Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Da...bas sam na mukama. Hocu negde gde nisam bila, da nije tri dana jahanja udaljeno, da su plaze bar ok a da mesto, sto bi rekla Tirkizna, ima dusu...i da cene nisu astro...pa mi  Evia deluje nekako razumski prihvatljivo, ali nikako da me i srce tamo odvuce. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Još jedno pitanje...Ako sam ja iz komentara dobro shvatila, u Edipsosu nema neke veće gradske plaže, već ima otprilike dve male plažice?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Edipsosu postoji velika gradska plaža u okviru koje je i restoran.

IMG_20160626_212117.thumb.jpg.fd62e785a0

Zatim dve plaže sa termalnim izvorima.

20160614_102907.thumb.jpg.64dae8438e060b

I tri male plaže izmedju dokova.

IMG_20160624_110613.thumb.jpg.911471cf7b

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ta velika je ipak dosta uska i sto se mene tice, mala je :):D

U 3/16/2017 at 16:04, rakel je rekao/la:

Da...bas sam na mukama. Hocu negde gde nisam bila, da nije tri dana jahanja udaljeno, da su plaze bar ok a da mesto, sto bi rekla Tirkizna, ima dusu...i da cene nisu astro...pa mi  Evia deluje nekako razumski prihvatljivo, ali nikako da me i srce tamo odvuce. 

U Orei :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ta, nazovi velika plaža je dugačka preko 200 metara i ima tri reda suncobrana, a četiri reda ležaljki. Deo plaže je bez ležaljki.

Naravno da su one u Neos Pirgosu i Pefkiju daleeeeko veće.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine po drugi put letujem na Eviji. Zanima me da li se iz Edipsosa organizuju izleti do Skiatosa. Unapred zahvalna na odgovorima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, organizuju izlet za Skijatos.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na slikama plaža, mislim da ću u ponedeljak uplatitit Edipsos, pa ćemo videti :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 13 sati, Afros je rekao/la:

Ove godine po drugi put letujem na Eviji. Zanima me da li se iz Edipsosa organizuju izleti do Skiatosa. Unapred zahvalna na odgovorima.

Prošle godine ste ovde: 

... već pisali o tome kako Vam je bilo na pomenutom izletu u organizaciji agencije, pa Vam možda to iskustvo pomogne da preko iste agencije još jednom posetite Skijatos.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 15.3.2017. at 16:04, rakel je rekao/la:

Pogledaj Kokino Nero.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Premalo. 80 stanovnika. U toj regiji najvise mi se svidja Platamon. Prosla sam tim potezom gore- dole  bar 8 puta na putu ka jugu, jednom spavala u Paraliji, jednom u Nei Poriju. I ne bih opet. Radije bih se skotrljala do Peliona ili Evije, ako mm pristane. Videcemo. A u junu Krf, Boze zdravlja, uplatila sam  juce :srce:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa ja i hocu odatle ds se skotrljam na Pelion..Na Pelion moze i sa Evije.Tu negde iz Neos Pirgosa pa u Trikeri.Ja cu to da uradim kad budem isla na Eviju....

Ili ide na relaciji Orei paTrikeri na Pelionu. To moram jos provetiti.

Izmenjeno (sandraivlada)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Orei, Neos Pirgos, Platamon-ali on nema neke plaze, mada meni en bi smetale one u mestu, uvek s emoze jos negde otici :-) Meni se svidja i Limni, isto na Eviji, bas lepo mesto, ali je plaza uska :-(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 6 sati, rakel je rekao/la:

Premalo. 80 stanovnika. U toj regiji najvise mi se svidja Platamon. Prosla sam tim potezom gore- dole  bar 8 puta na putu ka jugu, jednom spavala u Paraliji, jednom u Nei Poriju. I ne bih opet. Radije bih se skotrljala do Peliona ili Evije, ako mm pristane. Videcemo. A u junu Krf, Boze zdravlja, uplatila sam  juce :srce:

Da ne skrecemo sa teme samo pogledaj forum Kokino Nero od 10 strane nadalje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 3/23/2017 at 11:30, Uroš J. je rekao/la:

Prošle godine ste ovde: 

... već pisali o tome kako Vam je bilo na pomenutom izletu u organizaciji agencije, pa Vam možda to iskustvo pomogne da preko iste agencije još jednom posetite Skijatos.

Poštovani, ovakav odgovor samo govori o Vašoj neprofesionalnosti, u svakom smislu. Ja sam do Skiatosa plovila iz Pefkija i tom sam organizacijom bila vrlo zadovoljna, a sada me je samo zanimalo postoji li mogućnost odlaska brodom od Edipsosa do Skiatosa. Ne vidim zašto ste Vas je moja prošlogodišnja oduševljenost organizacijom toliko potresla da i kada apsolutno nema potrebe za tim i dalje pišete o tome. 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka