mara1704

KOKINO NERO

483 poruke u ovoj temi

Roditelji stigli jutros iz K.Nero. Odusevljeni su. Pravo mesto za odmor:) 

Krenuli iz Nisa i putovali 7h.Isli su kolima. Put je ok,jedino kroz Makedoniju katastrofa pa savetuju opreznu voznju (zvucim kao SAT emisija):hahaha:

Kao sto sam rekla  mestom su odusevljeni , kazu da nije toliko malo do 20 tak kuca kao sto im je rekla gospodjica iz agencije. Ima dosta lepih kuca i vila, prirodne hldovine , zelenila da ti se oci odmore. Nocu je jako prijatno za spavanje cak je i potrebno nesto za preko ako sedite na terasi ili u nekoj taverni. Plaza u mestu je losa. Krupno kamenj pa je nezgodno kada se ulazi u vodu, kao robokap se kreces:rolleyes: Iznad mesta se nalazi neko selo( zaboravila sam ime), manastir, vodopadi tako da ima sta da s vidi. Oni su isli na sledece plaze Platia Amos , Stomia i Kucupija ,najcesce na Platia Amos najvise im se dopala. Za Stomiu kazu da je lepo mesto, ima onaj pravi duh grcke i tradicionalni izgled a plaza je kao N.Poriu i to im se mesto dopalo.

Uplatili su vilu Elefteria i ok im je bila. Vila ima dobru poziciju u samom centru je.Raspitivali su se  i za druge vile i uzimali brojeve ako idu sledece godine. cene su oko 20 e dan za dve osobe jul je u pitanju. Moze se naci smestaj i na bum.

Izmenjeno (mareena)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kako ste zadovoljni smestajem u vili Katarina?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok je vila u potpunom hladu je,sve su dvokrevetni studiji,kao dva manja bracna kreveta,wi-fi je najbolji u celom mestu,tv 10 tak kanala,kupatilo ok,uvek ima vruce vode,ima rerna,escajg je za dvoje,jedna serpa jedan tiganj

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li negde da se proseta ili se mora uvece ici u neko drugo mesto?

@vlada78, stavite slike :-)!!!!!!!!!!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisala sam Neos Pirgos od10.8. i citala divne stvari o mestu od Tirkizne, sve sto volim, divljina, puste plaze, taverne.. I ja sam letovala na Tasosu, Zakintosu,Krfu, Parosu, Halkidikiju... Paraliji.. Ali volim mesta gde nema nikog, da nisu kao Budva ili Paralia ili Laganas na Zakintosu..Volim prava grcka seoca sa tavernama. Sad sam nasla u Oktopodu ponudu jos jeftiniju od Evie za Kucupiu i ne znam da li da se predomislim.. volim stene, uvek nosim masku peraja i ronim pa pescane plaze nisu interesantne, ali mi se ne svidja slika te plaze u Kucupiji gde je put iznad glave pa ti ljudi setaju i idu kola.. Tirkizna ti mi pomozi jer si bila u pirgosu!!!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eh...Da sam bila u K.i u Kokino N., mogla bih da te savetuejm, ovako bas ne ;-)

Ja sam zaljubljena u Orei, Pirgos mi je drag, priznajem, zbog pasa i muzike ;-)...pa i zbog plaze :-)

Ako ti nije toliko do novca, idi sada u Pirgos, a sledeceg leta u K.ili u Kokino ;-)

Ne ronim, pa nemam iskustva kako je na Eviji sto se toga tice.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

slike su mi prevelike za postavku ovde,ima par koje mogu ali bi sve pobrkano bilo,uvece mozes da prosetas od obale do lekovitih kada i po mestu,za druga mesta ti treba auto,mesto se moze obici za pola sata sat lagane setnje

IMG_20160709_122453.jpg

IMG_20160710_164950.jpg

IMG_20160710_201523.jpg

IMG_20160713_205712.jpg

IMG_20160713_205717.jpg

IMG_20160714_112534.jpg

IMG_20160716_121130.jpg

IMG_20160716_212159.jpg

IMG_20160717_202722.jpg

IMG_20160718_122720.jpg

IMG_20160718_131217.jpg

IMG_20160718_131355.jpg

1 slika vila katerina.2 slika plaza kucupia 2km od Kokkino nera,3 slika crkna u KN,4 i 5  slika  pogled na KN,6 slika plaza Platia amos 2km od KN,7 slika sa obale u KN,8 slika jedna od tri mesare u KN,9 slika Stomio,10 pogled na Kn iy setnje :),11 i 12 izvor pijace vode u KN

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala, hvala! A ima li slika plaze u KN-u :-)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A sta mislite za septembar u Kokino neru, da li je kisovito i hladno? onaj termin od 7 do 17.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je li neko bio do ovih mesta sa slika? Gde je to, otprilike?

Sat je Karitsa?

Ima li u Stomiju jos nesto zanimljivo, sem plaze?

Ima li hlada na Pl.Amos plazi?

Je li cela plaza u KN kao na trecoj slici?

bebehbheh.png

efbebbe.png

huhuhjio.png

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, Tirkizna je rekao/la:

Je li neko bio do ovih mesta sa slika? Gde je to, otprilike?

Sat je Karitsa?

Ima li u Stomiju jos nesto zanimljivo, sem plaze?

Ima li hlada na Pl.Amos plazi?

Je li cela plaza u KN kao na trecoj slici?

bebehbheh.png

efbebbe.png

huhuhjio.png

Ово на првој слици су водопади и извор изнад К.Нера отприлике 1,5км од места.Каритса је село близу К.Нера где је манастир Св.Димитрија.У Стомију осим најбоље плаше у околини су и најприступачније цене како у продавницама тако и тавернама,К.Неро и Кутсупија су слепа црева па су тамо и цене веће јер нема конкуренције(2-3родавнице по месту).На Платиа Амос има хладовине одма поред два ресторана на почетку,дрвеће прави добар хлад.Плаша у К.Неру није цела као на трећој слици,мало бољи део је десно од центра али и тамо има камења,у принципу К.Неро је добро као база за спавање јер нема запаре због дрвећа тј.шуме.Ко не иде колима купаће се у К.Неру пазећи да не развали ноге о камењар,ауто мења ствар јер је Стомио 9км,Велика15,Н.Пори 36...И да,пазите се ветра који дува стално јер се прехладите час посла јер у води која је претопла немате осећај,смена која се ноћас вратила имала је 5-6 баш добро начетих.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam u Kokino Nero i vratila se juce i htela sam da podelim svoje utiske. Meni je bilo fantasticno, ali moram i neke zamerke da kazem. 

Isla sam preko Oktopod travel agencije u Vili Jotis. Nismo dobili peskire i nisu nam menjali posteljinu. Jako dugo smo putovali jer su ovi iz agencije apsolutno neorganizovani.

Plaza u Kokino nero je jako kamenita i ako zelite tu da se kupate trebaju vam patike za vodu ili nesto slicno. Prva peskovita plaza je u Stomio, ali je tamo previse plitko, prevelika guzva i voda mi se ne svidja. Lepe su mi plaze Koutsoupia i Platia amos, ali ni one nisu pescane. Tu su pescani gornji delovi plaze gde se stavljaju peskiri i suncobrani, dok su prilazi u vodu sljunak ili kamenje.  Inace, voda uopste nije tako cista, jer im cesto duva vetar, tako da bude jedan dan cista (vidi se pescano dno) onda dva dana bude mutna i puna granja, listova i trave. Takodje, cesto imate talase. Platia amos je sitan sljunak, a Koutsoupia je mesano kamenje i sljunak.Tako da ili da nadjete prevoz do tamo ili ko moze pesaka ( meni je trebalo skoro pola sata do Koutsoupia).Ako uzmete ipak smestaj u Kputsoupia tamo nemate pekaru i radnja im je jako lose snabdevena, tako da bi ste morali u nabavku u Kokino nero.

