Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Za ležaljke ne mogu ništa da kažem, jer je ta vila malo dalje od centra gde smo mi šetali. 

Što se tiče obilaska ostrva, svuda možete ići autobusima koji idu na sve strane, pa i do Atine direktno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala dujaspasa,

kada si rekao da je malo dalja na koliko je po tvojoj proceni "dalja"? I da li je blizu onih izvora?

Izvini na maltretiranju....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aktion je tačno kod zadnjeg malog mola ako pogledaš na google maps. Od centra je udaljen oko 600 m, a od termalnih izvora na javnoj plaži oko 1,2 km. Celim putem ideš glavnom ulicom uz more. Naravno da možeš da se kupaš ispred kuće ( skočiš sa terase:hahaha:) i to je prednost. Što ne pošalješ mail hotelu i pitaš za ležaljke ili na PP nekom ko je tamo bio?

Kada si planrala da ideš?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 3 sata, dujaspasa je rekao/la:

Što se tiče obilaska ostrva, svuda možete ići autobusima koji idu na sve strane, pa i do Atine direktno.

Koji bus do Atine ima, sem onog sto iz Istieje krece u 17h, preko Oreoia i Neos Pirgosa ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko oktopoda,od 06.06. nesto je smesno jeftino.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda ćemo biti u isto vreme, ali ne u istom hotelu. I mi odlučujemo u ponedeljak, čekamo odgovor iz agencije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko koje ides ako nije tajna:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije tajna, jer još uvek neznam. Čim odlučimo napisaću.

Mislim da tamo vredi otići. Jedino nije za mlade željne noćnog života. Ipak je to banja i više od 50% su baš matorci, ali veseljaci. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari, posto se niko nije javio da preuzme moju rezervaciju ipak sam ja otisla, sa malim detetom u Nefeli vilu, putovali smo autobusom Grand tursa, jer se njihova smena poklopila sa mojom rezervacijom. Put autobusom sa detetom od 2 godine je ipak naporan, ali je zato odmor bio fenomenalan. Vila Nefeli apsolutno savrsena, cista, nova, moderna, mirna, wifi dobar, domacini preljubazni, cisti se svaki dan, posteljina menja na 3 ali i cesce po zahtevu. Cena je bila vise nego niska 20 e po danu po studiju pocetak Septembra. Najbliza plaza je do 5 min hoda, nista posebno ali sasvim dovoljno. Termo mineralni izvori su na drugom kraju grada ali meni zaista nije bilo tesko da hodam do njih svakog dana. Ljudi u Edipsosu su preljubazni a gosti uglavnom stariji. Hrana je fenomenalna i veliki market sa vrlo pristojnim cenama. Uvek bih se rado vratila u istu vilu i na isto mesto. Da smo imali kola, verujem da bi bilo jos lepse ali je i ovako bilo mesto za savrsen odmor! 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eto, na kraju je i bilo bolje, sto niko nije preuzeo rezervaciju. :) 

Meni se Edipsos mnogo svidja kao mestasce. Vidim, sada pocinju sve vise da ga rade i nase agencije, nadam se, da ga nece pretvoriti u neko mesto sa Halkidikija.

Meni je Evija divna, bas zato sto je totalno drugacija, od onog vasarista. Ima taj grcki smek, koji uopste ne osecam vise, tamo severno.

Nego, zanima me, da li je neko bio na onoj plazi, koja se vidi kada se kupate u termalnim izvorima, odprilike nekako levo. Tu sam uvek vidjala dosta ljudi i plaza mi je delovala kao da nije losa, ali nisam bila.

Molila bih, one photo (sto rece jedan Grk, koji se stalno nudio da nas slika :D) ako neko ima, te plazice. I jos koju gradske :rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@suki, plaža sa termalnim izvorima je relativno mala, ne  više od 250-300 metara. Na dva odvojena mesta možeš da sa šetališta sidješ na plaže a na deo možeš da dodješ samo plivajući.

Medjutim celom dužinom grada je obična plaža, ponegde vrlo uska.

Na filmu što su postavili @jelenabata se to dosta dobro vidi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gledam sada slike iz Edipsosa i izgleda da sam ja nesto pogresno zapamtila, u vezi te plaze...ima li jos neka plaza na ovoj strani, sem ove male, sto se vidi?

DSCN5964.thumb.JPG.4456e9f471a9daf4afc74

DSCN5973.thumb.JPG.39c43f8417db435d7949b

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili smo Edipsos od 06.06-16.06 preko Oktopoda. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim za neku informaciju o vili Djovana u Edipsosu. Hvala puno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka