Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Stigli juce u vilu Anixi,pristojan smestaj,lokacija odlicna,blizu market,pijaca,izvori...juce ceo dan kiša,sada se upravo razvedrava od sutra se najavljuju temperature oko 30.Voda hladnjikava,obisli smo termalne izvore,o plazama se vec pisalo nisu bas nesto za odusevljavanje...diskutabilno je gde ima jezeva i meduza...danas sam videla samo jednu :D

Izmenjeno (Simonka 69)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Stigli juce u vilu Anixi,pristojan smestaj,lokacija odlicna,blizu market,pijaca,izvori...juce ceo dan kiša,sada se upravo razvedrava od sutra se najavljuju temperature oko 30.Voda hladnjikava,obisli smo termalne izvore,o plazama se vec pisalo nisu bas nesto za odusevljavanje...diskutabilno je gde ima jezeva i meduza...danas sam videla samo jednu :D

Znači nije loše:) Koliko ste sati putovali? Ima li gužve ili sezona još nije krenula? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo mojih iskustava.

Ko ne voli da zuji kao ja levo desno tj da mu ovo mesto bude samo polazna tacka dnevnih tura BEZITE GLAVOM BEZ OBZIRA ODAVDE. Ovo nikada nisam napisao ni za jedno mesto. Uvek u svemu nadjem nesto pozitivno. 

Ko vodi decu nema sta da trazi ovde. Plaze nikakve.svuda puno jezeva. 

Mesto papreno. Skijatos,Pefki,Lamia...daleko jeftiniji. Ribarski kraj,ribu nema gde da kupis.Ribarnice paprene min9eu kg. 

Prosek godina 90 (to ne smeta ali cisto da kazem). Sve mnogo skuplje primera radi nego cak i Skijatos. Giros,restorani,pica...

Buseva nema. Ima samo do Istaije. Rent a car 57eu a na Skijatosu 19eu. Ovde je skuplje da iznajmis biciklu nego tamo kabriolet. Monopol drzi neka firma. Uzas! A buseva nema i zo sto ima nije redovno.

POZITIVNO to szo je blizu Vulkanskih ostrva,Nissidonisie,Skijatosa,Lamie... pa ko voli da zuji,pesaci ili ide na org.ekskurzije IZVOLITE.

Ostalima preporucujem da pod hitno promene aranzman i idu u Rovies,Lamiu,Pefki ili Neos Pirgos.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da  Marko nije u pravu bas za sve sto je napisao,slazem se po pitanju autobuskog prevoza ali mislim da ce u sezoni biti malo bolje...DujaSpasa zaista realno opisuju tako da se potpuno slazem.Sto se tice guzve,nije preterana ali ako ne poranite ne mozete naci lezaljku na gradskoj plazi a na termalnim izvorima su skoro pa sve gosti iz Srbije koji vecinom koriste bazencice satima iako je preporucljivo kako smo obavesteni 20 min do pola sata dnevno tako da smo u ova dva dana koliko smo ovde culi za jedan smrtni slucaj i juce jedna intervencija lekara na plazi.Sutra planiramo izlet na Vulkanska ostrva preko agencije 30 e malo preterano ali to je sto je :DPijaca je blizu vile evo malo i cena ako nekoga interesuje :Dparadajz 0.80 krastavci 5kom1e,dinje breskve 1e,krompir 0.80 nes 2.5 mleko 1.5l 1.2e tost 1.4 giros 2.4.Jedino sto mi se ne dopada sto sve radnje rade razlicito radno vreme,neke dvokratno neke ceo dan neke kasnije otvaraju...market ne radi nedeljom.

Izmenjeno (Simonka 69)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima :)

Ove godine i moj izbor je pao na Edipsos,pa imam par pitanja. Da li je neko možda bio smešten u vili Valkanioti i kakvi su utisci? Da li možda znate red vožnje za ovu godinu lokalnih autobusa, i ka kojim mestima idu i koliko često? I najbitnije da li ima neko sliku gradske plaže u Edipsosu,znam da ima manjih ali da li postoji neka glavna gde može u kafiću da se sedne i naruči piće kao u većini mesta? Unapred zahvalna :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili na Agias Nikolau plazi...5 min peske od izlaska iz Edipsosa ,klub Loko sa lezaljkama na ulazu u mesto,pristojno sa postavljenim drvenim stazicama za ulaz u vodu.Obisli plaze u produzetku jesu lepe sa malo prirodnog hlada ali more puno meduza i jezeva.Ove godine sam prvi put od kada letujem u Grckoj naisla na meduze i upoznala i novu vrstu kao veeelike gliste :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne zaboravite aparat za komarce...patike za vodu...zaista ima puno jezeva i meduza svuda tako da ne mozete ulaziti opusteno u vodu...dakle,Edipsos prvenstveno banja...ako zelite da koristite termale i povremeno se okupate u moru...isli i na plazu u produzetku treceg termala,postoji putic u brdu ispod hotela Heraklion,za one koji hoce mir,vecinom nudisti,mali broj,plaza kamen ,puna jezeva...

Izmenjeno (Simonka 69)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Au!  Mi smo bili prošle godine baš u ovo vreme i nismo videli ni jednu jedinu meduzu. Na glavnoj plaži nije uopšte bilo ježeva. 

Šta se to ove godine desilo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imam problem sa postavljanjem teksta sa telefona pa dupliram neke poruke:neznam:

Izmenjeno (Simonka 69)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko mogu da zaključim, kupanja u moru biće jako malo! Simonka, da li znate koliko košta ulaznica za neki od spa centara i da li je dozvoljeno unošenje hrane i pića i pušenje? Vidim da ću se bazirati na izlete Skijatos, Atina, šta već budu nudili! :) :D 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos ne rade svi spa centri,cene su od 3 do 5 eur bazeni,3 eur bazen i 2 eur masaza...:neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za izlet na Vulkanska ostrva sam pisala,cena poprilicna 30e i uopste mi nije jasno zasto su dobila naziv Grcki Maldivi???Mozda samo po slicnosti ako gledate iz aviona :Dmene nisu izgledom fascinirali,lepša mi je plaza u Asprovalti :DSto se tice Grka u Edipsosu cini mi se da nas  ovde ne vole bas previse za razliku od ostalih mesta na kojima sam ja bila...ne znam mozda gresim ali ja sam stekla takav utisak.Bilo je naravno ljubaznih ali mnooogo vise namrgodjenih i hladnih.Ne mogu reci da mi se Edipsos preterano svideo ali je vredelo videti tu neobicnost banje na moru,svih tih termalnih izvora iz zemlje i mora.I na kraju ovo je jedno od onih mesta u koje ne bih dolazila ponovo.

I jos samo da dodam,rekli su nam ako nas ujede meduza(ove kao gliste su manje opasne)samo protrljati mokrim peskom ili sitnim sljunkom...ja probala brzo se povuklo za sat dva:neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

KAKO JE U EDIPSOSU U AVGUSTU?IMA LI LJUDI I NOĆNOG ŽIVOTA?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka