dobrila

Svi koji zele da idu na letovanje,ali nemaju drustvo.

374 poruke u ovoj temi

moj odmor pocinje isto 4avgusta i joj nemam pojma jos gdje cu a i sa kime....

ovog lijeta nista nisam planirala a i sama je malo dosadno

ima ko ideju za mene???

hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Meni odmor pocinje takodje 04.avgusta.

Isao bih na Majorku ali moze i neka druga destinacija ako ima zainteresovanih da se organizujemo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moj odmor pocinje isto 4avgusta i joj nemam pojma jos gdje cu a i sa kime....

ovog lijeta nista nisam planirala a i sama je malo dosadno

ima ko ideju za mene???

hvala

I meni odmor pocinje 4.avgusta. Niko iz drustva nema odmor u tom periodu, a ja bih isla u Grcku ili Crnu Goru. U pravu si da je dosadno kad ides sama. Ako zelis, mozemo se dogovoriti da idemo zajedno.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A seoski turizam? Etno selo? :kolce: Mir, tišina i pilići...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Letovanje od sredine avgusta, Grčka, Turska, Bugraska, CG, Tunis... ako nekoga zanima zbog umanjenih troškova neka pošalje poruku, prevoz isto nije bitan, može autom, avionom, autobusom, tramvajem, trolom.......

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni odmor pocinje 4.avgusta. Niko iz drustva nema odmor u tom periodu, a ja bih isla u Grcku ili Crnu Goru. U pravu si da je dosadno kad ides sama. Ako zelis, mozemo se dogovoriti da idemo zajedno.

hi

za grcku ne bih otisla...ja obozavam hrvatsku...upoznala sam jednog covjeka al nazalost on je trenutno u stockholmu posto mama mu je u bolnici i ja bih rado isla malo tamo al uffff imam toliki strah otic sa avijonom joj...

zato nemam jos uvijek plan gdje cu tocno....ovog lijeta je sve nesto bezveze...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta je sad ovo? Ljubavni roman? :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ups,sorry:)nije bilo namjerno....htjela sam joj poslat poruku i eto pisala tu da svi vide sorrryyyyy:))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako se niste izorganizovali i ja bih Vam se pridruzila. U poslednjem trenutku ostadoh bez društva. I meni odmor počinje od 04.08. Bila sam na Majorci pre dve godine i ne bih bas da ponovo idem na isto mesto. Ali kako sam se sjajno provela a i jedno letovanje je malo da se obidje ovo čarobno ostrvo, mogla bih ponovo ići. Moze i Grčka,... samo ne CG.

Izmenjeno (malasirenita)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni odgovara taj termin, ali nemam drustvo. Najradije bih isla u Grcku, ali u obzir dolaze i ostale destinacije, osim Hrvatske i Crne Gore.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I tramvajem i trolom ???

Dolazi u obzir sve sto je isplativo, ove godine nije u modi ići BOBOM ČETVOROSEDOM i RIKŠAMA.. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja bih jako rado za hrv..izgleda moram sama otic ovog lijeta:(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potrebno drustvo za letovanje..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lakše pronaći osiromašeni uranijum ! ! !

Hajde lovci na LAST MINUT ponude, ima li neko interesantnu, povoljnu ponudu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lakše pronaći osiromašeni uranijum ! ! !

Hajde lovci na LAST MINUT ponude, ima li neko interesantnu, povoljnu ponudu.

dex78 ne znam da li ti je poznat sajt lastminuteponude.com? Tamo imas dosta last minute ponuda na jednom mestu i to onako bas pregledno (po zemljama, ili po ceni npr. od najjeftinijih ka skupljim itd.) . Doduse , ni tamo nisu bas sve agencije ali opet ima ih podosta na jednom mestu pa je mnogo lakse nego gledati bezbroj sajtova jedne po jedne agencije. p.s. nadam se da nisam prekrsio neko pravilo time sto sam napisao naziv tog sajta, ako jesam izvinjavam se
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905763
    Ukupno poruka