ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

Ahaa ... ok ... sad mi je jasnije malo ... - nemojte dalje kačiti privatne slike (razumem vas). Nije toliko vila upadljiva spolja, koliko je lepa unutra. 

hvala puuuno :cvetak: :thankyou2:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nikana ne podize sama cene vec nudi one koje su joj vlasnici rekli.

A ako kontaktiras direktno vlasnika on ti da manju cenu i naglasi posebno da je to cena samo ako ides direktno preko njega! Razlog je taj sto zele da te navuku da ne ides preko nekog drugog kome oni posle moraju da daju procenat na dovedenog gosta.

Sa 2,3 smestaja sam kontaktirao i nikanom i komunikacija je tekla na gore navedeni nacin.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svi koji oglasavaju pa i Nikana uzimaju procenat od vlasnika tako da se to odrazava na cenu

U direktnom kontaktu se uvek dobije popust na vise nocenja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo prošle godine dobili bolju cenu preko Nikane nego direktno od vlasnika.

U 14.2.2016. at 10:31, bakiii je rekao/la:

Pogled sa terase na privatni parking. 

20150808_073311.jpg

Ovo mi izgleda kao Kaluđerica.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda lici na Kaludjericu,ne znam,iz Nisa sam:D. Kako god, proslo leto na Tasosu jedno od najlepsih letovanja:srce:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda cu da postavim glupo pitanje ali suprugu interesuje dali postoji mozda u Potosu perionica za ves.Jer takvo nesto postoji na pr. u Nei poriju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije ni jedno pitanje glupo - postoji.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao!

Da li je neko isao u GR preko booking-a? Kakva su iskustva i procedura?

Hvala unapred i pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forum,

Idemo adobusom sa dvoje male dece. Nemozemo se odluciti??? Potos ili Limenas na Tassosu.

Zanimanas razlika i preporuke za koje mesto se odluciti. Mozeli se isto atobusom izmedju ova dva mesta . I izleti preko agencije imali dovonjno vremena za kupanje i odmor??

Unapred hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

na sva pitanja imaš odgovore na forumu, samo se malo potrudi

na prvo i najvažnije pitanje mogu ti odmah odgovoriti, ni jedno ni drugo. idi u limenariju.

pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Savet za Garibaldi bi bio da procitaju sto vise o oba mesta, i na kraju donesu odluku. Jer onaj ko je letovao u Potosu, uglavnom ce reci da je Potos bolji ili obrnuto. Mi smo dva puta letovali u Limenasu, a ove godine cemo u Potosu. E onda cu vec znati sta je bolje, ali bolje za mene licno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo se opredelili za Potos,neznam ni sam zasto bas za Potos,ali sto  sam procitao po forumu i po slikama vise nam odgovara Potos.Ako nam se nece svideti plaza u Potosu ,trazicemo druge plaze

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slolid05 , godinama unazad idemo iskljucivo preko Booking-a svuda, a ne samo u Grčku, s tim da u Grčku idemo par puta godišnje. Nikada, ali nikada , nismo imali problem. Ono što rezervišeš , to i dobiješ. Procedura je sledeća: ako ti pored željene birane jedinice stojiopcija -besplatno otkazivanje-, pogledaj do kog datuma je besplatno i sigurno će biti tako,ako u međuvremenu otkažeš. Ako,pak, stoji -bez povraćaja novca- imaju pravo da istog dana sa tvoje visa ili neke druge kartice, pomoću koje si rezervisao, hotel skine sav novac. Nama se vrlo često dešavalo ,da iako smo rezervisali u januaru,bez povraćaja, ne skinu ni evro, već platimo kad stignemo ,ili, pođemo iz hotela. Ako nekog interesuje još nešto, tu sam...:turista:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

#Garibaldi, pre dve godine sam bila na Tasosu, Potos, imaš MFT na sajtu pogledaj. Tople preporuke i za Potos i plaže( ima tri plaže- San Antonio, tu je pesak, plaća se, gradska, gužva, plaća se, šljunak, i plaža hotela Aleksandra bič, tu ima i kamenja, kamenčića, dokovi sa kojih može da se skače, besplatna je) i smeštaj vila Irini, lepa, čista, na dobrom mestu,bazen,mogućnost uplate hrane u obližnjem hotelu Potos...Što se tiče izleta, mi smo išli sa agencijom u obilazak ostrva-manastir, selo Panagia, Aliki plaža, plaža Golden beach, Limenarija.... Ima vremena za sve, autobus redovno saobraća tokom celog dana, mi smo još u svojoj režiji išli do plaže Psili Amos i Paradiso. Koje god mesto izaberete nećete se pokajati, pozdrav ⛵

Izmenjeno (enigma74)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

auuu koliko dezinformacija u samo jednom postu:ohmy:

ni jedna plaža se ne plaća u potosu, to veze sa istinom nema, plaćaju se ležaljke i piće. jedina plaža na tasosu koja se plaća je makriamos na severu.

inače, plaže u potosu su loše, ni malo nisu lepe i ko je tu osuđen da bude celo letovanje ne piše mu se dobro

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906009
    Ukupno poruka