Inace, Kokino nero nije uopste tako mrtvo mesto kao sto su ga svi opisivali. U vili gde sam ja bila smestena, ali i u drugim vilama, stalno se cula nocu buka. Mi smo vilu delili sa Poljacima, studenti koji su cesto pravili zurke i bili jako glasni. Kada su oni mirni, onda se komsija Grk napije i pusta glasnu muziku. Takodje, uopste nije da nema provoda za mlade, svako vece zurke na plazi.

Ima nekoliko restorana i cene su im jako slicne. Meni je najbolje bilo u Aqua rosa, a imate i dobru pizzu u So cheap. Inace, za tavernu Marija koju su svi hvalili nemam bas lepo misljenje, jer kada nesto narucite to vam stigne za 1 minut. I oni nemaju svakog dana sve iz menija. Tako da mislim da im nije sveze spremljena hrana. Ali jedino tamo imaju dobar wifi, tako da odete jednom i onda sedite ispred uvece da uhvatite wifi.

Sve u svemu, meni je bilo fantasticno, mesto je lepo, plaze su mi ok, ali mi nije nista kao sto su mi u agenciji rekli.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Kokk2016, koliko ima do Pl.Amos plaze? Ima li bus do Stomia?

Meni se sve svidja, amuzu ne, zbog kamenja. Ne svidja mu se ni Egina ( ostrvo), zbog prljavih vila. Vidim da cu sve obici sa drugaricama, a nsiamo vozaci.

Da li ste isli na neki izlet? ( Ovo pitam i @Dannii )

Je li bas guzva u mestima na Halkidikiju, gde su nasi ili je manja?

Gde je dobar giros?

Videla sam na snimcima da ima studenata Poljaka, meni bas smeta buka, ali protiv njih ne vredi, ipak ih je vise od nas ;-)..Ima li muzika uzivo negde?

A gde su te zurke, u kaficima u KN?

@Dannii, sta su vam rekli u agenciji, a da nije bilo tako? Niste dobili ni po 1 peskir? Nsite trazili? Mi uvek trazimo jos i dobijemo, u svakom mestu :-)

Je li kamenje i u vodi?

Izmenjeno (Tirkizna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Tirkizna Nisam isla na izlete. U ponudi su ti Meteori, Larisa i Skiatos. Nisam isla jer su im ponude bile skuplje nego sto su na primer u Nei Pori te iste ponude. U Agenciji nam nisu rekli da necemo dobiti peskire (ni kad smo trazili nismo dobili), da nam nece biti menjana posteljina i rekli su da je jako mirno mesto, da ima jedna radnja i jedan restoran, da su plaze prelepe, da ima pescano-sljunkovita plaza u Kokino nero, a da je Koutsoupia skroz pescana. Mesto uopste nije mirno i za mene ono nisu pescane plaze. Nemas nasih skoro uopste. Ovo mesto rade dve agencije, i obe dovezu po oko 20-30 putnika i to je otpilike to sto se tice Srba. Imas Grke i Poljake. Guzve su ti vikendom. Zurke su ili na plazi (to prave Poljaci), zatim imas beach bar koji je na kraju plaze u Kokino Nero i tu je bila zurka sa uzivo muzikom. U Aqua Rosa imas vikendom uzivo muziku (petkom  je bas puno). Nedeljom je zurka na Koutsoupia plazi. Giros mi je bio ok u Taverna Elena. Inace nemas neki izbor. Imas jos na jednom mestu (mislim na giros pitu) i tu je slican. Nije najbolji koji sam jela, ali je ok. Do Platia Amos imas 2 km, malo je nezgodan put, uz magistralu uzbrdo i krivudavo. Do Stomia nemas bus, ima taxi. Ja ti preporucujem da ides, jer je bas divno mesto, totalno drugacije. Meni je iskreno najvise smetala buka nocu, ali naviknes se :) Ne znam gde da nadjes vilu da izbegnes buku jer sam ja i od drugih koji su bili smesteni u druge vile cula da je bucno nocu. Ali ako volis da pesacis i da vidis nesto malo drugacije moja topla preporuka da odes :) 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906005
    Ukupno poruka