Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Neznam kakve su vile iznutra, ali pretpostavlham da nema velike razlike.

Što se položaja tiče za mene bi jedino bila prihvatljiva Vila Korali. Ostale tri su kod crkve na popriličnoj uzbrdici. Lepo je za šetnju, ali za odlazak na plažu...???

Vila Korali je u mirnoj ulici koja izlazi tačno na dok. Preko puta vile je mali market. Kad sidjete do mora sa desne strane vam je jedna mala plažica sa ležaljkama. Gradska plaža je na levo je na oko 200-250 metara, a termalni izvori malo dalje.

Izmenjeno (dujaspasa)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala puno :)

Vile su oko marketa, samo je jedna kod hotela Lito. Ovo je last ponuda, a mi odlučili u zadnji čas, pa sad šta ulovimo. Hvala puno :) Vile su: Miami, Orion, Korali i Vianna.

Gde nestade moja mapa?  Reklama je :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trebali ste da opsečete mapu da se ne vidi reklama. Ha, ha, ha...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I samo još jedno pitanje pre nego se odlučimo: Da li se u blizini luke, vila je kod hotela Lito, oseća onaj karakterističan miris? Ako ne, onda ćemo biti planinari na odmoru, odosmo u brdo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U okolini hotela Lito ne oseća se nikakav poseban miris u odnosu na ostale delove grada.

Nadjoh sličice na kojima se vidi nagib ulica. Možda nije baš vaša ulica, ali to je to.

Na početku je mali nagib, a negde nije zanemarljiv.

IMG_20160624_113146.thumb.jpg.c1bd5630d6

IMG_20160624_114518.thumb.jpg.7aeec05c77

Izmenjeno (dujaspasa)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno :) Već smo bili u Neos Marmarasu i znamo šta znači taj nagib ulica. Nije strašno, ali nije ni prijatno. Mada, posle 5 dana se stekne takva kondicija da se može bez problema i do najviše tačke stići. Sada ipak idemo u banju, zdravstveni razlozi, pa da ne bude planinarenje svaki dan :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dok sam ja dobila vezu s agencijom vile su otišle :( Ali, našla sam kod ALEXANDRIA TRAVEL vilu Vergina. Da li je neko putovao sa njima i bio u ovoj vili? Pretraga mi ne daje nikakav rezultat. Dosta je niže vila, ulica nije na uzbrdici, kažu 100 m od plaže. Na Googl maps ne deluje daleko i sve je blizu, bar ono što nam treba. Kako je sa komarcima u Edipsosu? Voda za piće se kupuje, kao i svuda?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Voda iz česme je isto lekovita i dobra.

Bilo je malo komaraca. U sobi smo palili ono električno sa Rajd tabletama, a na terasi smo palili ono zeleno u krug što tinja.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, voda iz česme je za piće i jako je prijatna.

Stvarno? To je baš zanimljivo i pogodno za sve koji ne mogu da vuku one pakete vode. Sad čitam celu temu i baš sam se obradovala za vodu. Za komarce uvek nosimo Raid. Hvala puno na pomoći :)

Izmenjeno (jaca58)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prošle godine smo prvo bili u Edipsosu, a kasnije u Kala Neri. Na oba mesta je voda iz česme lekovita, jer se dobija iz njihovih izvora.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplacujemo za iduce leto vilu Vergina, da li neko zna nešto o njoj?

Mi smo tamo od 26. jula. da li ste već bili i kakvi su utisci?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ćerka je otišla sa školom u Edipsos, hotel Hermes. Ko ide u taj hotel neka se pripremi da neće dobiti peškire, jako čudno za hotel sa 3 zvezdice. Kontaktirala sam agenciju preko koje su otišli, nisu upoznati sa nedostatkom peškira. E sad, da li je to klasično vaćarenje dece ili je stvarno usluga u hotelu takva to ćemo videti kada se javi još neko ko je boravio u istom hotelu. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Supruga i ja smo veterani  što se tiče  Edipsosa ove godine u septembru  biće četvrti          put kako idemo tamo. Prve godine bili smo u Hermesu na polupansionu ali moje  mišljenje je da je bolje iznajmiti  apartman ili studio u nekom od  drugih hotela i sam se hraniti naprimer kod  naše Sneže u Kapetan  Kuki hrana je odlična i obroci su  obilni. Što se tiče peškira  bilo je sve O.K. u Hermesu. Pre dve godine bili smo u Arethousi  odličan smeštaj  i  na dobrom mestu  blizu pijaca  supermarket gradska plaža  do banje ima oko 250 metata  obezbeđen i parking u samom hotelu. Prošle  godine  boravili  smo  u apat. hotelu Eymorfija predivan smeštaj na dobrom mestu prečisto dobar gazda topli izvori 100  metara  Kap. kuka isto toliko  pekare mesare i super market sve je tu. Ove godine idemo u apar. hotel Oasis to je tu preko puta Eymorfije.   Sva ova putovanja  ostvarili smo  sa        Grand Tursom i nikakvih problema nismo imali.                                                                                                                                                                                         

Izmenjeno (bada dada)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplacujemo za iduce leto vilu Vergina, da li neko zna nešto o njoj?

Nema odgovora :(

Pročitala sam celu temu, lepo prošetala Edipsosom sa vama, ali mi je jedna stvar ostala nedorečena. Nemoguće da u tolikom Edipsosu nigde nema dobrog girosa? Mi imamo običaj da prvog dana kad stignemo pojedemo giros na preporuku s foruma, a ja sad i dalje ne znam gde ga jesti? Ne možemo puno da istražujemo umorni od puta, pa bih volela da mi preporučite gde ga probati. Ostalo sve ćemo kroz šetnju pogledati, probati, preporučiti drugima i nadam se da ćemo otkriti još neki skriveni kutak koji nije ovde opisan. Hvala svima na dobrim savetima i preporukama :)

Da li se do one plaže, na nekih 2,5 km od Edipsosa, može ići pešice? Izgleda mi dobro za uživanje u pravom morskom kupanju :)

Izmenjeno (jaca58)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se tiče peškira  bilo je sve O.K. u Hermesu.                                                                          

Pa ja sam i pretpostavila da je ovo klasično "vaćarenje", jer je škola u pitanju, a ne porodično letovanje. Nema veze, deca su se već snašla, ali me u sekundi iznervira takvo ponašanje prvenstveno od strane organizatora puta, a zatim i od domaćina, kao da nam je nešto poklonjeno. A plus što su komentari da je i hrana loša, da su u startu dobili prvljave sobe, da je kupatilo u lošem stanju, ali ajde to bih već uzela sa rezervom, jer nisam videla, samo prenosim ono što sam čula od dece. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka