dobrila

Svi koji zele da idu na letovanje,ali nemaju drustvo.

374 poruke u ovoj temi

pozdrav! 10.8. mi odgovara. crna gora ili grcka svejedno. ako ima zainteresovanih...

Zdravo!Idemo nas dvoje,troje u CG 7-og avgusta,pa ako ti odgovara...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zdravo!Idemo nas dvoje,troje u CG 7-og avgusta,pa ako ti odgovara...

gde planirate? meni odgovara tek posle 10og ,jedino da vam se tamo pridruzim

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako jos niste bili ili hocete u septembru da idete u CG, mozete sa mnom u Igalo. Tamo sam od 02. IX 11./Soba sa upotrebom kuhonje je u centru.

Srdacan pozz.

Mikana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mikana, a koliko ljudi bi moglo da se smesti u tu sobu? Posto je javno...i ja se osecam pozvanim :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A zasto tek u septembru:)?Devojka iz Nisa,Marta,trazi drustvo za septembar.

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Marta javi se ako nisi nasla drustvo za more :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potrebna mi je saputnica za putovanje u Spaniju, Portugal i Italiju. Ide se 10. avgusta, a dolazak u BG je 24. avgusta. Cena je 410 eura, tura je dinamicna i obecava lepo druzenje. Javite mi se ako ste zainteresovane sto pre jer je ostalo jos 5 mesta. O detaljima na pp. Hugs :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi moji belosvetski putnici, upravo planiram letovanje, negde sredinom avgusta, krajem ili pocetkom septembra. S obzirom da su me deca oladila u smislu "nemoj da smaras" odlucih da opet idem sama al bi jos lepse bilo kada bi mi se pridruzio jos neko. Zato drustvo evo otvorenog poziva za nas samce, ajde da se udruzimo i odemo na neko lepo letovanje. Grcka ostrva, Turska ili negde drugde ali da nije bas jako skupo. Vise sam pristalica dobrih apartmana nego hotela, cistog mora i cunjanja po gradovima. Ja pocinjem da trazim aranzmane a vi izvolite pa se pridruzite ako zelite. Poziv je otvoren za sve od 20/120 godina.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drustvo planiram letovanje u Avgustu posto sam tad dobio godisnji. Isao bih opet Solunsku regiju da posetim ili Tasos a i Stavros obozavam.Ako ima neko ko zeli da mi pravi drustvo nek se slobodno javi. Veliki pozdrav za sve forumase

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, narode! Idem na godišnji drugu polovinu avgusta, a niko mi nije trenutno na raspolaganju. Tražim uglavnom žensko društvo i to za putovanje u zemlji, obzirom da još nisam izvadila novi pasoš... Svi predlozi su dobro došli! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svim Forumashima ! Ako neko planira da ide na letovanje krajem jula-pocetkm avgusta moze me kontaktirati na mail boby983@mail.ru i dati neki zanimljiv predlog.

Sto vishe to bolje

:uraaaa:

Ja sam planirao da idem za Grcku, Bugrsku ili mozda cak i do Ukraine, video sam da imaju zanimljive ponude, samo takodje ima mali problem sa granicom...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Baš niko? :'( Evo ga i mail spriwin@ptt.rs.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma, izvadiću ja pasoš, ali tek na jesen... :retard: Išla bih ja na more i ostale lepe nam destinacije, ali nisam ni trenutno pri nekim parama, pa da mogu da se razbaškarim... Tako da ću verovatno uživati u domaćem seoskom turizmu... :dosada:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ujedno molim Lidiju iz Bora koja mi se javila na mejl da mi se ponovo javi, jer sam greškom izbrisala poruku. :zid:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ujedno molim Lidiju iz Bora koja mi se javila na mejl da mi se ponovo javi, jer sam greškom izbrisala poruku. :zid:

LOL stize poruka ....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka