dobrila

Svi koji zele da idu na letovanje,ali nemaju drustvo.

374 poruke u ovoj temi

Marta 333

Jos pitas,i te kako ubedljiva:):).Mozemo da se dogovorimo da se vidimo narednih dana,posto smo vec iz istog grada,pa cemo da popricamo,a ja cu nesto odredjenije moci da ti kazem od ponedeljka.Cujemo se

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Marijana, cao. Vidim da ste se organizovali a da li primate i musko drustvo? Ja sam Aca iz Nisa .I mene su ispalili prijatelji. Odgovara mi pocetak avgusta. Pozzzz

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neum, kraj avgust.....??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze Marijana, pocetak augusta, bilo gde samo ne u CG, Grcka najradije, ako nisi nasla kompanjone :)

Pozdrav,

Aleksandar, 30g, Bgd

Izmenjeno (AlexR)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao,Aleksandre.Nije neko veliko drustvo,za sada nas ima samo dvoje,jos uvek je u toku dogovaranje.I ja bih najradije u Grcku:),pogotovo sto su Crnogorci nabili cene koje stvarno izgledaju smesno s`obzirom na to sta nude,ali nemam nov pasos a guzve su ogromne,tako da ne znam koliko bi vremena trebalo da bi ga izradili...

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pasos po hitnom postupku se izradjuje cini mi se za dva dana, samo moras da navedes da ti je potreban hitno, inace je rok oko 15 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stvarno?Postoji i opcija hitnog izradjivanja pasosa,u cudu sam:),super.Ionako sam planirala da to uradim,pa ako slucajno bude bio gotov na vreme moglo bi da se ide u Grcku.Za sada,pored mene,najverovatnije ide jedan decko iz Novog Sada i devojka iz Bg.Termin bi otprilike bio od 8-og,10-og avgusta.Naravno,mozes da nam se pridruzis.

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. I ja planiram odmor pocetkom septembra, ali naravno nedostaje mi drustvo :D. Pa ko se ne uklopi za avgust (posto vidim da je on sada najaktuelniji), mozemo da planiramo letovanje za septembar. Ja navijam za Budvu i recimo hotel Slovenska plaza :D . Inace sam iz Vrsca i imam 30g (ako je to uopste i bitno). Takodje bih mogao da vozim svojim autom ako napravimo ekipu od 4 clana, ako pricamo o Crnoj Gori. Ko je zainteresovan neka pise i predlaze varijante.

Srdacan pozdrav svima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ola, ola..

gde se ide pocetkom avgusta?

pored ogromnog drustva, decka i moje divne mame, ipak nemam sa kim..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. I ja planiram odmor pocetkom septembra, ali naravno nedostaje mi drustvo :D. Pa ko se ne uklopi za avgust (posto vidim da je on sada najaktuelniji), mozemo da planiramo letovanje za septembar. Ja navijam za Budvu i recimo hotel Slovenska plaza :D . Inace sam iz Vrsca i imam 30g (ako je to uopste i bitno). Takodje bih mogao da vozim svojim autom ako napravimo ekipu od 4 clana, ako pricamo o Crnoj Gori. Ko je zainteresovan neka pise i predlaze varijante.

Srdacan pozdrav svima.

A zasto tek u septembru:)?Devojka iz Nisa,Marta,trazi drustvo za septembar.

Pozdrav!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ola, ola..

gde se ide pocetkom avgusta?

pored ogromnog drustva, decka i moje divne mame, ipak nemam sa kim..

Zdravo!Ide se u CG i u opciji je Budva ili Dobrota(2,5 km od Kotora).Necemo traziti smestaj preko agencije vec samostalno,jer CG i nije neka"strana drzava":).Za vise detalja se mozes javiti putem privatne poruke,mail-a pa cu ti dati neki drugi kontakt,fb...

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

a cg.. :tuga:

lep put i dobar provod..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stvarno?Postoji i opcija hitnog izradjivanja pasosa,u cudu sam:),super.Ionako sam planirala da to uradim,pa ako slucajno bude bio gotov na vreme moglo bi da se ide u Grcku.Za sada,pored mene,najverovatnije ide jedan decko iz Novog Sada i devojka iz Bg.Termin bi otprilike bio od 8-og,10-og avgusta.Naravno,mozes da nam se pridruzis.

Postoji. Razlog navedes poslovni put u inostranstvo. Termin mi odgovara, posto tada otprilike dobijam odmor, ali destinacija tesko, ne bih bas u CG.

Moze Grcka, Egipat, Spanija ....:cool: Ako je neko zainteresovan...

Izmenjeno (AlexR)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A zasto tek u septembru:)?Devojka iz Nisa,Marta,trazi drustvo za septembar.

Pozdrav!

Pa u septembru dobijam odmor, to je glavni razlog :D .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pozdrav! 10.8. mi odgovara. crna gora ili grcka svejedno. ako ima zainteresovanih...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka