ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Троје деце, нису баш мали али волим када је смештај издвојен од самог центра. Битна ми је плажа а увече да има где да се прошета. Питала сам јер гледајући мапу видим да су углавном неки хотели или скупље виле. За нас петоро то му дође подоста. Бацићу се на детаљнију претрагу. У сваком случају хвала,

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kakva je snabdevenost mesara u Potosu?Može li se naći dobra jagnjetina, svinjski i juneći file? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel će to Milane pasti Potos ove godine

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Brojim sitno :suncase:.Samo ne smem da preciziram, bojim se da me komšiluk ne iseli dok ja vatam hobotnice na Tasosu :hahaha:

Izmenjeno (MilanSl)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa šta će ti filei,ako hvataš hobotnice :neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 28.7.2016. at 15:09, jvm je rekao/la:

Битна ми је плажа а увече да има где да се прошета. 

e ovo nećeš naći na tasosu

ili jedno ili drugo...oboje nikako

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A sta fali Limenariji??? Malo mesto, doduse, ali ... ima i plaza, i za setanje uvece ... i Knez Mihajlova :-) ... 

Zavisi u kom obimu hoces setnju ... 

Cela Limenarija se obidje za 10ak minuta uzduz ...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

limenarija je lepa za boraviti, ali za kupanje...mislim , može ako se dođe autobusom i nema se izbora. nije ta plaža baš tolika grdoba kao potos

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ок нисам мислила на шетњу као кроз Кнез Михајлову. Лепо сам рекла да има где да се прошета. Да није место са неколико кућа за издавање, једном продавницом и рецимо две таверне. Признаћете да има подоста таквих места. Мени лично не смета али би се деца сморила у неком таквом месту.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MilanSL, bila je jedna bas dobra mesara u Potosu u smislu meso je bilo sveze i piletina nije imala ni miris ni ukus kao ova u Sr, odnosno bila je veoma ukusna i odlicnog mirisa. Bila je snabdevena sa svim vrstama mesa. Nalazi se kad krenes od raskrsnice gde je put za Teologos, ali krenes prema Limenariji i sa leve strane ulice posle jedno  20 m od raskrsnice je ova mesara. Druga mesara koja se nalazi kad krenes prema Teologosu ( dakle uzbrdo jedno 30tak m sadesne strane ) je gadno zdibala na crkotinu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 sati, jvm je rekao/la:

Ок нисам мислила на шетњу као кроз Кнез Михајлову. Лепо сам рекла да има где да се прошета. Да није место са неколико кућа за издавање, једном продавницом и рецимо две таверне. Признаћете да има подоста таквих места. Мени лично не смета али би се деца сморила у неком таквом месту.

Na 'Knez Mihajlova' sam pre mislio na  narednu sliku. Lokal drzi lik Aris Blionis porodicno i kul je lik.

Ne znam, prosli put smo bili pre 3-4 godine u Limenariji  od 10-20 septembra(okvirno) i iako smo bili na ulazu u Limenariju i na plazi na 500m nije bilo nikoga danima, uvece je bilo ljudi na 'promenadi' ... Nista spec, ali dovoljno da ti ne presedne setnja.

Ove godine smo u Potosu, ali, obavezno cemo vise puta svratiti do Arisa i Knez Mihajlove. :-) ...256029_1920654290557_2920097_o.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kakvo vreme vam je bilo tad sredinom septembra ? jel bilo toplo i lepo ( znam da nema pravila ali eto da pitam )

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bilo je izmedju 25-30 ... Ove godine idemo od 11.09-21 ... pa kako bude ... Ali ocekujem bar 25 ... PO accuweather sada ocekuje se 23-24 ... ali, bice vise, bar je tako bilo i prosli put ...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, danijeli je rekao/la:

Na 'Knez Mihajlova' sam pre mislio na  narednu sliku. Lokal drzi lik Aris Blionis porodicno i kul je lik.

Ne znam, prosli put smo bili pre 3-4 godine u Limenariji  od 10-20 septembra(okvirno) i iako smo bili na ulazu u Limenariju i na plazi na 500m nije bilo nikoga danima, uvece je bilo ljudi na 'promenadi' ... Nista spec, ali dovoljno da ti ne presedne setnja.

Ove godine smo u Potosu, ali, obavezno cemo vise puta svratiti do Arisa i Knez Mihajlove. :-) ...256029_1920654290557_2920097_o.jpg

Inace, nismo mi na slici, samo sam capio od Arrisa sliku za pokazati Mihajlovu ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Данијели

Нисам знала за ову тзв " Кнез Михајлову", занимљиво. Ја нешто меркам Потос јер ми се чини да од тих мало већих места на Тасосу има најлепшу плажу, посебно онај део на излазу из Потоса.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27049
    Ukupno tema
    906376
    Ukupno poruka