mara1704

KOKINO NERO

483 poruke u ovoj temi

Mozda nije lose svratiti na par dana, uhvatiti malo taj mir i svezinu pa produziti dalje.

Jel zna neko mozda cene za Hlidi i Lakis vile? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Po slikama @sandravlada   stekao sam utisak da je ovo kao prosecno selo u Srbiji a ne more. (sto je divno ali ne prelazim 2000km zbog toga)

Ako ti je lokacija tacna, onda ne znam zasto spominjes 2000km, kad je Kokino od, npr., Bg-a udaljen oko 740km, Ako zivos 1000 km dalje, onda je naravno daleko, ali onda i ne ides u taj deo Grcke na more

Iaoko u Kokino necu ici bar jos 10 godina ( mada s ekod mene nikad ne zna:D) jer je uvce mnogo mirno, moracu da prokomentarisem onaj negativno post sa prethodne strane! Neverovatno je koliko ljudi krenu neobavesteni, pored Gugla i YT!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovani, da li mi neko moze reci nesto o vili Fani? Pre svega koliko je udaljena od plaze u K. Neru...u opisu agencije nema tog podatka a to je ono sto mi je uvek najbitnije. Hvala unapred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Treba mi hitna i brza pomoć, više informacija, a čitajući ceo forum na ovoj temi nisam našao traženi podatak. :zid:

Naime, planiram sa porodicom da idem u Kokkino Nero krajem juna, kolima. Gledajući emisiju SAT Patrole od prošle godine, koliko sam primetio trasa puta od Platamona je sada novi autoput koji nastavlja dalje preko tunela ispod planine Osse pa nadalje. Prošle godine je ova trasa bila u izgradnji pa je postojala magistrala paralelno sa novim autoputem te je put do Kokkino Neroa bio relativno lak.

Ove godine da li je neko išao ovom novom trasom? Koliko vidim preko Google Earth-a, jedino zadnje isključenje je za Platamon/Nei Poroi, pa se ide lokalnim putevima i puteljcima preko mesta Papapouli i Kouloura. Onda se izađe na pola puta između mesta Omolio i Stomio e onda je posle pumpe desno skretanje i trasa ide svojim putem do Kokkino Neroa. Moguće je ali mnogo traje...

Dakle, da li nekako može da se dođe do ovih raskrsnica od Platamona paralelnom magistralom ili je to sada nemoguće pa mora 'se bakćem po lokalnim putašestvijama?

https://www.google.rs/maps/@39.8904591,22.6066371,3a,75y,91.53h,83.63t/data=!3m6!1e1!3m4!1snCwu0iMUlE-bedMwGvM6Cw!2e0!7i13312!8i6656

Kako ove godine idu autobusi/vozila od Platamona/Nei Porija do Kokino Neroa?

Ako preživim put i sve prođe ok, kačim fotke i opisujem mesto detaljno posle odmora... :turista:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U septembru bismo išli u KN, vila Lakis preko agencije i bez auta. Detaljno sam pregledala sve što je "sandraivlada" postavila i opisala i baš joj hvala jer o ovom mestu ima jako malo informacija. Ona je to tako detaljno odradila da se prosto pitam kad je sve postigla. Napisala je da prošle godine nije bilo u vili Lakis interneta. Sada vidim da sve agencije pišu da ima pa ako neko zna nešto o tome, molila bih da mi odgovori. Takođe me zanima koliko je udaljena prodavnica od vile, da li je do prodavnice ravan teren ili uzbrdica. Da li je neko pecao na tom potezu? Muž bi malo da se zanima.

Volela bih da znam, da li još neko uplatio septembar i vilu Lakis, čisto radi razmena informacija do kojih je možda došao o ovoj vili ove godine.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lejdi Di, pre desetak dana smo se vratili iz Kokkino Nera. Putovali smo preko agencije Halo tours i jedna od vila u ponudi je bila i vila Lakis u kojoj mi nismo odseli, ali smo imali prilike da je vidimo i razmenimo iskustva sa gostima iste. Internet ima i koliko sam shvatila dobar je signal za razliku od naše vile gde je to bio najveći problem (vila Andromahi).

Najbliža prodavnica od vile je na nekih 50m ako se ide plažom a ako se ide putem, što je malo zaobilazno mislim da nije više od 100m. Teren je ravan ili uz minimalni nagib...

Videla sam par momaka što pecaju, ono baš nekim sportskim ful štapovima ali se u to stvarno ne razumem i nisam se raspitivala za ulov:D.

Inače što se vile Lakis tiče, moram napomenuti da je bio određeni broj kritika na nedostatak tople vode, takođe neki su se žalili da imaju problema sa odvodom a i na pribor za jelo, jer su plastične drške otpadale. Ovo poslednje je i sama devojka vodič spomenula i rekla da će rešiti, da li je ne znam...Svakako vila je na samoj plaži i ima direktan pogled na more, što je veliki plus...

Ako imaš još kakvih pitanja, tu sam na raspolaganju...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ti puno. Znači mi tvoj odgovor jer je svež. Nadam se da nije baš moj smeštaj taj s tom kanalizacijom. Vodu mogu nekako i zagrejati. :-) Internet mi je veoma potreban jer bi mi baš bilo mnogo 18 dana da budem odsečena od civilizacije :-) Razmišljala sam o onoj internet kartici ali ako ima u vili,  dovoljno mi je da mogu viber i fb da koristim.

Uh, super i za tu prodavnicu koja nije daleko, "popila" bih debelu grdnju jer jača strana ide u nabavku. 

Što se tiče ulova, ako je majstor dobar, pašće i neki brancin :-)

Pribor za kuhinju ću svakako poneti. Hvala puno...ako se još nečega setiš a bilo bi mi od koristi, piši. <3 si

Da li nekog ima trenutno u vili "Lakis", pa da napiše sveže utiske iz ove sezone? Hvala unapred

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lejdi Di, pre desetak dana smo se vratili iz Kokkino Nera. Putovali smo preko agencije Halo tours i jedna od vila u ponudi je bila i vila Lakis u kojoj mi nismo odseli, ali smo imali prilike da je vidimo i razmenimo iskustva sa gostima iste. Internet ima i koliko sam shvatila dobar je signal za razliku od naše vile gde je to bio najveći problem (vila Andromahi).

Najbliža prodavnica od vile je na nekih 50m ako se ide plažom a ako se ide putem, što je malo zaobilazno mislim da nije više od 100m. Teren je ravan ili uz minimalni nagib...

Videla sam par momaka što pecaju, ono baš nekim sportskim ful štapovima ali se u to stvarno ne razumem i nisam se raspitivala za ulov:D.

Inače što se vile Lakis tiče, moram napomenuti da je bio određeni broj kritika na nedostatak tople vode, takođe neki su se žalili da imaju problema sa odvodom a i na pribor za jelo, jer su plastične drške otpadale. Ovo poslednje je i sama devojka vodič spomenula i rekla da će rešiti, da li je ne znam...Svakako vila je na samoj plaži i ima direktan pogled na more, što je veliki plus...

Ako imaš još kakvih pitanja, tu sam na raspolaganju...

Sad se prisetih da pitam ako znaš, da li u  KN ima lekar, apoteka? Koje mi osiguranje preporučuješ za ne daj Bože? Ja sam u maju uzimala Dunav.

Da li predstavnik HaloToursa boravi u mestu ili samo povremeno dolazi? Bila sam preko njih u Nei Poriju pa je predstavnik bila devojka koja je samo dolazila a boravila je u Platamonu. 

Kakve su cene ove godine? Da li je pekara puno udaljena od vile "Lakis"?

Da li je neophodna ona plastična obuća za plažu ispred vile?

Ako nije HaloTours-ov predstavnik u KN , čiji je u onom turist birou koji sam videla na snimku?

Da li se možda sećaš da li u vili Lakis ima rerna ili samo onaj rešo...frižider onaj mali ili veliki kombinovan?

Ima li nešto što nema u mestu od osnovnih namirnica da se kupi pa bi trebalo poneti.

Izvini na ovoj gomili pitanja, izgleda da ostali koji su bili u KN ne koriste ovaj sajt a mislim da bi svi trebali jer je veoma koristan.

Pozdrav :-)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U mestu nema ni lekara ni apoteka. Predstavnik Halo toursa, Marija je tamo prisutna sve vreme. Ja sam se osigurala preko DDOR-a, hvala bogu nije mi trebalo, tako da ti više o tome nemogu reći.

Pekara i nije baš blizu vile Lakis. Zapravo ima ih dve i obe su u ulici koja bočno izlazi na more kod hotela Aqua Rossa... mada u suštini u Kokkino Neru ništa nije daleko, treba će vam možda deset minuta dotle.

Na čitavoj plaži je neophodna obuća za vodu, zbog krupnog kamenja.

Kako je opremljena kuhinja u vili stvarno ne znam.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bromelija, hvala puno na odgovorima. Iskreno, malo sam se u jednom trenutku zapitala da li sam možda pogrešila što sam izabrala ovo mesto od toliko drugih. Onda "sandraivlada" me je malo ohrabrila svojom reportažom a zatim i ti. Bilo me je malo strah jer idemo samo nas dvoje a još i bez auta. Da nas je više, ne bi mi bilo bitno što je mesto manje urbano. Godinama sam letovala u CG u Krašićima, bilo nas je nekad 2 a nekad i 3 porodice i kad si u dobrom društvu, nebitno je gde si.

Hvala još jednom... srdačan pozdrav 

Izmenjeno (suki)
nema potrebe da se citira post iznad vaseg, ako odgovarate na njega
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo smo se vratili iz Kokkinog Nera.Utisci su fenomenalni.Boravili smo u vili Lakis, na spratu soba br.6. Vila ima lokaciju koja se samo može poželeti. Pred sezonu je renovirana ali nekvalitetno. Naše je Kupatilo imalo problema sa odvodom vode.U prizemlju se voda izlivala zbog začepljenja ili prepune septičke jame.Ostalo je o.k. Parkiranje automobila je iza vile.Tople vode ima dok ima sunca.U svim sobama su po dva Grčka ležaja i jedan običan,bez obzira da li ste 2,3 ili 4 osobe.Naplata od Halo toursa je različita, a uslovi u svim sobama su isti.Sve 8 smeštajne jedinice u vili su iste.Posuđe se zanavlja na zahtev,preko predtavnika agencije.Što se mesta tiče,nema se šta više dodati od onog što je već napisano.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

FRILES, hvala na odgovoru

Mi smo u Lakisu od 4. do 22. Nadam se da nismo preterali s brojem dana obzirom da je mesto maleno a idemo preko Halo toursa busom. Šta to znači da ima tople vode dok ima sunca? Znači li to da pred spavanje nema tuširanja toplom vodom ili ako je oblačno ne uključuju grejanje vode na struju?  Malo je bez veze da ima tople vode dok smo na plaži a kad se vratimo da nas sačeka hladna. :( Da li ste imali internet u apartmanu? Ja ne znam u kom broju ćemo biti, samo znam da je sprat jer sam to malo skuplje platila. Hvala još jednom što ste obratili pažnju na moje pitanje :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema dogrevanja vode.U sobe se upada "kaubojski".Mi smo išli svojim kolima i zakasnili tako da nam je na spratu pripala soba br.6. Ta soba ima veliki problem.Pošto nema tuš kade,sva voda ide iza wc šolje, a ne u slivnik,tako da nema rešenja za taj problem.Internet u sobi nema,malo bolji na terasi,a najbolji u dvorištu. ALI,sve se ovo prevaziđe ako pozitivno razmišljate. Pozicija vile je fenomenalna,voda takođe.Kamenito dno nije problem.Preporuka je da kupite obuću za tu namenu (6€).Mesto je malo i tiho ali ne i jeftino.Celo mesto je u hladu ogromnih platana,veoma prijatna klima.Cene su standarne za Grčku.Ispred vile više puta u toku dana prolaze prodavci ribe i voća.Posezite okolinu,ima se šta videti.Pravo mesto za odmor.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Lakis, Kokkino Nero

20180805_110758.jpg

20180803_165216.jpg

20180803_165231.jpg

Izmenjeno (FRILES)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

FFULES, dosta mi znače tvoji odgovori jer sad imam bar neku predstavu gde idem i šta da očekujem jer je KN nepoznata lokacija pogotovo za naše turiste. Pozvala sam agenciju i oni su mi rekli da nemaju običej da odrede ko će u koji app. To im je malo glupo. Ja sam maju preko Astre tačno znala broj apartmana.

Insistirala sam da me sa šesticom zaobiđu jer mislim da bi mi 18 dana bilo mnogo da se bakćem s njihovim odvodima. Oni inače, navodno, nemaju pojma o tom problemu. Zabelezili su pa sad šta bude. Čudi me da ih predstavnica nije obavestila.

Fruless, znaš li možda ako si slučajno čula, da li u KN ima negde da se kupi Taza internet kartica ili ću morati u Larisu? Ona je praktična jer net moze da se s nje deli. 

Hvala za slike. Imam utisak da se tu na početku sezone nasipa pesak i kako vreme odmiče on nestaje. Videla sam na fb jednu sliku na kojoj je bilo znatno više peska ispred vile. Kamenje je bilo prilično prekriveno. Patike smo nabavili ?. Ništa nas ne sme iznenaditi ?. Mi volimo more i uvek nam vreme bukvalno proleti. Zato sam ja ovog puta povećala broj dana. Nadam se da nisam pogrešila. S Halo Toursom sam već putovala i bila sam zadovoljna. Nadam se da će i sad biti tako.

Pozdrav tebi a ako se još nečeg prisetiš do 3. , piši ❤

IMG-e4d526c34e8d1850b3c83461ee2a4d8a-V.jpg

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka