Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Za giros, gde je najbolji - nisam sigurna, ali da je najgori kod Ruskinje - e, to jesam, nažalost... Sredinom avgusta, bar prošle godine, itekako ima ljudi, ne brini...

Hvala:)A gde ste vi bili smešteni?

:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@veroljupka, biće vam lepo! Pa to je druga kuća od mora i koliko vidim sve terase malčice i gledaju na more. Na 50-100 m su vam plaže. Levo termalne, a desno velika gradska plaža. U ulici do vas je i hotel Kentrikom sa divnim spa centrom i termalnim bazenom sa djakuzijima... malo višlje je najbolja poslastičarnica u gradu... nema uopšte uzbrdice... E, sad! Ako u sobi neki detalj ne valja? Pa zar vam je to mnogo važno pored mora...

Tacno tako, nemoze bas sve biti idealmo....,a uklapam se ja u sve, i na najgorem mestu  nadjem ono najbolje i  uzivam....

Sigurna sam da cete i Vi ovog leta uzivati u svom izboru.....

Lep provod vam zelim :rolleyes:

Mi ove godine idemo u Mahdiju u Tunisu. Kad smo sve presabrali all inclusive u Tunisu 3* avionom dodje isto kao privatan smeštaj plus kombinovana ishrana u Grčkoj kolima ili autobusom! 

Inače, trenutne cene izleta IZ EDIPSOSA su:

Skiatos, 28€

Atina, 30€

Krstarenje oko Lihadonisie (obrok)- 25€

Poludnevni Prokopi, Sveti David, Vodopadi...12€

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice girosa kazu da je kod luke Dionisis najbolji,vikendom je bio pun Grka ,pileci suvlaki je fantastican...za decu,od luke prema izvorima u glavnoj ulici postoje dva luna parka i kod prvog izvora park sa ljuljaskama i klackalicama...na Gradskoj plazi je najvise roditelja sa decom...ako zelite pecene pilice u Galaxiasu mozete kupiti po 4-5 eur po kg ali u ranijim satima od 9h...Grci su nam kazali da je kraj maja i prva polovina juna prepuna starijih a da  od polovine juna dolaze mladji dok u julu i avgustu ima najvise Grka...njihov tost u crvenoj ambalazi je moj omiljeni 1.46eur a svez 5-6 dana ...ako ostane:D

Ma znam sve,nego pitam,Imam klinca od 12 godina,pa zbog njega pitam da li će mu biti dosadno,i pitam da li ima sadržaja za njega.Hvala unapred,ko god da odgovori:)

1.Da li neko može da mi kaže nešto o apartmanima Mahera i Katarina 2(preko Halo Tours treba da uplatim),pa me zanima nešto o njima,Ako je neko bio u njima,značilo bi mi da 

Noćni život baš i nije nešto što možete naći u Edipsosu, to je, prvenstveno, lečilište pa tek onda turistička destinacija, ali ljudi ima, bar je bilo prošle godine u avgustu, kad smo mi bili tamo. A što se tiče odlaska na Lihadonias, da ne citiram post, odete u luku, ima plakat na kome piše kad su polasci broda do tamo, karta je 10€ po osobi, povratna, uz agencijski izlet imate ručak a ovde ne, a možete da naručite klopu i sami u kafe-baru na plaži. Pozdrav i uživajte, a sigurna sam da hoćete...

Pokusali smo van agencije da odemo do ostrva ali jos nije sezona i svi polasci su bas neredovni ili ih nema,,,nama je otkazivan trajekt i u odlasku i u povratku...:neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, Dionis, tako nešto, dobar giros, dobra i brza usluga... Mi smo bili u Diana hotelu..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba mi vasa pomoc.

Bio sam u dve agencije koje rade letovanja za mlade,summer fun i ta party putovanja.Od ove godine obe agencije rade Eviju i Edipsos.Kazu da je odziv ogroman,i da je Edipsos "Hit destinacija" ovog leta.Posto rade rapsody i go2 verujem da i ostale agencije imaju u svojoj ponudi edipsos.

Isao bih bas zbog toga sto je prvi put u ponudi party letovanja.Ali opet sa druge strane svasta sam procitao totalno suprotno pa ne znam sta da cinim.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Edipsos je hit destinacija, zato sto je jeftina. ;)

Ali, nikako nije party destinacija. Mislim, u pravom smislu te reci. Agencije se verovatno trude, da privuku i mlade cenom, ali ne zaboravite, da je Edipsos ipak, prvenstveno banja, gde ima najvise penzionera. 

Ne kazem da ne moze i sa njima, da bude dobar party, :D  ali to nikako nije party destinacija, poput Laganasa na Zakintosu ili Kavosa, na Krfu.

Opet, ako se organizuje neka ekipa, mozete lepo da se provedete, Edipsos je lep, ali mislim da cete tu tesko naci neki klub, za lumpovanje do zore, ako to zelite. A ni beach party.:nea:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Edipsosu se ni muva ne čuje posle 23 h.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas zbog toga me i buni to sto tamo organizuju.U agencijam noramlno pricaju da je ludnica zurka 24/7.

Meni ne bude mrsku pa se raspitam i od drugara drugar radi u jednoj od ove de agencije.Kaze samo kod njih u prvom termini ide malo manje od 200 ljudi.

Sad kapiram da su nesto organizovali al mi nesto sumnjicavo.

Prelisatao sam forum tako da cu najverovatnije na ove proverene destinacije.:rolleyes:

Mada uvek te destinacije koje se prvi put rade budu vrhunske.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li gradskog autobusa u Edipsosu?:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko odsedao  bas u hotelu Irini  i kako Vam se cini,

ja idem preko Montesola od 22,07. pa kako bude,,,

Dugo , ali bas dugo sam se dvoumila,,,

I nadam se da se necu pokajti,..

Pitala sam na temi  IZLETI , a sad da pitam i ovde , ako se neko  skoro vratio iz Edipsosa  moze li mi reci da li je bilo organizovanih izleta ovog leta do crkve Svetog Jovana Rusa,,,

Veliko hvala za odgovore,,,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od ponedeljka letujemo u hotelu Galaxy pa me zanima kakva je situacija sa parkiranjem u gradu. Zna li neko?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od partija nema ni p....u Edipsosu...mozda individualno...prevoz pocinje redovno u sezoni,u junu neredovno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, molila bih ukoliko je neko letovao u Armonia apartmanima da napiše neku reč, kako izgleda smeštaj.

Drugo , čula sam za samouslužni restoran Kapetan Kuk pa me zanima gde se to nalazi i znate li kolike su okvirno cene obroka?

Hvala svima unapred

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Restoran Kapetan Kuk se nalazi pored mora, između gradske i banjske plaže. Ako vam nešto znači, tamo radi Sneža, vrlo ljubazna i uslužna naša žena. Okvirno, riba - orada i mislim brancin su 10 € po komadu, lignje su 5,5 €, grčka musaka (jako dobra) 5 €, salata za dvoje... hm... čini mi se 3,5 €.  Imaju još čorbe, kotlete, raznu tjesteninu... Ponuda im je vrlo dobra kao i odnos cijene i kvaliteta. Ako ste normalne građe, možete podijeliti porciju. U svakom slučaju, dovoljna je da se jedno baš najede. Osim toga, u ponudi imaju i pića.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Restoran Kapetan Kuk se nalazi pored mora, između gradske i banjske plaže. Ako vam nešto znači, tamo radi Sneža, vrlo ljubazna i uslužna naša žena. Okvirno, riba - orada i mislim brancin su 10 € po komadu, lignje su 5,5 €, grčka musaka (jako dobra) 5 €, salata za dvoje... hm... čini mi se 3,5 €.  Imaju još čorbe, kotlete, raznu tjesteninu... Ponuda im je vrlo dobra kao i odnos cijene i kvaliteta. Ako ste normalne građe, možete podijeliti porciju. U svakom slučaju, dovoljna je da se jedno baš najede. Osim toga, u ponudi imaju i pića.

Musaka parce je bila 6e...jedno parce nije bilo dovoljno za nas dvoje...po mom misljenju mislim da je to mnogo za te pare smo uzimali peceno pile u Galaxiasu ?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906009
    Ukupno poruka