mara1704

KOKINO NERO

483 poruke u ovoj temi

Uf lepe slike lepa i priroda. Mi cemo biti u Nei Poriju ali bi mozda mogli jedan ceo dan da dodjemo u Kokino Nero. Da odemo malo u obilazak prirode a posle kupanje na plazi i rucak. Kako doci do ove sume koliko je udaljeno od NP,koji restoran nam predlazete? Ili mozda iza Kokino N. malo juznije, ima mozda neko jos lepse mesto za celodnevni izlet :thankyou2:

Izmenjeno (suki)
nema potrebe da se citira post iznad vaseg
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Posto u Nei Poriju nema nekih sadrzaja, moyete jedan dan u Kokino Nero, drugi dana u Kucupiu,juznije . Na sajtu Oktopoda pise '' Pored mnogobrojnih prirodnih atrakcija, u neposrednoj blizini mesta, na samo 15ak minuta hoda, nalaze se i Koutsoupia vodopadi, skriveni u gustoj šumi kestena predstavljaju pravu oazu mira i zelenila. ''

Sve slike pogledajte na sajtu koji sam gore navela, na njemu je sve oznaceno i na mapi, pa onda mozete i na Google Earth.

Ovo sto sam postavljala je sve na 500m-2.5km od plaze, ka unutrasnjosti.

Izmenjeno (Tirkizna)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:thankyou2:

Izmenjeno (suki)
nemojte citirati post iznad vaseg
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna koliko je udaljena ta sljunkovita plaza od mesta?pominje se neka mala plaza I ta veca....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sljunkovita plaza je bas u K.N., a ona bolje je malo udaljena, ja ne mogu da procenim na Google Earth-u :-(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nekoliko članova me je zamolilo da detaljnije opišem Kokkino Nero, ali moram da se izvinim, jer sam tamo bio jednom na pola sata pre više godina. U Platia Amos sam bio dva puta, jer nam se jako svidelo. Te godine smo bili u Platamonu, pa nam nije bilo baš u blizini za češće obilaske. Ove godine idemo u Stomio, pa ću sigurno detaljnije obići i Kokkino Nero i ceo taj kraj.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 4.3.2016. at 16:30, kole2507 je rekao/la:

. Ove godine idemo u Stomio, pa ću sigurno detaljnije obići i Kokkino Nero i ceo taj kraj.

Napisi utiske kada se vratis, molim te :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, kakva je Kucupia? Ima li ko iskustva na tu temu? Mene interesuje odmor radi odmora. Dakle ništa žurke i te priče.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene, ali ovde izgleda nema ljudi koju su tamo letovali...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni prelepo izgleda, mada mi vise volimo pesak :( . Sta god pronadjem, nadjem neku zamerku... Hocu jeftino i mirno letovanje.... Do sada mi je vise odgovarala guzva a sada sam za mirnije varijante. Jel bas nema nista da ponudi, neki park za decu? Jel ima barem lekar?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na netu sam se raspitala, na Kucupiji se organizuju nekakve žurke za studente, iako je kod naših agencija opisano mesto kao za odmor. Preko koje agencije ići ljudi dragi? SVi sve loše o svima pričaju???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam videla da ova mesta nude samo Halo t.i Oktopod.

Videla sam na fejsu i da ima dosta studenata iz Poljske u K.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pregledala sam ponude. Mesto je lepo, sviđa mi što je maleno, šumovito. Smeštaj mi deluje koliko para, toliko i muzike. Međutim, smeštaj mi i nije toliko važan.

Zanima me, neko ko je već bio, jer meni plaža i obala tako izgledaju, da li na ovom delu obale ima često talasa?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka