. Pored vile je pekara, a za drugo ćemo malo pešačiti :)

Hvala na odgovorima zaista znače...Mi posle dugo vremena ne idemo svojim kolima već preko agencije,pa sam zato malo skeptičan.Odavno nisam koristio usluge naših agencija...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Samo jedno pitanje. Razmisljam o izletu u Atinu ali neki kazu da su bili razocarani. Zanima me sta je u pitanju i da li vredi ici? Hvala svima unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedino nam je bilo malo vremena u Atini,to je divan grad,a na izletu se preleti.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Verovatno su bili razočarani količinom vremena provedenog u gradu, ako idete u obilazak Akropolja nećete imati vremena ni za šta drugo. Istina je da bi se izlet mogao i bolje organizovati, ali daleko od toga da je razočaravajući.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Atinu treba videti, ne razumem one koji imaju novca, a ne posete je!

Moze se obici jos nesto, sem Akropolja, ali onda na onom brdu, zaboravih mu ime, gde vodic drzi govor, ne treba da se zadrzavate, vec se slikate i odete odmah na Akropolj! Posle imate vremena i za Plaku!

Mi smo bili prosle god.3 dana u Atini, a 2015. na izletu, pa mi se malo pomesalo, ali znam da smo na izletu bili i na Akr.i na Placi i videli smo stadion i posmatrali smenu Evzonija i stigli da sednemo u restoran na Sintagmi.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanimaju me cene iznajmljivanja skutera u Edipsosu. Hvala unapred :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna da autobus iz Edipsosa staje kod LIDLA u Istei

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, ali je blizu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od izleta planirali smo Atinu, bez obzira na vreme koje se tamo provede, a agencija spominje i neku manastirsku turu po ostrvu. Kako je razgovor tekao preko telefona, a kažu da ćemo tamo imati info sastanak po dolasku, da li je nekao išao na taj izlet i šta se obilazi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od izleta planirali smo Atinu, bez obzira na vreme koje se tamo provede, a agencija spominje i neku manastirsku turu po ostrvu. Kako je razgovor tekao preko telefona, a kažu da ćemo tamo imati info sastanak po dolasku, da li je nekao išao na taj izlet i šta se obilazi?

Mislim da je u pitanju poludnevni izlet, obilaze se dva manastira i vodopadi, mi smo hteli pr. godine ali nije organizovan zato što je vodopad presušio, jedino ako je to u medjuvremenu razdvojeno, tj. ili tam` ili vam` :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, jesu i vodopadi spomenuti. Znači, ako je vodopad presušio nema izleta :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, zelela sam da uplatim Pefki ali je sve rasprodato u terminu koji mi je odgovarao pa sam uplatila Edipsos, jedino sto sam nasla. Najvise se plasim plaze, ima li nekih korektnih  delova do kojih se moze doci pesice, a da nije blizu trajekta? Bicu smestena u vili Maria 1, u opisu stoji da je 50m od mora i 400m od termalnih izvora. Unapred hvala na odgovoru!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jaco, pričam od prošle godine, možda su sad ok vodopadi, meni je bilo jako krivo ali ništa se nije moglo, videćete, uostalom, na licu mesta šta će vam reći... Želim vam da sve bude ok... :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda je posle ovih kiša bolja situacija. Sve u svemu, Atina je obavezna. Ostrva nam nisu bitna, a i imamo neprijatne dogadjaje sa tih krstarenja pa da nam ne presedne odmor opet.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo u utorak na vodopadima i prelepo je nije presusilo. Pre vodopada je manastir Svetog Davida koji vredi videti.

2017-07-21 00.16.25.jpg

Izmenjeno (vasilije)
Dodata slika
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka