gaga 11

Porto Carras

356 poruka u ovoj temi

I mi planiramo da idemo u junu. Preko koje agencije ste uplatili?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Uplatili smo direktno preko hotela, jos krajem februara. Bilo je dosta povoljnije nego preko nasih agencija.. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​Koliko ,ako nije tajna, posto smo mi preko agencije 10 dana ,junior suite platili 1530eur, 2+ 2 dece,u Januaru???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad citam na TripAdvisoru ove sveze komentare, zale se da higijena nije na zavidnom novou. Mnogo stomacnih virusa ima, nije mi svejedno imam malo dete. Svakako cu detetu poneti njen pribor za jelo, ali mi je cudno da ne sterilisu pribor i posudje... Mada nikad nisam mogla da se oslonim na komentare Engleza i Rusa definitivno nemamo iste kriterijume. Prosle godine smo bili u Turskoj njihovi komentari za hotel super a mi toliko razocarani.. Nadam se da ce nam biti ok.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​Koliko ,ako nije tajna, posto smo mi preko agencije 10 dana ,junior suite platili 1530eur, 2+ 2 dece,u Januaru???

Ja kad sam gledala krajem februara preko agencije je bilo 1650 e + neki dinarski deo agenciji

A preko hotela smo platili 1300 €. Nije mi se bacalo 300 i kusur € kad je i moglo preko njih... u kom periodu idete?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​od 08.07.smo tamo....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super. Mi smo hteli malo ranije da izbegnemo veliku guzvu. Ali brinu me ovi komentari sa ovom hranom i trovanjem.. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo 2 puta letovali za redom, pre par god. jednom sam ja dobio neki virus ,verovatno iz bazena,dok sa hranom i stomacnim virusom nismo imali problema.Sto manje bazena i sve je o.k.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da i ja dam doprinos ovoj temi :) vratili smo se iz Porto Carrasa pre neki dan, otisli smo tamo totalno neplanirano (iako smo merkali hotel vec duze vreme) jer nam je iskrso neki last minute 2 dana pred polazak u hotelu Porto Carras Sithonia. Moram reci da dam veoma prijatno iznenadjena, jer sam mislila da u Grckoj nigde ne postoji onaj "turski all inclusive" na koji smo isli zadnjih par godina, ali me je Porto Carras razuverio. Kad to kazem ne mislim samo na hranu koja je stvarno super i koje ima i previse, nego na sve one aktivnosti i za decu i za odrasle u toku dana za koje su zaduzeni animatori. U hotelu su pretezno porodice, a ima najvise rusa i srba. Sobe su super, velike su i uredne, hrana kao sto rekoh takodje odlicna (ko ne nadje nesto sto mu se svidja taj ne zna sta hoce), od pica ima svega u neogranicenim kolicinama (ukljucujuci i viski i sampanjac npr.) do 12 uvece. Na plazi mozes da uhvatis i prirodan hlad, nema djubreta i pikavaca, i voda je bas cista i mirna bez talasa... wifi besplatan i  u sobama i na plazi, osoblje se trudi da svakom izadje u susret iako je hotel ogroman (mislim da ima preko 500 soba)... to je to u kratkim crtama, ako nekog jos nesto interesuje neka pita :)

I da, planiramo da sledece godine opet letujemo u ovom hotelu, jer smo generalno bili prezadovoljni odmorom  :) 

Izmenjeno (puma87)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je wifi dobar u sobama tj.svuda van onog pink bara,posto je pre samo tamo bio besplatan?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo od 20.07 u Toroniju,ali svakako bi hteli da obidjemo i ovaj kompleks...Posto nam je odmor na bazi FB,ne zanima me jelo i pice u Porto Carrasu,ali verovatno kad bi otisli deca bi htela da probaju tobogane...Molim sve one koji znaju da spodele informaciju tipa koliko je ulaz (dali je po vozilu ili osobi),koliko su lezaljke (sta ide uz njih) i koliko se placa za koriscenje tobogana za decu....Hvala svima!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mislim da je 6 ili 8 eur za 4 osobe sa kolima,tobogani su bili besplatni pre 2 god. i rade do 18h.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo se pre 2 dana vratili sa Sitonije. Bili smo gosti u kompleksu Porto Carras. Ulaz se naplacuje 3 EUR po osobi. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao, zanima me kakva je situacija sada, da li ljudi koji nisu u nekom od tih hotela, mogu da udju na plazu i da se kupaju, i ako da koja je cena?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mogu,imas u prethodnom postu cenu i objasnjenje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906008
    Ukupno poruka