gaga 11

Porto Carras

356 poruka u ovoj temi

Hvala svima soba nije losa samo me buni sto je u jednoj sobi LCD tv a u drugoj obican stari mislim ne idem tamo da bi gledao tv al me ovo malo zbunilo>

pa ,2010, "lampas", 2012. LCD, to je bar jasno, imas jadni satelit javnog servisa,mozes da se nagledas emisija posvecenih gasterbajterima...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

hvala na slikama @djole73 i @trna . pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima neki internet corner u hotelu posto sam cuo da se samo placa?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na ovo ne znam da ti odgovorim jer je meni trebao internet u sobi pa sam tako odmah kupio karticu. Ne secam se koliko sam platio niti koliko je sati bilo na njoj. Ali to cu ti napomenuti da kad sam ja bio znaci 2010.- e u sobi nije bio bezzicni internet tako da ako hoces u sobi da ga koristis pitaj pre polaska da li je ostalo tako, jer ako jeste onda treba da poneses kabel. Dole oko recepcije ima bezzicni internet ali ne bih da lupam ne znam da li se placa, nisam ga probao ali cisto sumnjam da je za dzabe. Posalji im jedan mail, pitaj ih.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok.Hvala sad cu da posaljem mail hotelu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok.Hvala sad cu da posaljem mail hotelu.

WiFi ima u celom hotelu i na plazi, placa se ,najjeftinije je na 7 dana 40 eur ako se dobro secam,dnevni je nesto papreno.

u kom periodu ste uplatili za ovu god??

Izmenjeno (trna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U junu 15 dana jer tad imam odmor ,a u avgustu cemo verovatno ponovo ali ne ovde nego mozda u neki drugi hotel to cemo jos videti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U junu 15 dana jer tad imam odmor ,a u avgustu cemo verovatno ponovo ali ne ovde nego mozda u neki drugi hotel to cemo jos videti.

U junu je odlican period jer hotel nije 100% popunjen,kasnije u punoj sezoni je veca guzva, ali nista sto bi trebalo da predstavlja problem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U junu je odlican period jer hotel nije 100% popunjen,kasnije u punoj sezoni je veca guzva, ali nista sto bi trebalo da predstavlja problem.

Kada ste vi boravili u kom mesecu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U standardnoj sobi,imamo ceru 7god i malog od 3 god ,pa nam je krevetac bio na raspolaganju, vrlo su prostrane sobe,pored velikog francuza ima i trosed na razvlacenje , komotan za 2 odrasle osobe,junior suit je otprilike iste velicine ,samo je pregradjen deo za decu i ima dve sofe,verovatno imate dvoje?

Obicno golf, imaju bocni pogled na more,kupatila su vrlo pristojna i prostrana,sa svim potrebnim sadrzajem.

I mi smo danas kaparisali od 16.07. 14 dana.,nadam se da nam nece dosaditi.

Cao,

Bukvalno sam se registrovao na forumu da bih dobio odgovor na pitanje koje me interesuje :)

Naime, imam dve cerkice od 6 i 2 godine i agencije me ubedjuju da ne mogu da bukiram standardnu sobu u Porto Carras Sithonia hotelu, vec mora minimum junior suite, koji je stvarno preskup. Mladja cerka od 2 godine svakako spava u krevecu i nije mi potreban nikakav dodatni lezaj.

Mozete li me posavetovati kako ste vi bukirali standardnu sobu sa dvoje dece od 7 i 3 godine?

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

meni su dali isti odgovor jer mi je 2. dete napunilo 2 godine...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja imam dve cerke 5 i 3 god i morali smo da uzmemo junior suite.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nista, onda mi se ne isplati sad da uplacujem, vec verovatno decembra ove godine za jul sledece godine :) Bas steta, razlika je oko 800e, sto apsolutno nije zanemarljivo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

imate besplatan internet corner u prizemlju, wifi je papren :angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imam jedno pitanje u vezi peskira na plazi da li se dobijaju po dolasku ili je obavezno dati depozit.Kako ide sve to?Da li neko moze da mi pojasni?Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906194
    Ukupno poruka