Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u  Hermes hotelu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Odgledajte ovaj promo film na youtube, skoro sve što treba videti imate u ovih osam minuta. pogotovu jug ostrva je lepo prikazan, baš tako i izgleda.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam vec pisala o ovom hotelu na temi Evia-Pevki ali evo ponovicu najvaznije. U ovom hotelu smo bili za prvomajske praznike prosle godine preko agencije Grand turs iz NS, pozicija hotel je odlicna, dorucak svedski sto, izbor nije veliki ali ono sto je bilo je uredu. Vecera je servirana. Supa ili corba, glavno jelo obilno i ukusno, salata koja nije zacinjena, desert puging. Letovali smo u dosta hotela ali prvi put sam prosle godine videla nezacinjene salate i to u hotelu Hermes i u hotelu Grand Viktorija Hanioti u kome smo letovali u junu. Mozda je to sitnica ali ipak salate nije lepa ako se ne zacini malo pre serviranja. Bilo bi lepo ako bi neko izneo utiske sa letovanja, mozda se nesto u sezoni promenilo na gore ili na bolje. Ja licno sam zadovoljna ovim hotelom i ove godine planiramo letovanje u Edipspsu, mozda bas u hotelu HERMES SPA.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram ovih dana da rezervisem Edipsos. Idem sa suprugom i petogodisnjom cerkom. Pise se o meduzama u avgustu zbog tolpog mora pa me zanima da li ih ima u drugoj polovini juna i pocetkom jula zbog deteta. Takodje me zanimaju najblize a pristojne plaze oko Edipsosa na kojima ima bar malo prirodnog hlada.

Ako moze sto pr odgovor bila bih veoma zahvalna.

.

Izmenjeno (Tripco)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiramo da idemo krajem juna.Nadam se da ce mi se javiti clan Putnica jer jos jedino mi treba informacija o okolnim plazama. Negde sam procitala da su lepe i da ih ima a videla sam samo plazu Rovies da ima prirodnu hladovinu ali ne znam koliko je daleko od Edipsosa. Kakvo je mesto Limini.

Nesto me je privukao Edipsos. Ne ide mi se u neko selo. Prosle godine sam bila na Krfu koji je bas po mom ukusu, a godinu pre u Neos Marmarasu. Bilo je i tu lepo ali bih volela neko vece mesto. A opet mi treba i pristojna plaza.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze neka informacija o plzama u Edipsosu i okolini.

Mi idemo u avgustu sa dvoje dece (10 i 2 godine) pa me interesuje gde su nejbolje plaze.

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Velika pescana plaza nalazi se na oko dva kilometra od Edipsosa. U samom edipsosu postoje dve plaze. Jedna je kod termalnih izvora i ona nije bas za decu pogotovu za ovo mladje, druga je gradska plaza i ona je ok.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala letomore

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiramo da idemo krajem juna.Nadam se da ce mi se javiti clan Putnica jer jos jedino mi treba informacija o okolnim plazama. Negde sam procitala da su lepe i da ih ima a videla sam samo plazu Rovies da ima prirodnu hladovinu ali ne znam koliko je daleko od Edipsosa. Kakvo je mesto Limini.

Nesto me je privukao Edipsos. Ne ide mi se u neko selo. Prosle godine sam bila na Krfu koji je bas po mom ukusu, a godinu pre u Neos Marmarasu. Bilo je i tu lepo ali bih volela neko vece mesto. A opet mi treba i pristojna plaza.

Limni - luka na grckom, je simpatican gradic na tridesetak kilometara od edipsosa. Lep je gradic da se provede par sati ali za letovanje nije. I mi smo ga posetili u povratku iz manastira Svetog Davida cudotvorca. Inace od Limnija do Edipsosa videli smo samo jednu uredjenu plazu. Put je dobar ali sa dosta krivina tako da na taj kraj vredi ici samo ako planirate posetu manastirima ili ako zelite da odete do samog juga ostrva.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li iz Edipsosa neki organizovani izlet do Atine u pratnji vodica i koliko kosta?Cuo sam da je Atina jako nezgodna za voznju kolima ko nepoznaje grad tako da bi ipak ostavio auto u Edipsosu a i da odem u svojoj reziji neznaci mi mnogo bez vodica jer nikada nisam bio u Atini.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima izlet za Atinu i kosta 25 evra. Toliko smo mi platili za prvi maj. Mozda je u sezoni neki evro vise ali je zasista predivan izlet. Mi smo isli trajektom u oba pravca ali postoji i varijanta jedan pravac trajekt a drugi preko mosta na jugu ostrva koji spaja Eviju sa kopnenim delom......

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Atina obavezno sa vodicem! A u sopstvenoj rezisiji mozete obici manastire Svetog Davida cudotvorca i Svetog Jovana Rusa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo rezervisali Nefeli studios u avgustu,pa me interesuje da li je neko bio,i kakvi su utisci?Volela bih da cujem da li i za decu ima zabave,jer idem sa klincem od sedam godina.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam rezervisao neki studio cini mi se da se zove Nefeli ali nisam siguran jer mi vaucer nije pri ruci u Edipsosu preko Grand tursa.Koliko sam video na netu svi su im smestaji ok i u gradu su.Mene je tadojde zanimalo ima li sadrzaja za decu jer idem sa dvoje dece i koliko sam video ima plaza koja je pogodna za decu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906143
    Ukupno poruka