ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Ovo drugo vino ja sam kupovala i kod nas u Veru, mislim da je sa Peloponeza. Divno je.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Jeste sa Peloponeza. Ima ga u Super Veru. Mislim da je oko 1000 dinara. Ja sam ga dole našao na akciji za 4,5 evra. Kasnije ga nisam video ispod 6,5.

Izmenjeno (ackol)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

oooo zahvaljujem  na istancanom nepcetu , nekako smo se utrefili za slatka i crna vina ali sve cemo da probamo sto ste preporucili. Ni mi naravno uopste ne pijemo :D nikad ahaha, ali kad je Kleopatra dolazila po vince na Tasos onda vredi poceti sa alkoholisanjem :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imate u Potosu prodavnicu pića, pa drže i vina, solidno je snabdevena. U onoj ulici je u kojoj je i onaj nazovi luna park i koja je naspram pešačke zone. Baš je sa te strane sa koje je i luna park, stotinjak metara od njega.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To je podrum pića, gde su cene niže nego u marketima. Nalazi se na početku puta koji od glavne raskrsnice u Potosu vodi ka Teologosu, čim se prođe luna-park, sa iste te strane, kako Devojka i reče.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

potos je uvece zivahan, slikovit i lep...i naravno nezaobilazni zalazak sunca...prelepo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u glavnoj  setackoj ulici sa desne strane gledano ka moru super giros...moze mesano pilece i svinjsko moze posebno...devojka zna srpski...pitala sam je otkud tako dobro zna  nas jezik a ona kaze ucim, ucim...

giros je 2,5....moze se sesti i napolju a moze poneti....to je kod samoposluge...do njega je samoposluga...super..ne znam ime, bila sam samo u vecernjoj setnji iz limenasa...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li moze neko ko je upravo u Potosu malo da ispise cene po kaficima, restoranima, plazama? Da li se i koliko placaju suncobrani i lezaljke ili su ipak ostali dosledni svom primeru lepog ponasanja, da uz pice imas i lezaljke?

Pre par godina kad sam bila, bilo je standardno,mozda za zericu vise nego kod nas. Sad krecemo za 15 dana pa bih malo da se psihicki ( novacano ) pripremim

Hvala unapred :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Generalno, na celom ostrvu, na svim plažama, ležaljke i suncobran idu uz konzumaciju :)
Za cene će neko drugi da se javi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, Dusica Vasilevska je rekao/la:

Jutros smo se vratili iz Potosa. Imali smo aranzman na 15 noci, i verovali ili ne, ostala bih bar jos toliko. :)

Od cena po kaficima jedino znam da hladna nes kafa, koju zovu frape, kosta 3e, vocni kokteli puni leda i pivo od 0,5l su 3-4e.
Pita giros je standard 2,5e, a porcija giros ili suvlaki je 5,8-9e. Lignje na zaru ili przene su 8-10e, oktopod na zaru 9-11e. Pizza, zavisi od velicine, je od 6-14e. Toliko sam zapamtila, jer nismo cesto isli po restoranima i kaficima.

Mnogo bolje pamtim cene voca i povrca po raznim supermarketima. To sam cesce kupovala, i znam da niko nije pitao, al' ajde da napisem neke od njih, mozda ce nekome zatrebati.

Povrce:
krastavac 0,38-0,45e/komad
paradajz 1-1,45e/kg
krompir 0,60-0,80e/kg
crni i crveni luk 0,50-0,80e/kg
tikvice 0,90-1,20e/kg
paprike silje 1,15-1,45e/kg
paprike babure 1-1,40e/kg
plavi patlidzan 1,40e/kg

Voce:
nektarine 1,05-1,45e/kg
kajsije 1,30-1,60e/kg
breskve 1,45-1,60e/kg
banane 1,35-1,89e/kg
dinje 1,45-1,65e/kg
lubenice 0,40e/kg
jabuke 1,10-1,70e/kg
tresnje 3,85-4,60e/kg.

Snack bar Mama's, a devojka koja tamo radi je iz Bugarske.

Na kojim plazama ste se kupali,koja su najbolja po Vama ,ima li vetra-talasa,i osa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poslacu Vam odgovor i par fotografija u pp, jer postavljeno pitanje nije u odgovarajucoj temi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kad se sredite možete postaviti i foto turu sa "svežim" fotkama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

a znate li mozda okvirne cene rentiranja automobila ili skutera?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 23 sata, Dusica Vasilevska je rekao/la:

Jutros smo se vratili iz Potosa. Imali smo aranzman na 15 noci, i verovali ili ne, ostala bih bar jos toliko. :)

Od cena po kaficima jedino znam da hladna nes kafa, koju zovu frape, kosta 3e, vocni kokteli puni leda i pivo od 0,5l su 3-4e.
Pita giros je standard 2,5e, a porcija giros ili suvlaki je 5,8-9e. Lignje na zaru ili przene su 8-10e, oktopod na zaru 9-11e. Pizza, zavisi od velicine, je od 6-14e. Toliko sam zapamtila, jer nismo cesto isli po restoranima i kaficima.

Mnogo bolje pamtim cene voca i povrca po raznim supermarketima. To sam cesce kupovala, i znam da niko nije pitao, al' ajde da napisem neke od njih, mozda ce nekome zatrebati.

Povrce:
krastavac 0,38-0,45e/komad
paradajz 1-1,45e/kg
krompir 0,60-0,80e/kg
crni i crveni luk 0,50-0,80e/kg
tikvice 0,90-1,20e/kg
paprike silje 1,15-1,45e/kg
paprike babure 1-1,40e/kg
plavi patlidzan 1,40e/kg

Voce:
nektarine 1,05-1,45e/kg
kajsije 1,30-1,60e/kg
breskve 1,45-1,60e/kg
banane 1,35-1,89e/kg
dinje 1,45-1,65e/kg
lubenice 0,40e/kg
jabuke 1,10-1,70e/kg
tresnje 3,85-4,60e/kg.

Puno hvala. Ovo bas znaci, avoce i povrce mi je isto toliko bitno s'obzirom da se hranimo sami, tako da super sto ste napisali.

Sad tek jedva cekam da krenem :smajl:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905857
    Ukupno poruka