gaga 11

Porto Carras

356 poruka u ovoj temi

Uplatili smo Melington od 15 jula PP. Da li je neko bio ove godine, kakvi su utisci? Čistoća, usluga, hrana...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vratili si iz Meliton-a. Sve pohvale za smeštaj, higijenu i hranu. Mala zamerka za broj ležaljki na plaži. Možda nekom posluži :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U oba hotela je borba za lezaljke ali samo ujutru, posle rucka ih ima koliko hoces.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo ja sam danas bio kao gost u poseti porto karasu . Bio sam u akva parku kod hotela sitonija . Obisao sam i hotel unutra , stvarno je luksuz. Sto se tice padobranaca , mislim da celnici hotela tu grese zato sto gosti nemaju narukvice , tako da i oni koji dodju sa strane tretiraju se kao gosti hotela. Takodje sam i ja danas nesmetano raucao sa ostalim gostima . Niko me nista nije pitao , pio sam kolko god sam hteo i deca su koristila akva park ceo dan.Mislim da ce od sledece sezone sigurno nesto promeniti ili ce uvesti narukvice ili ce zabraniti posetu turistima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko si platio za sve to sto si jeo i pio, ako nije tajna ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih rekao da nije platio... po njegovom pisanju.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ijuuuuu..... nije valjda ! znaci, padobranac i muftaros .... kako ih nije sramota !?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

koliko si platio za sve to sto si jeo i pio, ako nije tajna ?

Nista nisam platio , samo ulaz u hotelu 3 eura. Dosao sam bas u vreme kada je bila cini mi se uzina i normalno sa ostalima uzimao sa svedskog stola sve sto sam pozeleo . Takodje i pice u baru na bazenu. Pitaju po nekoga ko je sumnjiv za broj sobe ali lupis neki broj i prolazis.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znaci ti si shvatio da za ulaznicu od 3 eura mozes da jedes i pijes koliko hoces a u slucaju provere ti bi lupio neki broj sobe i sta ako bi i to proveravali, zar ti ne bi bilo neprijatno i blam da te kazne za takvo ponasanje, da ti naplate sve sto si jeo i pio i jos da te izbaci obezbedjenje pred svim ostalim gostima..... blago tebi, svaka cast na ''hrabrosti'' !

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa posle kazu da mi iz Srbije nismo snalazljivi, to samo mi mozemo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nazalost to nije snalazljivost nego bezobrazluk.....

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I jos gore...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni ovo pre liči na provokaciju zbog onog posta o "padobrancima", a i ako nije tako, dobro, svako radi po svojoj savesti. Ja sam bila 12 dana u Melitonu i imala sam uplaćen polupansion. Prijatelji su mi bili u Sitoniji i rekli broj sobe, ako nešto treba da se slobodno koristim. Meni iskreno nije palo na pamet, bilo bi me sramota....od same sebe.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma, ni prvi ni poslednji,i onako se tamo baci vise nego sto se pojede,hoteli racunaju sa mogucnoscu padobranaca, i na taj trosak,nemoguce je zabraniti dolazak ljudi koji nisu gosti kompleksa jer postoje plaze koje nisu u sklopu hotela i moguce je posetiti ih.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo uplatili od 10. juna pa cu vam reci kako je ove godine. Ako neko ide ranije naka se javi..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka