Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Из Глифе имате релативно често трајект за Агио Кампос на Евији, па ако се не укрцате одмах мало процуњате по Глифи или се чак и бућнете у море до доласка следећег трајекта.

Izmenjeno (ddbgd)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima li nekog ko je bio u hotelu Hermes? Interesuje me da li u sobama postoje elektricni bokali za vodu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 22 sata, sajovi medenjaci je rekao/la:

Interesuje me koliko vremenski ranije treba da se bude u Glifi da bi se uslo na feri za Eviu. Hvala unapred

Pročitajte naš putopis... tu imate sve podatke... i odgledajte prvi video "Go Evia - Get Lucky"... tamo negde od 7-og, 8-mog minuta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, marina.maja je rekao/la:

Ima li nekog ko je bio u hotelu Hermes? Interesuje me da li u sobama postoje elektricni bokali za vodu?

Nemaju. Ujutru uz dorucak ugreju vodu za caj. Kafu sipate iz samovara...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 8.7.2016. at 22:30, mimi28 je rekao/la:

Nemaju. Ujutru uz dorucak ugreju vodu za caj. Kafu sipate iz samovara...

Hvala Mimi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema na cemu :D

Kada krecete u Edipsos?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Interesuje me , da li je neko boravio u vili " Angelos"  ( Halo turs) i kakva su vam iskustva?

Idemo 2. 8. pa nas interesujbar neke osnovne stvari.  Hvala! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima iz Edipsosa. Mesto je prelepo i ko bi dosao da uziva u prirodi, cistoj vodi i odmara, niposto se ne bi pokajao.. Mi istrazujemo sve plaze, ronimo i odusevljava me zivotinjski svet u moru. Nikada ovoliko rakova nisam videla! 

Puno kafica, poslasticara, picerija i sl. cini mesto veoma zivim. Primetila sam da cene i nisu ni blizu cenama u Srbiji kao sto sam prethodno cula. Gde je to u Srbiji kafa u kaficu 3evra? I po hotelima na kopu nije toliko.. Giros je 2.4e, negde i vodu naplacuju. Lokumades je 3.5e 6komada. Cak je i voce i povrce skupo.. Ljubenica 0.6, paradajz 1.4, breskve 2.5.... A bas sve to smo videli na plantazama po ostrvu-znaci ne uvoze.. Isli smo i do Lidla, cene mozda maalo manje. Cak su im i pistaci skupi a zive od njih.. Bili smo do Pefkija. Klasicna velika plaza puna ljudi sa decom. Jeftinije mesto, ali ni prici lepoti Edipsosa.

No nebitno, ostrvo je toliko prirodno da se osecam kao na drugoj planeti.. kao kad odem na Taru ili u tako neku oazu prirode kod nas, ali sve to na moru :-), cista fantazija.

Ono sto sam htela daa naglasim jeste da smo smesteni u vili Ifigenija preko Barcina i da NAM JE IZ SOBE IZ NOVCANIKA NESTAO NOVAC!!! Sreca uzeli su malo novca. Drugi novcanik nam je bio otvoren.Pazite ukoliko odsedate u vili. Ukapirali smo da 2puta dnevno ulaze u sobu, a samo obrisu pod... I sama sam ga brisala,nije ni bio prljav.. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drago mi je da vam se Edipsos dopao :D

Nadam se da vam nemili dogadjaj nece pokvariti opsti utisak i da cete uzivati u narednim danima. 

Nadam se da cu krajem meseca ponovo odmarati u Edipsosu. Kakva je voda u moru sada, da li je dovoljno topla za duze plivanje? Ima li guzve u mestu i na plazi u centru?

Svaka informacija je dobrodosla.

Lepo vreme i dobar provod vam zelim :rolleyes:

Izmenjeno (mimi28)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

22.07. krecemo, brojim dane ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 22 sata, Masha je rekao/la:

fantazija.

Ono sto sam htela daa naglasim jeste da smo smesteni u vili Ifigenija preko Barcina i da NAM JE IZ SOBE IZ NOVCANIKA NESTAO NOVAC!!! Sreca uzeli su malo novca. Drugi novcanik nam je bio otvoren.Pazite ukoliko odsedate u vili. Ukapirali smo da 2puta dnevno ulaze u sobu, a samo obrisu pod... I sama sam ga brisala,nije ni bio prljav.. 

I mi idemo u vilu Ifigenija. Hvala ti, na upozorenju, moramo obratiti pažnju. Možeš li mi reći nešto o vili, kakva je,kad menjaju posteljinu, ima li posuđa u kuhinji(nije da planiram da kuvam ali da li treba nešto da ponesem), kakva je plaža ispred vile? Kakve su plaže u okolini Edipsos ima li neka sa sitnim peskim?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

"ima li posuđa u kuhinji(nije da planiram da kuvam ali da li treba nešto da ponesem)"........ovo je kontradiktorno--cemu sudje ako ne planirate da kuvate? --pa, sta i ako kuvate? Sto je to blam?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 sati, marina.maja je rekao/la:

22.07. krecemo, brojim dane ;)

I ja krecem 22.7. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

haha ako je preko Grand Tours-a, vidimo se u busu :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidimo se u busu :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906043
    Ukupno poruka