Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Molim, nema na čemu... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I dalje niko nista da mi odgovori, da li je bio u hotel Galaxy i da li zna kako je? 

Unpred hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sredjujem razne papire, pa naidjoh na jedan iz Edipsosa, uzela sam ga u agenciji Tragadas travel, ulica 25.mart, prosle godine, na njemu se spominju izleti Atina, Skijatos, Lihade, Meteori i Verski izlet.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, ima izlet i na Dramona vodopade, ima na yt klip, mi nismo išli, presušili... :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Johny 998, ajde ja cu pokusati barem onoliko koliko znam da ti odgovorim. Pre dve godine sam bila u Edipsosu, preko Grand tours-a. Prvobitna zelja mi je bio hotel Galaxy ali posto vise nije bilo mesta odseli smo u hotelu Metropol, koji je u istom cenovnom rangu. Bez obzira na cenu poprilicno je velika razlika u izgledu ova dva hotela a u korist hotela Galaxy. Nisam ulazila dalje od predvorja istog ali se vec i spolja vidi koliko je noviji, sredjeniji, uredniji u svakom smislu. Dorucak se sluzio u hotelu a vecera u hotelu Hermes spa. Za veceru nebih znala da ti kazem kako je jer smo mi iz drugih hotela imali organizovanu veceru na nekom drugom mestu, ali nisam cula da se iko bunio. Dorucak je svuda slican, iz dana u dan gotovo identican, po principu svedskog stola ali sa vrlo slabim izborom hrane. No nama to zaista nije smetalo, kolicinski si mogao da uzmes koliko zelis i svakako je prakticnije nego da juris po pekarama i prodavnicama. Toliko koliko ja znam, mozda se ipak javi neko ko je bas tamo odseo.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

brompelija hvala puno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozz da li neko ima iskustva sa Effi house?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 3/21/2017 at 13:44, Sandra988 je rekao/la:

Još jedno pitanje...Ako sam ja iz komentara dobro shvatila, u Edipsosu nema neke veće gradske plaže, već ima otprilike dve male plažice?

google earth je zakon :D lepo krenete obalom po Edipsosu i sve vidite, jer svako od nas prica drugacije....malo je more hladnije kako mi se cini,ili je hladno posle one tople vode od 70 stepeni, iskreno posle toga mi se i ne pliva u hladnom,a nije zgodno ni celi dan gledati u babe i dede, dosadi :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 9 minuta, biljagenije je rekao/la:

google earth je zakon :D lepo krenete obalom po Edipsosu i sve vidite, jer svako od nas prica drugacije....malo je more hladnije kako mi se cini,ili je hladno posle one tople vode od 70 stepeni, iskreno posle toga mi se i ne pliva u hladnom,a nije zgodno ni celi dan gledati u babe i dede, dosadi :)

Mozda bi bilo dobro reci sta Vam se ne svidja u Edipsosu☺i to moze pomoci☺

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 minuta, Simonka 69 je rekao/la:

Mozda bi bilo dobro reci sta Vam se ne svidja u Edipsosu☺i to moze pomoci☺

Nisam  puno vremena provela u Edipsosu, banja  i malo okoline, mozda taj nedostatak plaza, sta znam...malene su te izmdju dokova,ali zavisi,ako ste autom onda je ok, mozete da skitate, mi smo bili u NP i muzu,detetu i meni je bilo prilicno dosadno, volim veca mesta,tako da mislim da bi Edipsos bio dobar za ovu godinu,ne znam ....Iskreno, lepo je lezati u toj toploj vodi, ali guzva je velika, i onda posle nemam zelju da se kupam u moru tj da plivam nekako mi bude hladno,ali nismo svi isti! :) 

11181342_10153665299454940_1453185361849244214_n.jpg

11960249_10153665299364940_4594935273627878348_n.jpg

Izmenjeno (biljagenije)
Evo i dve fotografije ,verovatno ste videli slicne,ali eto,mozda nekom pomogne..
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala☺obzirom da idemo sa namerom da iskoristimo lekovitost vode i malo pasivniji odmor mislim da se necemo razocarati.Idemo u junu pa se nadam da nece biti velike guzve☺

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Upravo, Simonka 69 je rekao/la:

Hvala☺obzirom da idemo sa namerom da iskoristimo lekovitost vode i malo pasivniji odmor mislim da se necemo razocarati.Idemo u junu pa se nadam da nece biti velike guzve☺

Onda uzivajte za sve pare :) Iskupajte se i odmorite, mislim da je mesto ok,zao mi je sto sam tek dva dana pre povratka kuci otkrial da ima taksi iz NP za Edipsos, da vidim i uvece kako je ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 29 minuta, biljagenije je rekao/la:

Onda uzivajte za sve pare :) Iskupajte se i odmorite, mislim da je mesto ok,zao mi je sto sam tek dva dana pre povratka kuci otkrial da ima taksi iz NP za Edipsos, da vidim i uvece kako je ...

Mislim da je Edipsos odlicna varijanta za juni,nije skupo a ako bude hladno more ima termalne bazene i hotele... a najbitnije ako bude koristi sto se zdravlja tice☺Jedva cekam,blizu je ☺pozzz

Izmenjeno (Simonka 69)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovanje,svim putnicma Edipsos,

Interesuje me neki odgovori na par pitanja:

ja i supruga smo uplatiti hotel Hermes spa -  od pocetka avgusta 2017.

Da li je neko isao automobilom na ostrvo Evi-Edispos,gde su odmarali,u kom hotelu,motelu(spavali).Da li u srbiji,makedoniji posto je to put od 1000 km.+ trajekt.

Da li je neko bio u ovom hotelu,kakva je hrana,kad se sluzi dorucak-vecera(vreme),Da li ima restorana u tom mestu Edipsos (sa muzikom ),kakve su cene u restoranima.Kakav je put od Novog Sada do tog mesta.

Da li ima nekih mesta za posetiti izlete na ostrvu,ima li neka mapa znamenitosti(manastir,...)

Inace dolazim svojim automobilom,pa me interesuje i mesto gde se moze parkirati automobil,u hotelu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nismo isli u Ed, nego u Neos Pirgos i Orei, ali je to skoro isto. Trajektom je samo poals sata, koliko se secam.

Izlete imate preko agenicija, a mozete i sami da idete kolima ili do Ag.Georg.kolima, a onda na brodic do Lihadonisije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906009
    Ukupno poruka