mara1704

KOKINO NERO

483 poruke u ovoj temi

Čak ni na engleskom ne mogu da nadjem nikakva iskustva. Ima na fejsu ova stranica, pa može neko da ih pita, većinom pišu na poljskom, ali znaju i engleski. Ja nisam već neko vreme na fejsu..

Izmenjeno (Tirkizna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skoro sam saznala za ovo mesto. Jeste jako malo i vidim da ima samo nekoliko kafica, restorana, ali proroda deluje divno!

Ono sto sam uspela da saznam je da se na 2km odatle nalazi plaza i selo Kocupija, plaza je mnogo bolja nego u Kokinu i mesto je zivlje.

U Kokinu postoje 3 prodavnice, 2 pekare i autobus koji saobraca nekoliko puta dnevno do Larise, od 16.6. do 15.9.

Na ovom linku su polasci autobusa  za one koji hoce u Stomio ili Larisu, od prosle godine, razlikuje se datum pocetka sezone ( 27.6.)

http://www.larissa-beach.gr/en/informations/dromologia-ktel#larisa-stomio-kokkino-nero-koutsoupia

Ovo ostalo sto pisem je sa jednog poljskog bloga, moze biti da se do sada promenilo!

Nema apoteke.Lekar je prisutan od 9-13h. Ima tel.govornica, postoje 2 stajalista za autobuse. Uvek ce vam stati ljudi ako stopirate. Imaju mesaru, imaju tursiticku kancelariju Filktitis ( valjda agencija, ne znam). Ima i ljudi koji oko mesta prodaju voce, povrce, ribu.

Cene su bas niske!!

Plaza je kamenita. Nekoliko stotina metara juznije je pomesan sljunak i pesak, ali ima i kamenja i ulaz u vodu je kamenit. Jos juznije, prema Kucupiji, je bolja plaza, nema kamenja.

Najlepsa plaza je Platia Amos (ja ne mogu da je nadjem) i super bar Azzuro, na njoj. Rekla bih da je juzno od K., oko 2km.

More je veoma cisto i ne muti se, temperatura mora je cesto i 27 stepeni. Zbog sume i palnine, letnje vrucine nisu teske, kao, npr., u ''betonskom'' letovalistu Nei Pori.

Izmenjeno (VanjaSpanska)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@VanjaSpanska  Plaza Platia Ammos je koji kilometar pre Kokino Nera, kada se iz pravca Stomia dolazi u Kokino.

Jos mesec dana pa cu se javiti sa izvestajem :rolleyes:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad sam gledala, nasla sam je, a pre nje je jos neka, ali nema ime ili je ta najbliza Kokinu ustvari PA, ali nije dobro obelezeno.

Jedva cekam izvestaj! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poštovani, 24.06. treba da idem u Kokino Nero, pa me zanima da li neko bliže zna kako su opremljene te 2-3 prodavnice koje se pominju da postoje u mestu :D I kakve su cene? U prodavnicama,a i restoranima?  I da li postoji ona opcija da se uzmu ležaljke na plaži, tj. uzmeš piće pa imaš ležaljke ceo dan? :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema sanse da saznas posto niko od nasih nije bio tamo, ocigledno :D . Po svom ranijem iskustvu, ocekuj jeftinije cene nego u ostatku Gr. Sto se lezaljki tice, to sa picem vredi svuda :)

Javi se kada se vratis i lepo se provedi i obidji sto vise, ima slika na temi sta je zanimljivo!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima...s obzirom da idem u julu u Kokkino malo sam se raspitala da kazem iz prve ruke...devojka iz agencije koja je isla u obilazak apartmana u maju mi je prenela utiske ,Mesto je kao sto svi znate malo,ima dve pekare ,tri prodavnice,mesaru,nekoliko taverni i cak i nocni klub...Mirno je i nije za one koji hoce provod i neki nocni zivot .Celo mesto je u sumi,i stice se utisak da si na planini sa koje se spustas na more..kaze skroz specificno.Plaza je sljunkovita ali pocetkom sezone se nasipa peskom.Prvi metar ulaska u vodu je sljunak a posle pesak i nema dugog dela sa plicakom.Svaki smestaj je blizu ,realno nista nije preko 500m...ko voli da seta ima dosta toga da se vidi...banjski izvori,vodopad koji je na 2 do 3km od mesta..

Ima autobus za Larisu  i jos par mesta,organizuju se izleti na meteore i jos neke destinacije.Cene ne znam jos uvek ali i  tu informaciju cu imati za nekoliko dana kada se vrate prvi putnici sa odmora..

Za sada toliko,pisem za koji dan. 

Izmenjeno (putnica72)
greska
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala, hvala :)!

Ima li neki kafic ili su samo taverne? Vidi se na snimcima da ih je malo. Lepo je sto plazu nasipaju peskom!

Pisi nam cim jos nesto saznas. Na prethodnim stranama pise da su izleti Solun, Metori i neki safari ( verovatno obilaze vodopad i izvore )

Lepo pise u opisima da se suma spusta do mora :)! Bas zanimljivo zvuci!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vanja zaboravila sam da napišem da ima jedan noćni klub, tako da i kome je do djuskanja moze to sebi priustiti... Još nista za cene, cekam i iskreno i ja sam nestrpljiva. Jedino sro se tice unosa  hrane u grcku rekli su mi u agenciji da njihove autobuse ta sada ne diraju, a pošto pretpostavljam svi idemo preko iste agencije da znate, al ne preterujte. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ono sto sam videla na nejim snimcima po tim tavernama je jako veselo.. Poljaci su glavni gosti a uz to i veseli ljudi, slovenske duše! 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Draga Vanja ako budes u mogucnosti napiši nam neke pojedinosti koje nas interesuju kada izvidis situaciju... Pozdrav, srecan put i lep odmor.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@vanjica10 kakvi su utisci? 

Pišite nam detalje :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Niko ništa da napise od ovih sto su bili... Nadam se da nisu razočarani.. Ja sam samo cula posredno od jedne gdje koja je bila pocetkom juna da je extra, da je mesto pravo za odmor i da ide opet u semptembru sa porodicom... Al ništa detaljnije,u smislu sta znaci nije skupo.. Koje su cene u tavernama, kako su snabdevene prodavnice i slično... Pišite nam putnici .. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@vanjica10, pisi :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka