gaga 11

Porto Carras

356 poruka u ovoj temi

Tacnije 1520eur za 13 dana ,sa 47% januarskog popusta.

Preko koje agencije ste rezervisali?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je hotel prilagodjen za dete od 2 godine?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel je prilagodjen za decu manjih uzrasta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

razmisljam o letovanju u hotelu Sithonija u porto carrasu. kakvi su utisci, sta podrazumeva all inclusive, da li sobe poseduju mini bar, i da li se tobogani koriste besplatno. bio bi zahvalan na informacijama. pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

greska

Izmenjeno (one2play)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nek napise neko ko je skorijeg datuma letovao u ovom hotelu. mislim na sitoniju. bila bih zahvalna. hrana,plaza,soba(da li je bilo nekog renoviranja),all sta podrazumevaju pod olin. hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

2012. Letovali, moguce i ove god., odlican porodicni hotel, plaza sa hladovinom,cistom i toplom vodom,odrzava se redovno,mana ,jurnjava za lezaljke tj. morate oko 8h zauzeti,ali vec oko 12h imate dovoljno slobodnih , to je zbog Rusa kojima je vremenska razlika 2h pa porane u dolasku i odlasku sa plaze.

Usluga vrlo dobra, hrana takodje ima svega sasvim dovoljno i kvalitetno, mana, usluga, u principu morate sve sami donositi ili traziti da vam donesu,ako niste gotovani, nece biti problem.

Sobe prostrane i ciste,LCD tv ,klima centralna, odlicna,uvece je vrlo prijatno,ALL-inc usluga je korektna, imate barove oko hotela i na plazi ,malo sacekate u redu i mozete uzeti pice,sladolede,kafu, kako tokom dana tako i uvece ima otvoreni sank.

Puno Rusa , 60%, nasih 30% ostali su 10 %,u principu, ima osoba, pogotovo nasih, koje misle da ako su platile hotel 5*, to ustvari znaci da ste dobili i roba za 10 dana,posto je veliki kompleks u kojem treba malo strpljenja za sve usluge,ali svakako vredi,pogotovo jer je priroda i sirina celog komleksa sjajna.

Zna da ima padobranaca, narocito nasih ,plate ulaz u kompleks ili prepesace plazom ,koji se nelibe i da" zatvore" neki od ALL-INC sankova na plazi gratis.

Nepropustite posetu vinariji, vrlo solidno vino takodje,koje sluze za rucak i veceru.

Tobogani 3 eur dnevno , cini mi se ili 7 dana 15 eur, internet 40 eur 7 dana,brodic do Marmarasa 3 eur.

Bazeni sa morskom vodom

Izmenjeno (trna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bas mi je drago da mi je neko odgovorio.zanima me u kojoj ste sobi bili? mi smo uplatili junior suit pogled na golf terene. molim na jos jedan odgovor.pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bas mi je drago da mi je neko odgovorio.zanima me u kojoj ste sobi bili? mi smo uplatili junior suit pogled na golf terene. molim na jos jedan odgovor.pozdrav

U standardnoj sobi,imamo ceru 7god i malog od 3 god ,pa nam je krevetac bio na raspolaganju, vrlo su prostrane sobe,pored velikog francuza ima i trosed na razvlacenje , komotan za 2 odrasle osobe,junior suit je otprilike iste velicine ,samo je pregradjen deo za decu i ima dve sofe,verovatno imate dvoje?

Obicno golf, imaju bocni pogled na more,kupatila su vrlo pristojna i prostrana,sa svim potrebnim sadrzajem.

I mi smo danas kaparisali od 16.07. 14 dana.,nadam se da nam nece dosaditi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To sam i ja mislila kada sam uplacivala 15 dana, all.inclus. u jednom hotelu! Verujte mi da smo 13-tog dana razgovarali da produzimo jos 7 dana letovanja. Na nasu zalost nije bilo mesta u avionu za povratak nakon tih 7 dana. Obrazlozenje: to su carter letovi,a oni su popunjeni do poslednjeg mesta! :'(

Iskreno se nadam da ni Vama nece dosaditi, jer covek se na dobro brzo navikne! :hello:

Izmenjeno (seagull)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To sam i ja mislila kada sam uplacivala 15 dana, all.inclus. u jednom hotelu! Verujte mi da smo 13-tog dana razgovarali da produzimo jos 7 dana letovanja. Na nasu zalost nije bilo mesta u avionu za povratak nakon tih 7 dana. Obrazlozenje: to su carter letovi,a oni su popunjeni do poslednjeg mesta! :'(

Iskreno se nadam da ni Vama nece dosaditi, jer covek se na dobro brzo navikne! :hello:

Naravno, samo nas muci to sto smo vec bili prosle god. na istom mestu,a na Sitoniji smo skoro svaki cosak prevrnuli , tako da moramo nesto da izmislimo.

Nismo imali vise vremena da trazimo ove god. ovo je zicer , za "odmor " sa klincima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@trna hvala na odgovoru. sada vec znam sta da ocekujem .pozdrav :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

2012. Letovali, moguce i ove god., odlican porodicni hotel, plaza sa hladovinom,cistom i toplom vodom,odrzava se redovno,mana ,jurnjava za lezaljke tj. morate oko 8h zauzeti,ali vec oko 12h imate dovoljno slobodnih , to je zbog Rusa kojima je vremenska razlika 2h pa porane u dolasku i odlasku sa plaze. Usluga vrlo dobra, hrana takodje ima svega sasvim dovoljno i kvalitetno, mana, usluga, u principu morate sve sami donositi ili traziti da vam donesu,ako niste gotovani, nece biti problem. Sobe prostrane i ciste,LCD tv ,klima centralna, odlicna,uvece je vrlo prijatno,ALL-inc usluga je korektna, imate barove oko hotela i na plazi ,malo sacekate u redu i mozete uzeti pice,sladolede,kafu, kako tokom dana tako i uvece ima otvoreni sank. Puno Rusa , 60%, nasih 30% ostali su 10 %,u principu, ima osoba, pogotovo nasih, koje misle da ako su platile hotel 5*, to ustvari znaci da ste dobili i roba za 10 dana,posto je veliki kompleks u kojem treba malo strpljenja za sve usluge,ali svakako vredi,pogotovo jer je priroda i sirina celog komleksa sjajna. Zna da ima padobranaca, narocito nasih ,plate ulaz u kompleks ili prepesace plazom ,koji se nelibe i da" zatvore" neki od ALL-INC sankova na plazi gratis. Nepropustite posetu vinariji, vrlo solidno vino takodje,koje sluze za rucak i veceru. Tobogani 3 eur dnevno , cini mi se ili 7 dana 15 eur, internet 40 eur 7 dana,brodic do Marmarasa 3 eur. Bazeni sa morskom vodom

Da li je standardna soba dovoljne za dvoje odraslih i dete od 14 godina

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je standardna soba dovoljne za dvoje odraslih i dete od 14 godina

Jeste , francuz 180-200cm i trosed na razvlacenje, sasvim o.k.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste , francuz 180-200cm i trosed na razvlacenje, sasvim o.k.

Hvala posto se razmisljamo da uplatimo imam samo jos jedno pitanje kakva je hrana?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka