dobrila

Svi koji zele da idu na letovanje,ali nemaju drustvo.

374 poruke u ovoj temi

Pozz

Da li je neko zainteresovan za Crnu Goru,negde oko 11. ili 12.08. ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li ima zinteresovanih za Hurgadu oko 400e po osobi al inclusive s taksama. ovih dana da se hvata last minut 4 zvezdice hotel. iz bgd sam  35god. ko voli  provod i zezanje uklopicemo se.

Izmenjeno (dexx)
promena planova, otpada i ove godine egipat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neko za Egipat (Hurgada) krajem Avgusta? Kao alternativa bi mogla da dodje u obzir Grcka :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima! Bauljajuci po sajtu trazeci destinaciju gde ici naleteh na ovu temu.

Iskren da budem nisam bas optimista sto se tice  ovakvog vida pronalazenja saputnika(ne zivotnog:)), ali posto mi krece odmor a prethodna kombinacija mi je otpala rad sam da probam i ovo samo da ne provedem odmor u Beogradu. Imam 37 godina, pa ako je neko u slicnom problemu neka pise.

Isao bih u Grcku izmedju 15-20-og avgusta (Lefkada, Sitonija, Parga, Sivota, Tasos, ali sam voljan i da cujem jos neki predlog po mogucstvu zenske osobe)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav... da li ima zainteresovanih za CG oko 15-og avgusta? 26 god nepusac, sportista... iz Leposavica sam,Kosovo...mesto odmora je stvar dogovora...moj mail je vtrifunovic17@gmail.com 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kupacu se kasnije nego sto sam planirao, saputnik je pronađen, ali u realnom svetu. Na ovom, kao i onom drugom forumu-zamalo :wink: Tesko bi bilo prebrojati sve one koji su se javljali i sa kojima sam kuckao, shatro zainteresovanim za putovanje. Po pravilu su iscezavali, izbegavali susret, odustajali od navodno planirane rezervacije, pokusavali da pricaju o nekim trecim-tematski nespojivim sadrzajima sa ovim sajtom. Znao sam da postoji simuliranje polnog odnosa ali sam ovde saznao da mnogi simuliraju i odlazak na putovanje, prakticno simuliraju zivot :sad: Ne bih se bavio profilom takvih osoba, za koje bi se moglo reci da kradu Bogu dane, vec bih sugerisao novim clanovima koji su ovde zaista zbog namene ovog foruma, da budu konkretni i zatraze susret ukoliko ima osnova. Naravno ni to nije garant ali umanjuje mogucnost trosenja vremena koje mnogi nazalost zloupotrebljavaju. S vremena na vreme se moze procitati da neko ovde i pronađe saputnika, ali reklo bi se da je to u rangu statisticke greske,  "i corava koka neko zrno ubode".  Svim putnicima, kao i sebi zelim srecan put a ovom forumu utilitarne namene zelim da istoj u mnogo vecoj meri i sluzi, a mnogo manje da bude paralelni svet njegovim clanovima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hoce li neko do Ohrida ili eventualno Cg, polazak 21-og noc, povratak 27-og uvece, jednu devojku smo nasli pa nam treba jos jedna :) idemo kolima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neka zenska osoba zainteresovana za Grcku, Stavros, prelepa vila sa bazenom, last minute ponuda, 10 dana, smestaj i prevoz 140 eura ali bi trebalo sto pre da se rezervise, mada dolazi u obzir i Tasos.

Pozdrav,

Anastasja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trazim druga/drugaricu, za put u Egipat (Hurgada), septembra, druga polovina, tacnije 18.septembar.:)Dakle, ako ima zainteresovanih pisite mi na mail:marijazlatanovic89@hotmail.com.  Nemojte ovde, jer nekada imam problem, ne mogu da udjem na sajt. Hvala svima. P. S. Samo ozbiljni, molim vas. Pozdrav 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao, nasla sam primamljivu ponudu za 30.septembar, 12dana pise, mada je 10 bez polazaka! Nocenje u Italiji + 6 nocenja u Spaniji sa punim pansionom + prevoz = 189e. I kupanje i obilasci, sve u jedan, samo mi fali drustvo:D

Ima li zainteresovanih? Imam 27godina, valjda sam normalna, nego su mi se sve drugarice poudavale pa se odlucih da reskram da ne bih placala duplo:D:D:D

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima! :) Da li je neko zainteresovan za Chalkidiki // Kallithea (moze i neko drugo mesto) u drugoj polovini Septembra. Aranzmani si nerealno jeftini (55-100e sa sve prevozom). Ja sam neplanirano na odmoru pa ne mogu da se iskombinujem sa nekim za tako kratko vreme.. Ako je neko zainteresovan neka pise.. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako hoce neko u Tunis krajem septembra nek se javi. Hotelski smestaj. 14 nocenja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potrebno drustvo za letovanje u septembru u Grckoj - Olimpijska regija ( Platamon, Nei Pori, Paralija ili Olimpic beach...)

Veoma povoljno !!! Za 59 evra imate sedam nocenja u dvokrevetnom (kompletno opremljenom) studiju sa uracunatim prevozom autobusom od Beograda , preko Jagodine, Nisa...

U ovu cenu uracunati su i dva jednodnevna izleta do Meteora i do Soluna...

Polazak je 21.septembra u 18h autobusima iz Beograda, sa stajanjem u Jagodini, Nisu...

Ja sam Vladimir iz Nisa, imam 40 god, pristojan, kulturan, normalna osoba...Imam odavno uplacen aranzman (vec su se svi prodali) u dvokrevetnom studiju ali je kolega sa posla sa kojim sam trebao da idem odustao danas zbog bolesti oca... Potrebno drustvo ( zensko ili musko)... 

Prva poruka ovde, a onda kontakt preko telefona...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Primetili smo da na ovoj temi postoji problem sa preglednošću pristiglih poruka / poziva za pronalaženje saputnika. Osim toga, većina tih poziva odavno nisu aktuelni i čine temu preobimnom. Iz tog razloga, želimo da podstaknemo otvaranje novih tema na ovom podforumu (za svako novo putovanje) i da preusmerimo diskusiju zainteresovanih saputnika na te teme.

Kako je ideja ovog podforuma da "efikasno spoji zainteresovane strane" :), nadamo se da će posebne teme i usmerena komunikacija na njih - doprineti bržim dogovorima.

Iz tog razloga ćemo ovu veliku temu zatvoriti i zahvaliti joj u ime svih kojima je do sad pomogla da pronađu saputnike :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka