Maria

PAROS

263 poruke u ovoj temi

Da li je neko rentirao kola na Parosu i da li ima neku preporuku koja agencija je najpovoljnija... ? u glavnom gradu smo smesteni...

uzmes flajer od jedne agencije i odes u drugu da pitas za cenu. ;)

manje-vise je svuda ista cena. dobro je na parosu da ti ne treba neka jaka masina jer nema velikih uspona. sa najmanjim autom lagano prodjes celo ostrvo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Khm... pozdrav sa Parosa!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ultralamb ponovo na Kikladima. Jupiiiii . . . biće super opisa :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Au, kakva je situacija sa vetrom, i jel stiglo nesto od ovih kisnih oblaka do tamo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikada nije bilo ovako mirno. Mozes da vezes po vodi. Ovo ne lici na Kiklade. Perfektno. Tek po neki oblacak prodje, ali zaista simbolicno. Ok, na spavanjeeee... sutra opet plaza!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kiklade u septembru! Jeee! :weee:

I ja se pridružujem Bucolini: sa radošću očekujem info/foto utiske.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo na Parosu bili od 1.09 do 08.09, drugi dan je prestao da duva vetar, jedno popodne nas uhvatio pljusak, ostatak vremena savrseno. Vecernja temeperatura oko 23C, dnevna 28-30C...

Sledecih 6 dana smo proveli na Naxosu mislim da je samo jedan dan bilo vetra, cak je i uvece bilo veoma mirno i toplo...

Trenutno smo na Sirosu, vreme i dalje savrseno...

Sutra idemo za Mikonos, prognoza kaze da bi moglo biti nekih pljuskova naredna dva dana, nadam se da grese :)

@Ultralamb gde ste trenutno? Mozda nam se putevi ukrste. Mi cemo jos na Mikonos, Santorini, Milos.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Šteta je ne obići

Folegandros kad je tako blizu :)

Izmenjeno (zoki_ns)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ninja Kakvi su utisci? Poredjenja? :uraaaa:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ninja svaka čast na turi, i ja bih volela da nam preneseš malo utisaka i opis puta po povratku, da malo maštam o sledećoj sezoni :) Ehh mi smo ove godine praktično imali 9 dana letovanja, i baš je malo!

Izmenjeno (komisura)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam uvek vise voleo brojeve od slova :) Tako da neki ozbiljan putopis ne ocekujte od mene, nemam taj talenat :) Na svako konkretno pitanje cu rado odgovoriti.

Prvi utisci su veoma pozitivni, ma sta pozitivni odusevljeni smo! Paros je lep, cist, usminkan, bas romanticno mesto, mirno i skladno. Naxos malo zivlji, malo bucniji i sa malo i vise sadrzaja. Sta je lepse tu nikako ne mozemo da se slozimo. Devojka kaze Paros, ja kazem Naxos. Paros bi preporucio parovima zbog romantike, ali i roditeljima sa decom zbog odlicnih plaza. Plaze su pescanje sa dugim plicakom, uredjene su, svaka ima tavernu i tus. Ne znam kako to izgleda kad duva vetar, mozda bi u tom slucaju bilo nezgodno za manju decu. Na Naxosu su plaze malo vise po mom ukusu Pyrgaki i Aliko su ne uredjene plaze, ali su meni savrsene, a najlepsa do sada mi je plaza Plaka - kilometarska, uredjena plaza. Parakia ili Naxos grad, po meni Naxos. Parakia je na prvi pogled lepsa i usminkanja i ko trazi mirno, a opet mesto sa dosta sadrzaja bolji izbor bi bila Parakia. Ja sam vise uzivao lutajuci po Naxosu. Stari grad je fantastican, izbor taverni i lokala ogroman, svako vece smo isli na koncert kod muzeja u starom gradu... Prosto odusevljeni!

Na Syrosu smo samo dva dana, Plaze ne obilazimo, samo skitnja po Ermoupolisu. Lep grad, vredi ga obici...

Toliko za sad, zurimo u luku, sledeci je Mikonos.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav sa Naxosa!

Ninja, trebalo je da odete u Naousu dok ste bili na Parosu. To je pojam romantike i lepote. Parikia (ne Parakia) je lepa, ali Naousa je skriveni biser. Zapravo i nije skriven, ko hoce moze da ode uvek. Ali Parikia je uvek "na izvol'te" jer je u glavnoj luci.

ps: na Naxosu danas bilo toploooo, preko 30 stepeni plus vetar... da daaaa, nepojmljivo.

Izmenjeno (Ultralamb)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Ultralamb jel sme da se zavidi? :kmeee:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Paaaa... ako je besplatno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poceo sam sa pripremama za ovogodisnje letovanje na Parosu i Naxosu. Nadam se da necu na pola letovanja ostati bez para :)

Koliko moze da kosta water taxi na relaciji Parikia-plaza Krios? Koliko vremena treba da bi se do te plaze stiglo pesice od grada tj. od plaze Livadia, i da li je to uopste izvodljivo tokom letnjih vrucina?

Nigde ne mogu da nadjem detaljnije podatke o plazi Livadia koja je najbliza gradu i nasem potencijalnom smestaju. Da li je ova plaza OK?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26910
    Ukupno tema
    902654
    Ukupno poruka