Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Slike su divne! To je baš deo oko termalnih izvora.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko zna nesto o vili Valkanioti? Samo to je ostalo slobodno za taj termin kada nama odgovara. Pise da je udaljena od mora 80 m, i 1,1km od termalnih izvora...jel ima blize neka plaza? tj.do centra valjda ima 700 m. jel su u samom centru te plazice?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Valkanioti je 1,5 km udaljena od termalnih izvora i nalazi se u prvoj ulici od mora. Prva mala plažica vam je ispred vile Aktion na oko 300 m od vaše vile. Imate njene slike u ranijim postovima. Do glavne plaže imate oko 850 m. 

O vili ne znam ništa, ali ono što smo mi videli njihov standard opremanja je sličan, pa se oko toga ne bih brinula.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na ovakvim informacijama. Mislim da mi je to prrdaleko.. do centra pise 700 m, jel to bar tacno?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

58db700bec49d_IMG_20170329_100010(1).jpg

Evo mog neveštog prikaza...

Vaša vila je skroz gore označena crvenom tačkom.

Pre početka zelene linije vide se tri doka izmedju kojih su tri male peščane plažice. Najlepša je ona koja je vama najbliža.

Zelena linija je oko 400 m od vile i duž nje je "centar". 

Plava linija je glavna peščana plaža.

Narandžasta su plaže sa termalnim izvorima ( oko 1,5km) od vaše vile. Tu je na obali deo pesak, a deo stene. U moru je kamenje. Postoji uzak prolaz kojim idete u dubinu. Preko stena se preliva vruća voda, a iz peska na nekim mestima izvire. 

Drugim rečima treba vam oko 20 minuta od vas do termalnih izvora.

Svaka ulica paralelna sa morem je na sve većoj uzbrdici. Šetnja tim lepim ulicama je posebno zadovoljstvo. Ipak je Edipsos mali grad.

Izvinjavam se na " žvrljanju", umetnost mi nije jača strana.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svaka cast na ovakvom detaljnom odgovoru! I na ovom prikazu! Konacno sam donela odluku :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo mene prvi put na temi Edipsosa.Da li je neko bio u vili Anixi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poz svima,

Uplatio sam u hotelu "Galaxy" Edipsos. Zanima me da li je neko bio i utisci o ovom hotelu i kakva im je hrana? Unapred hvala svima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

vec duze vreme "vagamo" da li da rezervisemo Edipsos za ovo leto, u razmisljanju su nam izmakli povoljniji termini pa nam sad preostaje samo druga polovina avgusta, zbog odnosa cene i slobodnih termina u odredjenoj vili. Zanima me kakva je situacija sa meduzama u tom periodu? Da li neko ko je bio prosle godine u avgustu moze da podeli svoje iskustvo? Da li je to samo po koja meduza ili ih bas ima? One su mi bas problem. Najvise mi se ide tamo zbog mogucnosti izleta u Atinu i na Skijatos jer me smara da budem u istom mestu 10 dana i samo se izlezavam..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pokušaću ja da ti odgovorim, ispunjavam uslov ;) meduzu sam videla jednu ili dve, za tih 10 dana, i to kod termalnih izvora, tamo gde su kadice, na desetak metara od ulaza u more. Međutim, tu je kamenje kad se ulazi u vodu i ima jezeva, i to dosta, tako da mora da se pazi... Ako "hoćeš" da vidiš šta je meduza, idi na Vulkanska ostrva, na izlet, sa broda sam ih videla više, i bile su veće, nego što sam videla u emisijama o životinjama, ikad... Za "lokalne" :D meduze znam da su male, nema ih puno, a cula sam i da ne žare, mene nisu zakačile pa ne znam konkretan osećaj...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Vam na odgovoru! :) Jezevi su mi uvek bili simpaticni i sa njima nemam problem, pazim kuda gazim i to je to :D ali meduze ne mogu da smislim, imam traume iz detinjstva sa jednog letovanja u Grckoj zbog njih :D Gledala sam na youtube-u snimak  tog izleta na Vulkanska ostrva i nesto me nije odusevio (znam da nije isto gledati uzivo i preko ekrana..), zato sam vise zainteresovana za Atinu i Skijatos.. :)

Izmenjeno (suki)
nema potrebe da se citira post iznad vaseg
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U Tuesday, April 04, 2017 at 8:08, Silvija sa Dorćola je rekao/la:

Pokušaću ja da ti odgovorim, ispunjavam uslov ;) meduzu sam videla jednu ili dve, za tih 10 dana, i to kod termalnih izvora, tamo gde su kadice, na desetak metara od ulaza u more. Međutim, tu je kamenje kad se ulazi u vodu i ima jezeva, i to dosta, tako da mora da se pazi... Ako "hoćeš" da vidiš šta je meduza, idi na Vulkanska ostrva, na izlet, sa broda sam ih videla više, i bile su veće, nego što sam videla u emisijama o životinjama, ikad... Za "lokalne" :D meduze znam da su male, nema ih puno, a cula sam i da ne žare, mene nisu zakačile pa ne znam konkretan osećaj...

Silvija,da li vredi ici na Vulkanska ostrva?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Po meni, da... oko 2 sata brodicem, uživanje, samo kafić na ostrvu, plaža ok, skroz, voda bistra, tirkizna, plicak... milina...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 3 minuta, Silvija sa Dorćola je rekao/la:

Po meni, da... oko 2 sata brodicem, uživanje, samo kafić na ostrvu, plaža ok, skroz, voda bistra, tirkizna, plicak... milina...

Super,hvala!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka