Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Пријатељу, Едипсос је бања. Па ти види.:neznam::yesss::kolce:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Noćni život baš i nije nešto što možete naći u Edipsosu, to je, prvenstveno, lečilište pa tek onda turistička destinacija, ali ljudi ima, bar je bilo prošle godine u avgustu, kad smo mi bili tamo. A što se tiče odlaska na Lihadonias, da ne citiram post, odete u luku, ima plakat na kome piše kad su polasci broda do tamo, karta je 10€ po osobi, povratna, uz agencijski izlet imate ručak a ovde ne, a možete da naručite klopu i sami u kafe-baru na plaži. Pozdrav i uživajte, a sigurna sam da hoćete...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar dan

Nova sam na forumu i htela bih da Vam postavim jedno pitanjce...

Procitah sve o Edipsosu,,ali se i dalje se  dvoumim koji deo mesta je najbolji za smestaj .

Zainteresovana sam Mitho hotel koji se nalazi na uzvisenju na bookingu kazu 70m od izvora ,a google mape 200, odnosno 5min. hoda, a gradska plaza je oko 500m.

U blizini je i Diana hotel gde je bila forumasica Silvija sa Dorcola, pa bi je molila da mi odgovori ona ili neko drugi od Vas koji znaju taj deo Edipsosa da mi kazu kako je tamo,,,

Plasim se tog penjanja uzbrdo i da nije mnogo dislocirano od gradke plaze i centra

Unapred Hvala forumasima za odgovor i hvala za sva ova lepa obavestenja sa prethodnih stranica...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko kakve su cene na plaži sad? Mi polazimo za  7 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar dan

Nova sam na forumu i htela bih da Vam postavim jedno pitanjce...

Procitah sve o Edipsosu,,ali se i dalje se  dvoumim koji deo mesta je najbolji za smestaj .

Zainteresovana sam Mitho hotel koji se nalazi na uzvisenju na bookingu kazu 70m od izvora ,a google mape 200, odnosno 5min. hoda, a gradska plaza je oko 500m.

U blizini je i Diana hotel gde je bila forumasica Silvija sa Dorcola, pa bi je molila da mi odgovori ona ili neko drugi od Vas koji znaju taj deo Edipsosa da mi kazu kako je tamo,,,

Plasim se tog penjanja uzbrdo i da nije mnogo dislocirano od gradke plaze i centra

Unapred Hvala forumasima za odgovor i hvala za sva ova lepa obavestenja sa prethodnih stranica...

Od izvora, dva putića, ups... :) od izvora do Diane jeste uzbrdo, nije predaleko, doduše, ali je, onako, strmo, visok "nagib", ali, izgura se... :D a nije daleko centar, stvarno nije, bar ne od Diane...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Diana je malo višlje-dalje od Mitho hotela. Oba su, gledajući prema moru, levo od centra i glavne plaže.

Do plaža sa toplim izvorima je oko 300 m, a do glavne plaže 800 m. Jedan deo je uzbrdo.

Ja bih uvek radje izabrala hotele u prve dve paralelne ulice od mora i to od toplih izvora desno, gledajući prema moru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala  Vam  puno, tako sam i pretpostavila. videla sve lepo i na mapama,,,ali kad pogledate slike sa onim prelepim pogledom na more...

Nadala sam se da ce neko ko je bio tamo reci da nije daleko ,ali ipak jeste.

hvala Vam ipak cu pogledati nesto tipa Hermes ili hotel  Irini , nekako su blize svemu. 

cena je skoro ista ,samo sto mi je ovaj Mitho mnogo lepse izgledao....

A secate li se da ste negde videli hotel Lito i kako vam se cini,,,

Od izvora, dva putića, ups... :) od izvora do Diane jeste uzbrdo, nije predaleko, doduše, ali je, onako, strmo, visok "nagib", ali, izgura se... :D a nije daleko centar, stvarno nije, bar ne od Diane...

Hval Silvija na odgovoru, ali nedoumica jos traje. bice bolje da ja potrayim smestaj na drugoj strani ., blize gradskoj plazi... 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lito je na odličnom mestu u prvoj parelelboj ulici sa šetalištem.

Medjutim meni je Irini na boljem mestu. Još ako dobijete sobu sa pogledom na more bilo bi super!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno:rolleyes:

konacno resena nedoumica, samo se nadam da jos ima mesta...

Javljam se cim uplatim i naravno pisem utiske kad se vratim.

Inace, koja je vasa destinacija za ovo leto?

Dujaspasa, a pogled na more o kom pricate....

Zato sam prvo i gledala Mitho, pa shvatila da je daleko,

Moj problem je sto bi uvek htela i pogled na more i blizinu plaze i lep smestaj i sve to za male pare...:neznam:

Ponekad i ubodem, pa se onda razmazim:rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi ove godine idemo u Mahdiju u Tunisu. Kad smo sve presabrali all inclusive u Tunisu 3* avionom dodje isto kao privatan smeštaj plus kombinovana ishrana u Grčkoj kolima ili autobusom! 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatih ja Irini hotel,neizgleda mi bas obecavajuce....

Od 23.07 pa kako bude...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Noćni život baš i nije nešto što možete naći u Edipsosu, to je, prvenstveno, lečilište pa tek onda turistička destinacija, ali ljudi ima, bar je bilo prošle godine u avgustu, kad smo mi bili tamo. A što se tiče odlaska na Lihadonias, da ne citiram post, odete u luku, ima plakat na kome piše kad su polasci broda do tamo, karta je 10€ po osobi, povratna, uz agencijski izlet imate ručak a ovde ne, a možete da naručite klopu i sami u kafe-baru na plaži. Pozdrav i uživajte, a sigurna sam da hoćete...

Pokusali smo van agencije da odemo do ostrva ali jos nije sezona i svi polasci su bas neredovni ili ih nema,,,nama je otkazivan trajekt i u odlasku i u povratku...:neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@veroljupka, biće vam lepo! Pa to je druga kuća od mora i koliko vidim sve terase malčice i gledaju na more. Na 50-100 m su vam plaže. Levo termalne, a desno velika gradska plaža. U ulici do vas je i hotel Kentrikom sa divnim spa centrom i termalnim bazenom sa djakuzijima... malo višlje je najbolja poslastičarnica u gradu... nema uopšte uzbrdice... E, sad! Ako u sobi neki detalj ne valja? Pa zar vam je to mnogo važno pored mora...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Пријатељу, Едипсос је бања. Па ти види.:neznam::yesss::kolce:

Ma znam sve,nego pitam,Imam klinca od 12 godina,pa zbog njega pitam da li će mu biti dosadno,i pitam da li ima sadržaja za njega.Hvala unapred,ko god da odgovori:)

1.Da li neko može da mi kaže nešto o apartmanima Mahera i Katarina 2(preko Halo Tours treba da uplatim),pa me zanima nešto o njima,Ako je neko bio u njima,značilo bi mi da mi kaže par reči o njima.

2.Gde su najbolji girosi(znam da je glupo pitanje)?

3.Da li u Edipsosu ima ljudi sredinom avgusta?

4.Hvala unapred:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za giros, gde je najbolji - nisam sigurna, ali da je najgori kod Ruskinje - e, to jesam, nažalost... Sredinom avgusta, bar prošle godine, itekako ima ljudi, ne brini...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27041
    Ukupno tema
    906192
    Ukupno poruka