gaga 11

Porto Carras

356 poruka u ovoj temi

Ne znam koliko košta za vas petoro ali mogu samo da pretpostavim da košta kao 2 dvokrevetne a to je sa ranim bookingom kao u mom slučaju ne više od 2.500 eura mada ovde drugar plaća za 2 spojene sobe njih 4 (2 adl + 2 child 10-12god. A tu može dodati i pomoćni ležaj) ukupno 1800 eur isto je platio u novembru prošle godine.

Ulaz je 10 eura (juče bili neki pa zato znam) ali nemaš ni piće uz to , dok nije bilo narukvica bilo je veoma isplativo jer su ljudi imali po 5 obroka dnevno plus piće. 

Ma hotel je super ljudi samo neko ima veća očekivanja pa zato ima i kritika , bio sam i u mnogo boljim hotelima od ovog pa sam svuda našao po neku manu. Evo susedni hotel istog kompleksa je polu prazan pa bi mnogoma bilo divno ali tamo je cifra mnogo veća i PP . 

Meni je ovde sasvim ok , pogotovu za ove pare.

Pozdrav

Pa ovo za Porto Caras uopste nije povoljno, 's obzirom da je jos pre nekoliko godina kad smo mi bili bio zreo za renoviranje. Ja mislila da je sad 1300 za cetvoro pa su tamo svi potrcali. Marketing je cudo. A za 2000 ima mnogo boljih hotela,i to za troje odraslih i dete.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

За 2000€ имате Турску са авио превозом :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma kakva Turska :shokiran:

Tamo ni za dzabe.

Izmenjeno (teax)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma kakva Turska :shokiran:

Tamo ni za dzabe.

Пробај, па реци. :)

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za manje pare Assa Maris hotel. Manji hotel, izolovan, hrana odlicna, usluga AI takodje odlicna. Plaza je po mom misljenju ista kao u Porto Caarasu ali sa mnogo manje guzve na njoj. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako manje pare kada je tamo 1930 eur ovo sto sam platio u pc 1320...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako manje pare kada je tamo 1930 eur ovo sto sam platio u pc 1320...

Можда ако се плати у јануару (или новембру, као ја) ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako je. U novembru je Assa bila jeftinija od Porto Carasa za 2+2 ( 7 i 3 godine) i to za nekih 500eur. Opet ta cena Assa Marisa mi je bila visoka pa sam izabrao drugi hotel sa PP uslugom. Sad polako cujem i citam na forumima da se oseca Grcka kriza i u hotelima, pogotovu po pitanju hrane i cistoce. Sve je slabija i slabija. Ja stvarno ne mogu da razumem te ljude. Bog im je dao tako veliku i tako lepu obalu a oni u skripcu. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Assa maris i sitonija porto caras nisu hoteli iste kategorije i ne treba mešati te stvari i pri tom nemislim na broj zvezdica samo nego uopšte. Meni je taj assa maris u novembru za 2+1 bio 100 eura jeftinije.

U poseti pre neki dan je bio covek koji boravi u istom i kaze da im je lepo ali je ovaj komplex luksuzniji ima mnogo veću ponudu .

Pozdrav iz Porto Carasa ?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa ja sam platio u decembru 1320. Da li je moguce da je sad 1930 a u novembru da je bilo 830. Nije realno za AI u Grckoj ta cena,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam u novembru PC platila 1230€, a Assa Maris je bio samo 50€ jeftiniji, mi smo zadovoljni u potpunosti, za Grcku je ovo skroz ok za taj novac koji smo dali, naravno da uvek ima onih koji ocekuju vise, daleko je ovo od luksuza, ali opet kazem za ovaj novac ovo i jeste maksimum koji mozes u Grckoj da dobijes

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Viva

тачно тако.

Izmenjeno (savass)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Пробај, па реци. :)

Probala,ali da ne idem u off. Ukusi su razliciti.

Ja sam u novembru PC platila 1230€, a Assa Maris je bio samo 50€ jeftiniji, mi smo zadovoljni u potpunosti, za Grcku je ovo skroz ok za taj novac koji smo dali, naravno da uvek ima onih koji ocekuju vise, daleko je ovo od luksuza, ali opet kazem za ovaj novac ovo i jeste maksimum koji mozes u Grckoj da dobijes

Pretpostavljam za dvoje?

Izmenjeno (teax)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

2+1 (6god), ali za dete je svakako gratis

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce je bila smena, plaza je sada poluprazna u 8:15, zauzete lezaljke ispred hotela i na desnu stranu do pola prvi red, sve drugo je slobodno

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906009
    Ukupno poruka