Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Sve je to individulano. Ako se uporede cijene u tavernama, onda je povoljno a i porcije su veće. Ako se uporede cijene kod nas, onda je skupo. Ali to je ostrvo i more i... Mi smo, iako ne možemo previše pojesti, razočarani količinom porcije u tavernama. Na Skiatosu smo npr. tjesteninu sa morskim plodovima plaćali 22 € i nismo je mogli pojesti. U Pefkiju smo porciju lignji plaćali 11 € i ja je pojedem bez problema. Mislim da je na Eviji generalno odnos onoga što se plati i dobije nerealan, ali ok. Bili, vidjeli, probali. :) 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U Pirgosu i Oreiju su porcije super, samo je giros mali, za muskarca ili krupniju zenu ;-)

Steta sto nema vise restorana sa gotovom hranom, ja sam na taj u Edipsosu sasvim zaboravila i 2016 i 2015.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovorima. Ako sam dobro razumela u tom supermarketu Galaxias ili kako god imaju i neka gotova jela?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da...u Galaxiasu ima i pecenih pilica u pre p.casovima,caciki i druge salate na meru,najjeftiniji je a povrce i voce kupujte na pijaci i to je to.Oni imaju stalno neke akcije a na spratu je hemija i sve za kucu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav iz Edipsosa, ako idete kolima, parking mesta ima,samo možda ne tačno kod vašeg smeštaja. Hotel Galaxy je solidan,sve je čisto i ljudi su ljubazni. Kupatilo i terasa su mikro. Doručak nije neki,ali bio je samo jednom,možda sutra bude bolji. Sastojao se od dva  (2) koluta salame, jednog lisića sira, margarina i pekmeza (količina kao kašičica,čini mi se). Na velikom stolu je bilo korn fleksa(obični i čoko),hleba,tosta,paradajza,maslina, keksa. Kafa,čaj,sok takođe. Večera u Hermesu je oba puta bila ok. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za giros, gde je najbolji - nisam sigurna, ali da je najgori kod Ruskinje - e, to jesam, nažalost... Sredinom avgusta, bar prošle godine, itekako ima ljudi, ne brini...

A kako ga je samo hvalila :D. Nismo kod nje jeli nista, ali preko ulice je jedna minijaturna basta gde smo videli da su je Grci okupirali. Giros nije bio loš, ali sam ocekivala da bude mnogo bolji... 

Zapravo u Solunu smo jeli najbolji giros ikada kod Hristosa http://xristosgyradiko.gr/, tako da su naknadne degustacije istog bile bez ikakve šanse da ga nadmaše

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko sati traje putovanje autobusom od Beograda do Edipsosa? Da li je bolje biti smešten u blizini centra ili u blizini termalnih izvora? Da li je krajem jula velika gužva i na izvorima i na plaži? Hvala na odgovorima :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na izvorima je uvek gužva ;) zavisi šta ti je primarno interesovanje, mi smo hteli bliže izvorima, recimo, a centar ti i odatle nije daleko, veruj mi... msm, od izvora nije daleko, ne od vašeg smeštaja :) što se tiče dužine puta od Bg-a, mi smo pošli oko 3,4 popodne, oko pola 5 (po našem vremenu) bili smo pred ukrcavanjem na trajekt, još oko 45, 50 minuta vožnje njime, pa 15, 20 minuta busom do Edipsosa...

Izmenjeno (Silvija sa Dorćola)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno :) Mene je začudilo da je polazak iz BG u 12 časova, a tamo se dolazi u prepodnevnim. Nekako mi to izgleda oko 20 sati puta. Verovatno zbog gužvi na granicama u sezoni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa i jeste, upravo zbog gužvi na granicama... sve u svemu, uživajte... brzo se zaboravlja dužina puta :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li su vile u nivou i malo iznad marketa  Galaxias  na uzbrdici i u prilično strmim ulicama? Kako gledam na Googl maps to mi dodje kao Parga i sl. I da li je taj deo, a uglavnom su takvi smeštaji ostali sada za jul mesec, pogodan za one koji više puta silaze dole kraj mora ? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije kao Parga, sem skrooz desno, gledajuci sa mora ;-) Pa ni tamo nije toliki uspon.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prve dve-tri ulice paralelne sa morem su malog nagiba, posle su neke baš strme.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni uopste nisu bile strme, iako smo obisli skoro sve, bar ne toliko kao penjanje sa Valtosa, do tvrdjave ili iz centra Parge, do tvrdjave. Jedino bas strmo je iznad ovih kuca na slici.

Untitlewecwcd.png

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vile su oko marketa, samo je jedna kod hotela Lito. Ovo je last ponuda, a mi odlučili u zadnji čas, pa sad šta ulovimo. Hvala puno :) Vile su: Miami, Orion, Korali i Vianna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906009
    Ukupno poruka