ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

U 2/4/2016 at 13:42, JocaB2007 je rekao/la:

Pozdrav svima

Da li u Potosu ili Pefkariju postoji neki "pijačni" dan?Nismo još bili na Tasosu pa ne znamo da li i tamo ima kao u većini mesta na prstima dan kada je pijaca,sveža riba,začini,uh...

Tu pijacu u Prinosu zaboravi, osim ukoliko se tog dana nisi odlucio za neku plazu na toj lokaciji, npr Pahis. Pijaca je ogromna ali 99% je kineski tekstil i kucne potrebstine, totalno razocarenje. Samo na samom pocetku pijace ima tezga sa cvecem i 3-4 tezge povrca. Masline, zacini i riba nema na toj pijaci... bar je nije bilo prosle godine. Za zacine iskoristi neka sela u planini (ili radnjice na setalistima u Limenariji i Potosu) a za ribu imas ribarnicu u Limenariji, a verovatno i Potosu.

Izmenjeno (Simo)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Pre 16 sat, maya2903 je rekao/la:

Pozdrav svima,

interesuje me, iz vaseg iskustva, koje bi mesto na Tasosu preporucili za odmor sa malim detetom (4 god).

Mozda i neka vila, ili hotel za preporuku...

Najverovatnije bi isli autobusom pa nam je stoga i bitno da budemo stacionirani na nekoj dobroj plazi, i u smestaju sto blize istoj :rolleyes:

Interesuje me da li na Tasosu postoji i opcija za Renta car i kako se to otprilike krece.

Hvala unapred :cvetic:

Maja

Већ смо  констатовали да градске плаже на Тасосу нису неког квалитета,и не одражавају праву слику тасоских плажа.Лично преферирам јужни део Тасоса (конкретно Пефкари као базу или евентуално мирни део Потоса ка Сан Антонио плажи.)Али уколико сте у могућности изнајмите ауто бар на пар дана и стећи ћете реалну слику Тасоса.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 17 sat, maya2903 je rekao/la:

Pozdrav svima,

interesuje me, iz vaseg iskustva, koje bi mesto na Tasosu preporucili za odmor sa malim detetom (4 god).

Mozda i neka vila, ili hotel za preporuku...

Najverovatnije bi isli autobusom pa nam je stoga i bitno da budemo stacionirani na nekoj dobroj plazi, i u smestaju sto blize istoj :rolleyes:

Interesuje me da li na Tasosu postoji i opcija za Renta car i kako se to otprilike krece.

Hvala unapred :cvetic:

Maja

Pachis plaža

Pachis je jedna od najpoznatijih, organizovanih, peščanih plaža. Okružena je borovima, te na njoj ima dosta prirodnog hlada. Upravo zbog toga je naročito vole porodice sa malom decom, s obzirom na to da deca po čitav dan mogu da se slobodno igraju, utrčavaju i istrčavaju iz vode, bez straha da će izgoreti na suncu.

Plaža je dugačka, sa širim i užim delovima i dugim plićakom. Sitan pesak je i na obali i u vodi pa je i iz tog razloga idealna za dečicu. Automobilom se može prići plaži i parkirati u hladu maslina i borova.

Na Pahisu postoje dva restorana i dva kafića. Ležaljke se naplaćaju po 2€, a uz piće ih možete dobiti besplatno. Ukoliko želite možete postaviti svoj suncobran i peškir.

Plaža ima tuš i kabine za presvlačenje.

Plažu je najbolje posetiti u jutarnjim časovima kako biste zauzeli dobro mesto u debelom hladu.

Kako stići do Pahisa? Iz Limenasa 10km zapadnom obalom, odmah posle skretanja za hotel Louloudis, ili, ukoliko idete iz pravca Limenarije i Potosa, onda na nju nailazite odmah posle mesta Skala Rahoni. Kada vidite veliki natpis "Hotel Pachis Beach" skrenete levo i odmah ste na plaži.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 19 sat, maya2903 je rekao/la:

Pozdrav svima,

Onda definitivno Golden Beach a dobra je i druga opcija Pachis zbog prirodnog hlada.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 5.1.2016. at 14:59, Biljana 2302 je rekao/la:

A kad se snađeš, volela bih i da nam ti daš neke predloge. :cvetak:

A evo i primera kako može izgedati jedna obična vila u Potosu u prvoj ulici do plaže i da to uopšte ne mora biti hotel, da bi izgledao pristojno i lepo:

568bcbf1ef000_vilapotos1.jpg.e63c628d47a

568bcbf652ec7_vilapotos2.jpg.846001e49c8

Bili smo ovde prosle godine. Odusevljeni smo smestajem. Ima parking,gazdarica je ok. Mi smo ovaj smestaj pronasli na licu mesta i bio je jeftiniji nego preko Nikane. Prezadovoljni smo,za svaku pohvalu.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/4/2016 at 13:39, kiwibel je rekao/la:

Da li neko zna kako se zove kuća pre Anna star hotela? Plaže tj ležaljke im se dodiruju..

Ta kuca se zove:

Crystal Blue

,mozes da pogledas kod Nikane.rs,ona ima u ponudi tu vilu,cene su dosta jake

Izmenjeno (veliki turista)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/7/2016 at 13:31, bakiii je rekao/la:

Bili smo ovde prosle godine. Odusevljeni smo smestajem. Ima parking,gazdarica je ok. Mi smo ovaj smestaj pronasli na licu mesta i bio je jeftiniji nego preko Nikane. Prezadovoljni smo,za svaku pohvalu.

Koji smeštaj je u pitanju i u kom mesecu ste letovali?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

POTOS SUN ... rade ga sada i naše agencije ... lokacija preko puta htl Potos u I ulici do plaže ...

U 1/8/2016 at 12:39, Biljana 2302 je rekao/la:

iz lepog Sunčanog Potosa .. :rolleyes:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7.2.2016. at 13:31, bakiii je rekao/la:

Преко Никане је смештај скупљи од 100-150е. Тако да треба мало прелистати.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да да ранијих година (док није имала своју агенцију) је била повољнија. Ја сам за ово лето тезервисала у Неос Мармарасу апартмане који су код ње скупљи тачно 150е. А тачно је да зна да буде јефтиније преко агенција јер како нам рече једна гркиња у Сивирију пре неку годину, они издају агенцији закуп за цело лето и њих не интересује колико ће агенција наплаћивати у ком термину.Толико о томе да не минирамо тему Потоса. Поздрав.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,Potos sun. Smestaj je predivan. Bili smo pocetkom avgusta i pronasli smo ga na licu mesta. Tek kasnije smo videli da ga rade nase agencije. Nas 4 za 10 dana 500evra. Jos jednom sve pohvale:D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel imate neku sliku slučajno kako se prilazi tom objektu ... znamo da je u I ulici do mora, ali nikako da ga lociramo gde je tačno ..

hvala :cvetak:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 7 sati, bakiii je rekao/la:

Da,Potos sun. Nas 4 za 10 dana 500evra. 

Vidim da nikana ima u ponudi 1/2 i 1/3 studio, a vas je bilo 4. Da li u ovom smeštaju postoji i 1/4 studio ili app? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo u trokrevetnoj jer nam je jedno dete tada imalo 5 hod pa je bio sa nama u krevetu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Screenshot_2016-02-14-09-30-26.png

Ovo je sa google maps. Ovde desno je skretanje za Potis sun. Imam mnogo fotografija ali smo mi na njima

U toj ulicici ispred kuce

2016-02-14 10.18.55.png

Pogled sa terase na privatni parking. 

20150808_073311.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906009
    Ukupno poruka