gaga 11

Porto Carras

356 poruka u ovoj temi

Hvala Danika, pls obavestavaj  nas o svemu kad imas vremena! Lep odmor ?

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za sada je sve odlicno sem vremena duva vetar i uvece zahladi dosta :) Voda je hladna i moru i u bazenu-gde je morska voda

Na plazi jeste guzva mada je prosirena i za sada se mogu naci lezaljke na jednoj strani. Neki ih zauzimaju nocu pa ceo dan budu zauzete a nema nikoga na njima.

Hotel inace nije bas pun pa zato i nije guzva za sada. Rusa skoro i da nema uglavnom Srbi i skoro pa svi sa malom decom

Internet ima svaka soba odlican jer u svakoj je modem ALI ga nema na javnim mestima nigde sem mozda na recepciji ali tu se niko ne zadrzava. Znaci nema interneta na bazenu, u barovima, na plazi...

Hrana i pice ok ima za svakoga

Sobe fantasticne

E sad ko moze neka trazi sobu na 5. Ili 6. Spratu jer tu su jedino pravi balkoni sto mnogo znaci a deluje i renovirano.

Pozdrav

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Нема купања? :angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce nije bilo kupanja a danas samo na bazenu

Voda u moru je zaista hladna i duva vetar ali kazu da ce se od sutra popraviti :) mada voda ne moze brzo da se zagreje :(

Definitivno sever Grcke vise nije za jun mesec pa od iduce god ponovo idemo juna mnooogo juznije a avgusta negde ovde

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Toplota mora je subjektivna stvar. Mojoj zeni je u avgustu ''ledeno more''.

Generalno nas dolazak se poklapa sa lepim vremenom. Bogovi sa olimpa su me ocekivali :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da je ukaz u hotel malo udaljeniji od parkinga. Moze li auto da se parkira kod ukaza da se izbace svi koferi i odnesu u sobu pa sa se pomeri?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da je ukaz u hotel malo udaljeniji od parkinga. Moze li auto da se parkira kod ukaza da se izbace svi koferi i odnesu u sobu pa sa se pomeri?

Da, tako je i najbolje, jer kad se istovare koferi iz automobila, lepo dajte kofere vrataru, koji ce da ih odnese za vas  u vasu sobu. Dok se koferi nose u sobu, pomerite auto. Ima dovoljno mesta za parking. Tu ispred hotela staje vozic koji vozi po kompleksu.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala druze. Mi nocas putujemo. Jedva cekam.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sil222ver stanete kolima ispred recepcije i momak vam unese stvari u sobu. Parkinga ima okolo bas dosta ali prilicno puni. 

Sada je vec guzva svuda i mi od sutra idemo na plaze po Sitoniji ne mozemo da se utrkujemo i zauzimamo lezaljke ima ih 1000 najmanje a sve su zauzete...

Sil222ver srecan put i dobro dosli :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Momak kada vidi sta moja zena nosi ima da trazi povisicu. Imamo 2 sarkofaga i jedno 4 5 manjih torbi.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Momak kada vidi sta moja zena nosi ima da trazi povisicu. Imamo 2 sarkofaga i jedno 4 5 manjih torbi.

Pa mi smo izgleda ozenili "sestre":hahaha:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putujem sa devojkom za mesec dana, uplatio sam All , vidim sada na sajtu agencije da postoje tri restorana koja daju veceru free jednom tokom boravka uz rezervaciju par dana pre, Da li se bira jedan od ta tri ili.. Moze li mala pomoc oko izbora istog? Da li je stvarno problem sa lezaljkama, ima li resenja? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdav iz porto karasa. Danas je bio bas lep dan, more je meni i mom dedetu toplo, dok se supruga samo nozne prste smocila. Kaze umorna od puta no videcemo.

Dobili smo sobu na 3 spratu sa pogledom na more i bazene i ako smo uplatili pogled na golf terene.

Za sada utisak plaza, hrana i usluga odlicni, sobe osrednje. Jedino su negazirani sokovi katastrofa. Pivo ok.

Danas nam je trebalo 5 min da nadjemo lezaljke. Videcemo sutra.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putujem sa devojkom za mesec dana, uplatio sam All , vidim sada na sajtu agencije da postoje tri restorana koja daju veceru free jednom tokom boravka uz rezervaciju par dana pre, Da li se bira jedan od ta tri ili.. Moze li mala pomoc oko izbora istog? Da li je stvarno problem sa lezaljkama, ima li resenja? Hvala

Из прошлогодишњег искуства (половина јула), већ пре девет сати није било лежаљки на плажи поред Ситоније, код Мелитона је било места. Није била дозвољена "резервација"; наиме, око осам сати прођу момци и покупе све ствари са лежаљки на којима нема никог, 

Ишли смо само на грчко вече и било је разочаравајуће-гужва, мало хране уз лош избор и лошу услугу...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stižemo i mi u ponedeljak ima li nešto novo za info o Hotelu ? Ima li gužve ,kakvo je more da li je animacija za klince ok ?

Pozdav iz porto karasa. Danas je bio bas lep dan, more je meni i mom dedetu toplo, dok se supruga samo nozne prste smocila. Kaze umorna od puta no videcemo.

Dobili smo sobu na 3 spratu sa pogledom na more i bazene i ako smo uplatili pogled na golf terene.

Za sada utisak plaza, hrana i usluga odlicni, sobe osrednje. Jedino su negazirani sokovi katastrofa. Pivo ok.

Danas nam je trebalo 5 min da nadjemo lezaljke. Videcemo sutra.

Sil222ver da li si koristio Egipatsku tehniku(sporazumom sa recepcionarom za 10 eur) kada si dobio sobu sa pogledom na more ?

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906009
    Ukupno poruka