ivanizza

POTOS

1186 poruka u ovoj temi

ne znam zašto mi je izbrisan post, ali ljudi ONO NA SLICI NIJE PARKING BALKAN HAUSA.

moderatori, ne brišite tačne postove, ne širite sa članovima dezinformacije. nikog ne provociram i nikog ne vređem samo kažem da ONO NA SLICI NIJE PARKING BALKAN HAUSA.

svaki dan sam tamo parkirao po nekoliko puta. bio sam gost balkan hausa. ne pričam napamet. ima kapija i tabla za parking ali je na mapi POGRŠNO i traljavo obeleženo.

@Nightman

kao prvo odmah ću ti reći da sam bio sa ženom i detetom od 15g

i nije me ostavila. imamo najbolji brak na svetu već 18 godina

a kao drugo, nisam čitao ostatak tvog posta jer je preopširan. 

pozz

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Znam da

Izmenjeno (putnik srećko)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja to rekoh nedavno, na drugom linku je oarking vile Amversa, samo je trava letos bila malo podsisana

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja u Anna Star ove godine, ali sto posto, prosle godine mi pobegao.
Mitos izbacio cene danas, sad videh na FB

Izmenjeno (operativac)
gramatika
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

za htl Anna Star, ne i za drugo ... 

šta te to toliko vuče tom hotelu - baš bih volela da znam ... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bio na Tasosu, 
Potos mi deluje najzanimljivije, a gledam i Anu Star i Papaikonomu,  a ako bih isao na severnu stranu, Limenas, tamo gledam Captains Beach, taj mi deluje bas dobro.

Ne znam, privlacno mi to kad je na plazi i moram da imam pogled more, to su mi uslovi, vise pogled nego blizina.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Anu Star i Papaikonomu, 

Ne znam, privlacno mi to kad je na plazi i moram da imam pogled more

Znaš šta ... posle ovogodišnjih pisanja naših kolega ovde na forumu, a imala sam info i od rođake koja je u njemu boravila kako je extra hotel, obišla sam taj htl Anna Star ... iskreno bolje onda gledaj Papaikonomou ili pak htl Sirines ... ali pazi ... ne gleda baš sve na more, onda insisitiraj da to bude uslov, kada uplaćuješ ... 

Ovo ti je Sirines:

http://www.sirines-hotel.gr/_eng_index.html

Imaš i gomilu vila na samoj obali .. takoreći duž cele obale ... 

Izmenjeno (Biljana 2302)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako voliš da si na samoj plaži, pogledaj Pefakari Beach Studio...Lično nisam boravio tamo  ali položaj mu je odličan, plus imaš dobar parking odmah pored apartmana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bio na Tasosu, 
Potos mi deluje najzanimljivije, a gledam i Anu Star i Papaikonomu,  a ako bih isao na severnu stranu, Limenas, tamo gledam Captains Beach, taj mi deluje bas dobro.

Ne znam, privlacno mi to kad je na plazi i moram da imam pogled more, to su mi uslovi, vise pogled nego blizina.

Potos ti je odlican izbor. Nemoj se slucajno prevariti i otici u Akti , Pefkari... Ljuta prevara je u pitanju, zaobilazi ga u sirokom luku!

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bio na Tasosu

srećniče...

ali ako je već muka naterala pa moraš na tasos, nikako u potos. zaobiđi ga u širokom luku pa makar luk obuhvatao i more. bolje provesti odmor u čamcu nego u hotelu u potosu

Izmenjeno (laza)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni je ana star zapao za oko...na slikama deluje dobro, lokacija mu je dobra, bazen, parking, izlaz na plazu... jedino mi, kada uporedim sa ostalim vilama, cene kod nasih agencija prilicno niske. Pocetak jula npr. 160e po osobi sa popustom... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa ti se zapitaj zašto su cene niske ... na slikama se uglavnom forsira bazen.

Vodite računa samo ... ono što nudi Nikana i ono što nude naše agencije - nemaju blage veze jedno s drugim.

Jedna jedina agencija je zastupnik za taj hotel ... i to B****s. Toliko ... 

Prošlog septembra sam upravo išla i da proverim i da se uverim, jer je jedan kolega odavde sa foruma upravo boravio u tom hotelu, a i moja rođaka pretprošlo leto. Ono što mi je bilo sumnjivo jeste da čujem različite priče vezane za taj hotel, pa sam to išla i da proverim.

Ima milion puta boljih vila. 

Izmenjeno (Biljana 2302)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka