ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

pa to stoji ... ali ako si putovao/letovao preko neke godinama - pretpostavlja se da njoj veruješ

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Turisticka sezona polako pocinje .Dali je vec neko u Potosu ? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moj tata je već par dana u Potosu. Vreme je lepo, sunčano, vetra ima svakog dana, a more je još uvek dosta hladno za kupanje (oko 20 stepeni). Šta te još zanima?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel to nesto normalno za ovaj period godine ili je u sustini ova godina nesto hladnija?

Posto sam cuo od starijih ljudi koji su isli stalno u toj nekoj pred-pred sezoni,da je moglo bez problema od 20.maja da se kupa,pricam za period od pre npr 10god. i sl.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, idemo u Potos dragi i ja za  desetak dana.Molim poznavaoce da nas upute u tajnu gde da kupimo dobar med na Tasosu, videla sam da je Badza spominjao  neki put za Panagiju i brkatu babu , i jos neko je pisao da ima na putu za jezera i vodopade blizu Mariesa, ali ako neko zna da me uputi preciznije gde da idemo  ili ako neko ima savet sta da trazim na pretrazivacu da dodjem do te informacije.... i ako moze savet i preporuka gde da kupimo maslinovo ulje . Malo sam u stiskavcu sa vremenom  ne mogu bas sve da iscitam.... hvala vam i divni ste , bas su mi puno znacili svi komentari i putopisi koje sam procitala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Milane, duhovito, nema šta :).

Kokos, šaljem Vam link na PP.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Brkata baba je Teologos,a ne Panagija.I nije baba,nego je dlakavo i čupavo čudovište.

Izmenjeno (Boba i Sloba)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

"Длакаво и чупаво чудовиште", то сте мене видели. Мада, нисам продавао мед, већ ватао зјала. Моју бабу из Скала Панагије не узимајте у вуста! Бољу немам. :srce:

Меда има свуда, а најскупљи је кад се купује на мало у специјализованим продавницама или као сувенир (са орасима или већ чиме).

Последњих година је неко нешто учинио око меда и у Србији, па набављам све бољи и бољи домаћи. А тасошки мед је здрав, јер је "непрскан".

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 5/31/2016 at 21:25, mirarbi je rekao/la:

Milane, duhovito, nema šta :).

Kokos, šaljem Vam link na PP.

Jel moze i meni na PP info, hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno. O'ma' dođe :).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

puno hvala, i opet pitanjce za preporuku za vino, koje da kupimo ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Badžooooo, Batoooooo..., pomagajte, ne razumem se u vina :).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ебре, алкохоличари вам требају само када загусти? Ццццц... :angry:

Овако, домаће вино на острву је релативно ретка појава, јер они све лојзе гледају да претворе у лозовачу, па после у ципуро (личи на узо, али није). Стога, ЦИПУРО.

Куповна вина... хм. Ја волим црна и слађа. Ту је одувек мој фаворит доле на Тасосу била "Ниоба" ("Niobe", нека старогрчка мученица). Има га у витким флашама, а Богме и у картону од пар литара са славиницом... па ко бржи. Иста винарија има и бело вино, исто слађе... али се не сећам имена (разумљиво).

Нема га (сликом) на мени тренутно доступном интернету, али га тамо има у продавницама.

Хик!

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja pijem samo belo vino ili roze. 

Ovo je dobro za špricer. Odličan odnos cena-kvalitet.

kritikos_lefkos_vidoto.png.f333ce4fc8ffb

A ovo je vrh. Malo je slađe.

Boutari_Moschofilero_2012_large.jpg.00e2

Izmenjeno (ackol)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka