dobrila

Svi koji zele da idu na letovanje,ali nemaju drustvo.

374 poruke u ovoj temi

Tražim nekog do 35 godina starosti zainteresovanog za letovanje na Atinskoj rivijeri (kraj jula ili avgust),  7-10 dana (cena aranžmana za n/d u hotelu i prevoz autobusom oko 300 eu). U prilogu je fotografija plaže u blizini hotela. Ev. zainteresovani (zainteresovane) neka pošalju poruku u inbox.

Ja sam iz BG, saputnika tražim prevashodno zbog dvokrevetne sobe a vreme bi provodili po dogovoru-zajedno  ili odvojeno. U tom periodu bih posetio i ostrvo Egina nedaleko od Atine

Helios8.jpg

Izmenjeno (Atina2016)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U 11.2.2016. at 22:55, milos88nbg je rekao/la:

ima li nekog za bugarsku tj suncev breg u avgustu

Ja bih mogao u Bugarsku ako je plan idalje aktuelan. Meni bi odgovaralo prva polovina avgusta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li bi neko isao na ostrvo Evia,mesto Pefki pocetkom prve nedelje juna,10 ili 15 nocenja,ja sam vise za 15 ,da bih mogao da setam i uzivam na odmoru,to mesto kako kazu nije za ljubitelje nocnog zivota i clubbing-a,jer je tzv oaza mira,vise je za odmor,a taj night life imamo i u Bg,ako je neko raspolozen nek se javi u inbox pa da se dogovorimo kako i sta,ja imam 24 godine,propali student generacije ☺...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trazim drustvo za letovanje u julu, otvoren sam za predloge destinacije. Inace 27god iz Beograda sam, zaposlen.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trazim drustvo za letovanje u julu na Skijatosu. Imam bebu koja ce tada imati 14 meseci. SUprug mi je preminuo kada je beba imala 10 dana tako da nisam zainteresovana za neku vezu, trazim devojku/zenu vesele prirode koja bi podelila ravnopravno troskove. Bitno je da voli decu posto ce imati prilike da bude sa mojojm cerkicom, pa da ne bude da je deca nerviraju. Nasla sam povoljne aranzmane za sredinu jula, 10 nocenja vile u neposrednoj blizini Kukunarijes plaze (borovi i plitka voda zbog bebe), najlepse plaze na ostrvu, a odate se busevima moze svuda stici. Cena sa avionskim prevozom, svim taksama i transferom od aerodroma do vile ili hotela bi bila oko 850-950E u zavisnosti od toga za sta se odlucimo. Znaci, po osobi bi bilo oko 425-475E, sto nije nesto tako mnogo. U blizini ima puno supermarketa, pijaca, za kupovinu hrane i potrepstina, a ko voli tavrene i barove moze i tamo. Naravno da ja zbog bebe nceu moci da izlazim nocu po kaficima, a,i mi nece smetati ako nasa cimerka bude isla. :) Ne bi bilo lose ni da ta osoba bude iz Ns pa da prethodno mozemo da se upoznamo. Hvala puno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ćao svima. Tražim društvo za putovanje za mamu (63), pa ako neko ima mamu, baku, tetku, komšinicu kojoj takođe treba društvo nek se javi. U pitanju je Grčka, jul ili avgust, najverovatnije što bliže (Olimpijska regija, Nei Pori, Olympic Beach, Leptokaria). 1/2 studio, konkretnu ponudu još nismo našli. Moja majka je novosađanka, mirna, vesela, intelektualac, voli more i puno čita :) Javite ako imate nekog na umu :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hoce li neko u Spaniju,sredinom avgusta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko zainteresovan za putovanje Santorini-Mikonos u drugoj polovini jula preko agencije Odeon travel ? 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Tražim saputnicu za letovanje krajem jula, avionom. U obzir dolaze Grčka, Španija, Italija. Ako je neko zainteresovan, neka se javi u pp

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
pre sat vremena, Dijana11 je rekao/la:

Da li je neko zainteresovan za putovanje Santorini-Mikonos u drugoj polovini jula preko agencije Odeon travel ? 

Ja sam zainteresovana za Grcku uopste :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

trazim zensku osobu za letovanje 08.06. na krfu u apartmanskom smestaju

hocu da devojkama koje tamo upoznam ta osoba kaze kako smo super drugari

u zamenu pokrivam kompletan trosak celokupnog aranzmana

i nudim prijatno drustvo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zenska osoba za letovanje  25-35godina od 8.7.2016...dobar sam decko ;) moze na mail zainteresovane devojke

Izmenjeno (yabadabadooya)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trazim zensko drustvo izmedju 35-45g  za letovanje u Septembru 

Moze i majka sa detetom

Sitonija 15 dana idem autom ,pansion

troskovi bi bili 50-ak e

Vecina hrane je obezbedjena...kontakt na PP radi daljnjeg dogovora i upoznavanja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao,vidim ovde svi traze za neke daleke zemlje prijatelja za put,ja idem na malo mozda dosadnije mesto ,planiram u Becice sa cerkom od 5 god,ali ako ima neko i neki drugi plan za Crnu Goru,neka javi,termin kada planiramo da idemo je oko 20 juna,ja jesam mama,ali mlada mama :)imam 28 god ,opustena,zabavna,volim i da izlazim ako se nadjem u mogucnosti,eto ako ima neko ko je normalan musko ,zensko, nebitno neka se javi,da ne idemo same,i zbog manjih troskova a i tako je zabavnije,sve se lako mozemo dogovoriti ukoliko ima dobre volje :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 18.7.2011. at 17:40, maca10 je rekao/la:

Ispale za davno dogovorena letovanja,nemanje novca...vec pocinju da mi gase nadu da cu se brckati ove godine u moru:(.Da li ima neko zainteresovan za letovanje prvenstveno u Crnoj Gori,moze i u Grckoj(mada mi nije vazeci pasos,morala bih tek da ga izvadim)?Radije bih isla sa nekom devojkom,ali naravno,ni musko drustvo nije iskljuceno:),vazno je samo da odem na more:).

Izmenjeno (Nevena 031)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka