grenouille

Brno

25 poruka u ovoj temi

Bio sam ja u Brnu prošle nedjelje, kad uhvatim vremena pisaću putopis. Ok je grad, mada dan ili dva su sasvim dovoljna da se vidi sve što ima da se vidi.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

pozdrav svima, imam pitanja u vezi boravka u Brnu

.idemo na GP 04.08. i tamo smo do ponedeljka pa pošto nikad nismo bili u Češkoj interesuje me kakve su cene poprodavnicama- hrana i piće i ako je neko bio skoro, preporuka za izlazak uveče na pivo i kobasice...:D nemamo predstavu koliko će nas koštati ovaj boravak od 4 dana u Češkoj..nadam se da je jeftinije od Mizana :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije Češka toliko skupa, može se jesti već za 5-6 eura po osobi. Mislim da su cijene otprilike kao u Mađarskoj.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ево да ти одговорим јер идем већ четврту годину за редом. Цене у продавницама и ресторанима су ти буквално исте као код нас ако не чак и мало јефтиније, гориво ти је код њих јефтиније. Што се тиче пивница најпознатија ( и веома тешко наћи место ) је Старобрно пивница која је налази на тргу  Mendlovo námesti. Ту иначе чекаш аутобус који бесплатно вози до стазе сва три дана. Такође у хотелу Пегаз, затим The pub ... итд. За кобасицу ти не могу помоћи, ми смо верни свињској коленици, која се  служи  углавном на дрвеној дасци са прилозима за две особе. Суштина је да имаш толико добрих места за излазак да ћеш у та три дана моћи свакодневно да мењаш по три локала и неће знати када се вратиш у којем ти је било боље... сад се сетих на тргу Слобода, главни трг у самом центру града када долазиш из правца аутобуске станице са леве стране у низу локала па у једном од њих имаш ресторан као да си у средњем веку, послуга у ношњама из тог времена по зидовима овчја кожа, вуна и слична иконографија занимљиво место... Тако да се нећете покајати, три дана таман, ми смо нажалост сваке године од суботе до понедељка и тачно нам фали још један дан, али не може све да се стигне јер се нама ''турнеја'' у Брну не завршава. По мени пиво искључиво точено, јер је без премца било које само да је чешко, плус Козел тамни који је словачки, јер сва та пива која си пробао код нас везе немају са тим што ћеш тамо  пробати.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

e hvala @vladimir, zaboravih da napišem da nam je hotel u Mikulovu, pored Brna tako da ne znam kako ću da švrljam po centru al snaći ćemo se va ljda ima gradskih buseva...subotu veče moramo da budemo u centru Brna pa kako bilo..još jednom hvala :D možda se i sretnemo ako budeš žut :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Када идеш на Мото ГП, смештај мораш да резервишеш буквално у новембру, децембру предходне године, ако мислиш да одседнеш за неку пристојну цену. Само ћу ти рећи да ми плаћамо смештај 10 евра по особи у хостелу у центру Брна, али резервисали смо  у новембру.  

Izmenjeno (vladimir...)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

..ma ovo nam je prvi put Brno pa idemo preko agencije...za .sledeću godinu mogu da Te zamolim za kontakt za taj hostel.. tako je bilo i za Mizano, prvi put agencija posle već možeš i sam..hvala i kad stigneš Ti napiši taj kontakt..hvala o5 :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Организација је проста, треба се само сетити тамо у новембру или још боље октобру. Одеш на Букинг, резервишеш хостел или шта већ буде најповољније гледаш да што ближе будеш центру, резервишеш и то је то. Углавном у 99% случајева можеш да бесплатно откажеш смештај 15 дана пред пут, тако да ако се нешто не планирано деси можеш да откажеш. Агенција вам је криминал са тим смештајем, тешко да ћете осетити праву атмосферу. Али шта је ту је, следеће године у соло режији, и запамти шта сам ти рекао, испашће вас минимум дупло јефтиније него преко агенције. поздрав и добар провод.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine proveli smo vikend na Moto GP cirkusu. Spavali smo u kolima četiri noći na velikom parkingu kod staze, poneli smo vreće i smeštaj nas ništa nije koštao. 

Izmenjeno (Ticadodo)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svaka cast na avanturizmu!

Ja nisam iz te price, ali mi je zanimljivo da citam o razlicitim vrstama prevoza i smestaja:D

Lep grad, sa okolinom, stari grad, jezero, zamak Spilberk, mi smo ostajali dva dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904475
    Ukupno poruka