Putnica

EDIPSOS

915 poruka u ovoj temi

32-33 stepena :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

bazen je super, ima vise hidromasaznih mlazeva I to je ono sto je najbitnije. ja sam smrza I mogu citav dan biti u tako toploj vodi :D tj da nema te pauze.

pored biletarnice ima I sastav vode okacen. inace je puno Grka I svi su bili skoro ciravo vrijeme u vodi koliko I ja. nije nas niko od osoblja opomenuo da treba da izadjemo..  

sto se tice pudera, ja sam ta koja nosi BB kremu ili puder svugdje :rolleyes: elem menI Izlaze fleke od sunca iako se maksImalno sklanjam I stitim. provalila sam da me puder bolje sacuva pa od proslog ljeta idem da se kupam "namazana" :D

od hotela K prema luci je super restorancic, ekspres (jedan jedini u sporednoj ulicici-drugi je kapetan Kuka na glavnoj) I fenomenalna im je musaka. porcija je dovoljna za 2osobe uz salatu naravno a 5e. kaze muz da je I giros vrh. pa eto mali doprinos temi I preporuka. domace breskve I nektarine po 1e. 

Izmenjeno (Viktorija357)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo tog sastava vode u bazenu o kom je pisala @Viktorija357 ...

IMG_20160618_181207.thumb.jpg.2413d7b858

Samo da naučimo grčki i hemiju i sve će nam biti jasno.:neznam:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6/16/2016 at 8:22, jelenabata je rekao/la:

Inače, trenutne cene izleta IZ EDIPSOSA su:

Krstarenje oko Lihadonisie (obrok)- 25€

Poludnevni Prokopi, Sveti David, Vodopadi...12€

Šta podrazumeva taj obrok zna li se?

I šta je Sveti David i koji su to vodopadi?

U 6/17/2016 at 14:44, dujaspasa je rekao/la:

Oktopod se pokazao kao odlična agencija. 

Oktopod je srednje solidna agencija uvek.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Njiima je bila odlicna.

Obrok bese meso, pomfrit, salata i hleb, ali ne mogu uopste da se setim da li je bilo u fazonu giros pite ili ne, uopste se ne secam izgleda. I ukusno je!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 10 sat, Boba i Sloba je rekao/la:

I šta je Sveti David i koji su to vodopadi?

Sv. David Evijski, zaštitnik ostrva:

https://radiosvetigora.wordpress.com/2010/11/14/житије-преподобног-давида-евијског/

Drimona vodopadi su na 4 km. od manastira... reka Sipias formira vodopad visine 15m, gde voda pada u jezerce okruženo liticama i šumom crnog bora od velikog ekološkog značaja.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Srećno vam bilo leto... ovako izgleda pravi kraj :angry:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me cene pića i hrane u restoranima i na plažama u Edipsosu i okolini, cena iznajmljivanja ležaljki i suncobrana, utisci o plažama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dujaspasa, hvala na informacijama, da li ste obilazili plaze u okolini

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ukoliko neko planira boravak u studiu 'MIAMI' evo nekoliko korisnih informacija...Pre s vega bih naglasio (sto je prava retkost u tim manjim pansionima/hotelima koji su organizovani po principu porodicnog biznisa), dobar deo zaposlenih ili znaju ili se dobro sluze engleskm jezikom. Osoblje ljubazno, nenametljivo i predusretljivo.

Blizu je tih cuvenih termalnih izvora, bukvalno na 150-200m od ulaza. Dalje, imaju lift sto je za trospratnu gradjevinu neocekivano dobro..

Wi-Fi imaju poseban za svaki sprat sa svojom mrezom i sifrom, nije onaj slucaj kao ima net ali realno upotrebljiv tipa u blizoj okolini recepcije ili sl. na sta sam godinama naletao po raznim mestima  i tipovima smestaja.

Sobe tj bar ova na 3 spratu  gde odsedamo je cista, uredna, klima radi odlicno, ima frizider sporet i mikrotlasnu. Postoji i sef ukljucen u cenu (ne naplacuje se dodatno koriscenje) ali ga ne koristimo.

Ako nekoga konkretno dodatno nesto zanima, slobodno neka pita..

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na klipu, ulepšao mi je početak dana... :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka