mara1704

KOKINO NERO

483 poruke u ovoj temi

Neos Pirgos i Orei na Eviji:D

@sandraivlada, pitala me pre oko mesec dana drugarica za Pl i  ja joj, pod tvojim utiskom, rekla da ide tamo, bas traze mirno mesto, a lepo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Neos Pirgos i Orei na Eviji:D

@sandraivlada, pitala me pre oko mesec dana drugarica za Pl i  ja joj, pod tvojim utiskom, rekla da ide tamo, bas traze mirno mesto, a lepo :)

Mozes slobodno preporuciti i Milinu sa obaveznom vilom Panorama...Necemo vise nismo na temi za to..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo,završilo se i ovo letovanje u Kokinom Neru ,koje se čak svidelo i mojim tinejdžerima!Svi su shvatili da odmor treba da je odmor! O mestu i plaži ste ste već sve čuli,pa ko želi mir i uživanje neka slobodno tamo krene! I ako tnate još tako neko tiho i mirno mesto-slobodno mi javite!

Pre nego sto odputujete na neku drugu destinaciju mislim da bi bio red da bar nesto napisete o mestu i plazi,neku sliku mozda ,ali iz vaseg ugla. Nekome ce dobro doci, isto kao sto ce vama dobro doci  saveti drugih sa foruma.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bravo...A sto se tice Piliona moze ne mora u Volos..Ja sam nesto cackala put do sela Keramidi a iz njega na plazu Kamari...Ne mora u Volos...Mi smo isli autobusom do juga Piliona kad smo isli na izlet na Skopelos iz Kokina.Kompleks u kom su Poljaci zove se Akva Rosa...Mene zanima kako vam se svideo Stomio i Agiokampos....Sledeci put ubacite izvore i most koji su blizu onih kafica za banjanje...Necete se pokajati..

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A da smo znali da moze uz more odvojili bi vise vremena i otisli do Piliona tim putem. Nismo se dovoljno informisali, sledece godine...

U Agiokamposu obisli smo samo luku, plaza nije losa,onako....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, planiramo da ovog leta idemo u K. Nero i videli smo vilu Andomaxi pa nas interesuje gde je ona u mestu i ako moze neka mapa mesta da znamo gde se sta nalazi, hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Google Maps najbolje. 

Mesto ima oko 20+ kuća i 100 duša tako da... Sve se tu nalazi:D

Google kaže da od te kuće do vode ima 500 m a ne 160 kao što piše na sajtu neke agencije. 

Izmenjeno (rakel)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kokino Nero je malo mesto.Ne mogu da se setim te vile ali znam da su sve blizu...Jedina stvar je sto plaza u Kokinu nije vrddna paznje...Levi deo nikako...Desni gledano ka moru ok...Ali je zato Platia Amos odlicna plaza.I Koustoupia je lepa....Obe su blizu...Svi smestaji su slicni i dosta su skromni....

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i jos jedno pitanje, koje cene da ocekujemo tamo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza je sljunkovita...a sa mnom mozes podeliti kontakt za smestaj ako hoces....mesto malo

Dragi turisti,

letovao bih ove godine u Grčkoj, sa porodicom, bez posredstva agencije. Interesuje me smeštaj za 4 osobe (apartman ili studija). Voleo bih regiju 100 km od Soluna. Sve jedno da li je pravac Kavala, Halkidiki ili Leptokarija.

Ako neko ima neki kontakt telefon ili mail za preporuku, bio bih zahvalan.

Svima želim sunčani odmor i uživanje!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada

Znam da ste više puta odlazili u Vilu Lakis kad ste letovali u ovom mestu. Ne mogu tačno da lociram ovu vilu na Gugl mapama (a planiram ovog leta tamo), pa mi treba mala pomoć :onaaako:

Agencija je obeležila ovu kuću ispred koje se nalaze beli suncobrani, ali meni po fotografijama nekako to ne izgleda tako. Na slici je ceo desni deo plaže.

6089e2c97adf9_KokinoNero.jpg.123ba41ec43

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka