Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Hvala!! Krecem u nagovaranje :-)!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja imam 40 i neku :Di  ne smetaju mi stariji...svako ce naci svoje parce plaze,opustencija i uzivancija...posle 10.06.smo u Edipsosu pa pisem opsirnije za sve koji budu zainteresovani  :rolleyes:

Izmenjeno (Simonka 69)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Anixi preko Omnitursa? Kakva je situacija ove godine? Unapred hvala :rolleyes:

Izmenjeno (jelena.stevic.mladenovic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Anixi preko Omnitursa? Kakva je situacija ove godine? Unapred hvala :rolleyes:

Ja nisam uspela da nadjem ni jednu informaciju o ovoj vili.Na odlicnom je mestu blizu marketa i termalnih izvora.Deluje malo losije namestaj ali bitno da bude cisto ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, ali sve je to manje -više slično :) što se tiče kvaliteta smeštaja. Meni je važno da nisam u prizemlju, da krevet nema izbačene stranice, da dušek bude u solidnom stanju i da ne bude noću preterane buke.... Mnogo tražim :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Osecam potrebu da se pohvalim da sam procila citavu temu :plez:

Sad samo cekam ljubaznu tetu iz Kontikija da proveri ima li mesta u odabranom smestaju.....

Pravim se da o komarcima meduzama i jezevima nisam nista videla :bolje-da-cutim:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Javila se danas teta iz agencije, kaze ne primaju psa (na booking.com pise da primaju i to besplatno AAAAAAAA)

Zvala drugu agenciju oni ne zele ni da provere, kontaktirala direkt smestaj, sad cekam odgovor :(

Jucerasnjeg entuzijazma ni od korova :(  :ranjenik::ranjenik:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@spas, baš me interesuje odgovor. I mi bismo vodili psa negde, ali se teško nadje takvo mesto. Idete kolima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@dujaspasada idemo kolima, vec smo je vodili na tasos, u platamon i prosle godine lloret de mar, od letovalista, inace obisla kujica i cesku, slovacku, hrvatsku, sloveniju, madjarsku, francusku, italiju, nemacku.... i nigde nema problema osim u Srbiji :(

btw cena preko agencije 265e, a preko booking.com 500e :( , zato se petljam sa agencijam :(

Izmenjeno (spas)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@spasKontaktirajte vilu Asteria. Mi smo boravili u njoj u julu prosle godine. Na bookingu je navedeno da dozvoljavaju boravak kucnim ljubimcima...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvalaaaaa <3

U medjuvremenu mi se javili iz Anemolie i rekli su da primaju pse :)

Sad polako pravimo rezervaciju :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo drugari,

Da li je neko boravio u vili Evmorfia u Edipsosu ili zna nešto više o njoj?
Pre svega me zanima da li je bučno okruženje.

Pokušala sam pretragom, međutim nema rezultata.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Edipsosu nema bučnog okruženja, osim ako vam to "komšije" ne prirede. Ona je baš u vrlo lepom okruženju.

https://goo.gl/maps/oSmGwVtTuTx

Izmenjeno (dujaspasa)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Edipsosu nema bučnog okruženja, osim ako vam to "komšije" ne prirede. Ona je baš u vrlo lepom okruženju.

https://goo.gl/maps/oSmGwVtTuTx

Hvala.
Isto sam već pregledala i prošetala ulicom, ali i ulicama, videla sam da je na uglu većih ulica, pa otud i pitanje.
Čini mi se da su izbačeni balkoni bez tendi moguća manjkavost, iako je enterijer lep i deluje i novo i uredno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema nekog velikog saobraćaja na ostrvu, a pogotovo u tim ulicama. Sa jedne strane ulicom izlazite na tople izvore, a sa druge strane tačno na glavnu plažu. Položaj hotela je za 5!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka